Κάντε τα Χριστούγεννα στο σπίτι ξεχωριστά με τα καινοτόμα προϊόντα της LG

  Λίγο πριν ξεκινήσει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων, η LG με γνώμονα να προσφέρει πιο ξέγνοιαστες γιορτές σε κάθε οικογένεια, προτείνει μία σειρά καινοτόμων προϊόντων, που ικανοποιούν τις…

  make_christmas_special_with_lg_products_5
  Λίγο πριν ξεκινήσει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων, η LG με γνώμονα να προσφέρει πιο ξέγνοιαστες γιορτές σε κάθε οικογένεια, προτείνει μία σειρά καινοτόμων προϊόντων, που ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε σπιτιού. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια των γιορτών, η LG ενσωματώνει «έξυπνες» τεχνολογίες στα προϊόντα της, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές της περισσότερο χρόνο, για να απολαύσουν μοναδικές, προσωπικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Συγκεκριμένα, με τα πλυντήρια ρούχων, που διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες όπως το TurboWash™ και απόδοση ΑΑΑ, τους εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια και νερό, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα, για να μπορούν να ασχολούνται αποκλειστικά με πράγματα που αγαπούν.

  Φυσικά, η LG φροντίζει και για τη διασκέδαση όλων κατά τη διάρκεια των γιορτών, με τις τηλεοράσεις OLED, με αυτοφωτιζόμενα pixels, που προσφέρουν απίστευτη εμπειρία θέασης, για να μπορεί όλη η οικογένεια να βλέπει τις αγαπημένες της χριστουγεννιάτικες ταινίες.

  Όμως, η διασκέδαση δεν περιορίζεται  μόνο στις τηλεοράσεις της LG, καθώς με τα άνετα, ασύρματα ακουστικά LG TONE Free, που παρέχουν κρυστάλλινο ήχο και απίστευτες λειτουργίες, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική, κατά τη διάρκεια της αγοράς των Χριστουγεννιάτικων δώρων.

  Επιπλέον, η εταιρεία δεν θα μπορούσε να μην ενισχύσει περαιτέρω τον χώρο της κουζίνας, που αποτελεί την «καρδιά» του σπιτιού όλες τις εποχές και ιδιαιτέρως την χριστουγεννιάτικη περίοδο. Συγκεκριμένα, το LG InstaView™ Door-in-Door®, με τη λειτουργία Door-in-Door® παρέχει γρήγορη πρόσβαση στα αγαπημένα σνακ και ροφήματα, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να ανοίξει την πόρτα του ψυγείου, μειώνοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα. Με αυτόν τον τρόπο τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα μέχρι να έρθει η ώρα της προετοιμασίας του Χριστουγεννιάτικου δείπνου, που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία.

  Τέλος, τα μοναδικά gaming monitors, LG UltraGear™, με πανίσχυρο εξοπλισμό που αυξάνει τις πιθανότητες για νίκη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα δώρων, καθώς προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να διοργανώσετε το απόλυτο χριστουγεννιάτικο gaming τουρνουά με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Έτσι, η LG μπαίνει στο σπίτι του κάθε καταναλωτή και κάνει τις γιορτές του πιο «μαγικές».