Κάνε το Internet να πηγαίνει «σφαίρα» με αυτούς τους τρόπους…

    Εδώ και χρόνια, η πρόσβαση στο Internet έπαψε να θεωρείται «πολυτέλεια», αλλά αναγκαίο αγαθό. Αυτό το tool, χρησιμοποιείται από πλήθος ανθρώπων κάθε… λεπτό της ημέρας για δουλειά, διασκέδαση, αναζήτηση πληροφοριών, για ενημέρωση...

    Internet

    Εδώ και χρόνια, η πρόσβαση στο Internet έπαψε να θεωρείται «πολυτέλεια», αλλά αναγκαίο αγαθό. Αυτό το tool, χρησιμοποιείται από πλήθος ανθρώπων κάθε… λεπτό της ημέρας για δουλειά, διασκέδαση, αναζήτηση πληροφοριών, για ενημέρωση. Ωστόσο, πόσο συχνά και πόσο εκνευριστικό είναι όταν το Internet «σέρνεται»; Όταν περιμένεις με αγωνία & λαχτάρα να ανοίξει το website και στο τέλος πετάγεται το μήνυμα:

     

    «⚠️ The page cannot be displayed».

     

    Σοκ! Και το άλλο, που «πάει» με τις μέρες του; Άλλοτε γρήγορα και αποφασιστικά και άλλοτε ανυπόφορα, βασανιστικά αργά, χωρίς να βγάζεις άκρη!

     

    Να μερικά έμπρακτα παραδείγματα από την καθημερινότητα, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις όταν το Wi-Fi του σπιτιού δεν έχει και πολύ «τα κέφια του». Σίγουρα, λοιπόν, σου έχει συμβεί:

    #01

    To Netflix να έχει κολλήσει λίγο πριν το κρίσιμο τέλος της ταινίας, που ήσουν stand by από όταν ξεκίνησε..

    #02

    Να έπρεπε να στείλεις ένα αρχείο άμεσα στον συνάδελφό σου, αλλά αυτό να έχει κολλήσει στην κίνηση, με αποτέλεσμα να μη φτάσει ποτέ..

    #03

     

    Να έπαιζες το αγαπημένο σου online game κι εκεί που δεν το περίμενες, να λάγκαρε..

    #04

    Να έχεις φύγει για τη μονοήμερη απόδραση που ανυπομονούσες, και η κάμερα παρακολούθησης να κολλούσε αλύπητα..

    Συμφωνώ μαζί σου! Είναι awkward, όποια κατάσταση κι αν σου έχει τύχει. Όοοοομως, υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό και είναι στο «χέρι» σου να το εντοπίσεις και να το αντιμετωπίσεις.

     

    👉 Διάλεξε συσκευή βάσει των τετραγωνικών του σπιτιού σου:

     

     

    01. EXTENDERS

     

    extenders

     

    🛈 Το Wi-Fi Extender είναι μια συσκευή, η οποία δημιουργεί ένα δεύτερο δίκτυο και επικοινωνεί με το router, καλύπτοντας περισσότερο χώρο.

      Ιδανικό για χώρους έως 50τ.μ.

      Με 40% ενίσχυση σήματος σε ένα ακόμη δωμάτιο

      Έως 10 συνδεδεμένες συσκευές ταυτόχρονα

     

     

    02. POWERLINES

     

    powerlines

     

    🛈 Είναι Plug & Play, που σημαίνει ότι απλώς το τοποθετείς στην πρίζα και λειτουργεί κατευθείαν, χωρίς να χρειάζεται έξτρα εγκατάσταση ή περίπλοκες ρυθμίσεις. Έχει εξαιρετική σταθερότητα στην απόδοση, μιας και εξαρτάται από το ηλεκτρικό ρεύμα και μόνο!

      Ιδανικό για χώρους έως 150τ.μ.

      Με 90% ενίσχυση σήματος σε ένα ακόμη δωμάτιο

      Έως 20 συνδεδεμένες συσκευές ταυτόχρονα

     

     

    03. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MESH

     

    mesh

     

    🛈 Το Mesh αποτελείται από πολλές συσκευές (2 ή και περισσότερες), οι οποίες εκπέμπουν στο ίδιο δίκτυο. Η κάθε συσκευή που προστίθεται στο mesh λειτουργεί ως επιπλέον κόμβος και ενισχύει το σήμα.

      Ιδανικό για χώρους από 150τ.μ. και άνω

      Με 100% απόλυτη κάλυψη σε όλο το σπίτι

      Έως 100 συνδεδεμένες συσκευές ταυτόχρονα

    Επομένως, όσο πιο ΙΣΧΥΡΟ είναι το Wi-Fi, τόσο οι δυνατότητές σου είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ!

    …Και σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, για την ομαλή λειτουργία του Wi-Fi, ακολούθησε τα 3 extra TIPS του #Plaisio Expert. Θα σε «σώσουν» στάνταρ!

     

    💡 Βρες τη σωστή θέση για το router σου.

    Τοποθέτησέ το σε ανυψωμένη θέση ή σε ένα τραπέζι. Έτσι, πετυχαίνεις καλύτερο σήμα, χωρίς παρεμβολές από έπιπλα.

     

    💡 Επίλεξε το κατάλληλο κανάλι εμβέλειας στο router.

    Καθένα έχει 2 κανάλια εμβέλειας. Σύνδεσε τις συσκευές για πιο απαιτητικές εργασίες στο γρήγορο κανάλι 5GHz. Ενώ, για απλή χρήση σύνδεσε στο κανάλι 2GHz.

     

    💡 Φίλτραρε το κανάλι που ανήκει στο ασύρματο δίκτυό σου.

    Πέτυχε το ιδανικό σήμα στο Wi-Fi, κατεβάζοντας την εφαρμογή Wi-Fi Analyzer στο smartphone σου. Εντόπισε το κανάλι με τη λιγότερη «κίνηση» και σύνδεσε τη συσκευή σου.

     

    Γιατί, λοιπόν, να υπομένεις τα νεκρά σημεία του σπιτιού και να ξεφυσάς από τα απρόσμενα λαγκαρίσματα; Αφού στο Plaisio.gr, όπως και στα 25 καταστήματά μας, δίνουμε λύσεις σε χρόνο dt!