Must-have συσκευές για το πρώτο σου σπίτι!

     Ήρθε η στιγμή που ονειρευόσουν όλη την εφηβική σου ζωή. Να μείνεις στο δικό σου σπίτι! Το ΟΛΟΔΙΚΟ ΣΟΥ σπίτι. Με τα πράγματα, τα έπιπλα και τις συσκευές σου. Και τώρα που είπαμε συσκευές, ξέρεις ποιες…

    monos sto spiti syskeyes
     Ήρθε η στιγμή που ονειρευόσουν όλη την εφηβική σου ζωή. Να μείνεις στο δικό σου σπίτι! Το ΟΛΟΔΙΚΟ ΣΟΥ σπίτι. Με τα πράγματα, τα έπιπλα και τις συσκευές σου. Και τώρα που είπαμε συσκευές, ξέρεις ποιες μικρές και μεγάλες οικιακές πρέπει να πάρεις;
    Όχι τίποτα άλλο, υπάρχουν κάποιες οικιακές συσκευές τόσο απαραίτητες, που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτές. Εκτός κι αν θες να είσαι στο πατρικό σου κάθε δεύτερη μέρα...

    Αν δεν έχει ψυγείο, δεν είναι σπίτι.

    Το ψυγείο είναι ίσως η βασικότερη οικιακή συσκευή της κουζίνας σου (ναι – πιο σημαντική και από την καφετιέρα). Και αυτό γιατί εκεί διατηρείς όλα τα τρόφιμα και τα υλικά που χρειάζεσαι καθημερινά, για να μαγειρεύεις και να κρατάς το στομάχι σου πάντα ευτυχισμένο, αφού δε γίνεται να έχεις σχέση ζωής 24/7 με τον ντελιβερά. Όχι, αλήθεια. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ!

    Αν δεν έχει καφετιέρα, εξίσου δεν είναι σπίτι.

    Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που δεν πίνουν καφέ. Αλλά και από αυτούς να είσαι, η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο, που πλέoν με μία καφετιέρα μπορείς να έχεις ό,τι ρόφημα θες, όπως ακριβώς το θες, με το πάτημα ενός κουμπιού ακόμα κι από το κινητό σου. Ζεστή σοκολάτα κανείς;

    Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βράσεις μακαρόνια, για αρχή.

    Πού θα τα ετοιμάσεις αν δεν έχεις μια κουζίνα; Θες να είναι ελεύθερη, εντοιχιζόμενη ή ακόμα και σετ με φούρνο; Δεν έχει σημασία, αρκεί να έχει εστίες και να μπορείς να μαγειρέψεις. Τώρα αν θες να το παίξεις master chef για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου, αλλά δεν το έχεις και πολύ με τη μαγειρική, διάλεξε μία με αυτόματα προγράμματα για σίγουρα αποτελέσματα!

    Τα ταπεράκια της μαμάς πηγαίνουν πακέτο με έναν φούρνο μικροκυμάτων.

    Ακόμα κι αν είσαι σεφ με αστέρι Michelin, η μαμά σου πάντα – μα πάντα – θα σου έχει έτοιμο σπιτικό φαγητό σε ταπεράκι. Και όχι μόνο ένα, αλλά μια κατάψυξη με ολόκληρο τον τσελεμεντέ! Γι’ αυτό είναι απαραίτητος ένας φούρνος μικροκυμάτων, που θα τα ζεσταίνει μέσα σε λίγα λεπτά για να τα απολαύσεις σαν να βγήκαν μόλις από την κατσαρόλα.

    Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή είναι το να έχεις ηλεκτρική σκούπα.

    Ή ακόμα καλύτερα μια σκούπα ρομπότ, που σκουπίζει ΚΑΙ σφουγγαρίζει για σένα με το πάτημα ενός κουμπιού. Από το smartphone σου. Όντως έγιναν τόσο έξυπνες! Έτσι, όση ώρα εσύ κάνεις όλα εκείνα που σε ευχαριστούν, κάποια άλλη (σκούπα) αναλαμβάνει τις «βρωμοδουλειές» του σπιτιού και καθαρίζει για σένα.

    Για να μη βγαίνουν τα άπλυτά σου στη φόρα, χρειάζεσαι πλυντήριο ρούχων.

    Ιδανικά, ένα πλυντήριο που θα πλένει και θα στεγνώνει (μη σου πω και σιδερώνει!) τα ρούχα, για να γλιτώσεις από το εκνευριστικό άπλωμα και τη συνεχή ενημέρωση για το δελτίο καιρού. Α! Και να επιλέγει το σωστό πρόγραμμα ανάλογα το φορτίο. Ωραίο το ροζ, αλλά λευκό το μπλουζάκι σου σού πάρει περισσότερο!

    Σίδερο, γιατί οι ζάρες δεν είναι της μόδας. Τώρα τουλάχιστον.

    Τόσοι το προσπάθησαν, αλλά δυστυχώς οι μεγάλοι οίκοι της μόδας αποφάνθηκαν. Για να είσαι πάντα στην τρίχα, πρέπει τα ρούχα σου να περνούν από σίδερο. Μη στεναχωριέσαι όμως. Σκέψου ότι η δύναμη της πίεσης και η θερμοκρασία του ατμού παράλληλα αποστειρώνουν τα ρούχα, αφού σκοτώνουν μέχρι και το 99% των αλλεργιογόνων. Οπότε με ένα σμπάρο, δύο τριγώνια!

    Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα και τον καύσωνα τον Αύγουστο...

    Ένα κλιματιστικό είναι must για το σπίτι. Όχι μόνο σου προσφέρει θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι… Είναι και οικονομική λύση, χάρη στις νέες τεχνολογίες που φροντίζουν για την ενεργειακά αποδοτική λειτουργία του, για να μη σου έρχεται «φουσκωμένος» ο λογαριασμός του ρεύματος.
    Και τώρα που στα είπαμε -όχι, για να μη λες ότι δε σε προειδοποιήσαμε- μπες στο plaisio.gr ή πέρνα μια βόλτα από ένα κατάστημα Πλαίσιο και τσέκαρε τις απίθανες προτάσεις τεχνολογίας σε μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, που όχι μόνο θα εξοπλίσουν το σπίτι σου, αλλά θα το κάνουν και «έξυπνο», αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητά σου!