Κάναμε μία ευχή πραγματικότητα με το Make-A-Wish Greece!

    Σε συνεργασία με το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τα καταστήματα Πλαίσιο εκπληρώσαν την ευχή του μικρού Χρήστου, ο οποίος, αν και μόλις 12 ετών, γνωρίζει καλά από πειθαρχία, υπομονή και…

    MAW-2-Main
    Σε συνεργασία με το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τα καταστήματα Πλαίσιο εκπληρώσαν την ευχή του μικρού Χρήστου, ο οποίος, αν και μόλις 12 ετών, γνωρίζει καλά από πειθαρχία, υπομονή και οργάνωση. Έτσι αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο, παραμένει αισιόδοξος και αποδεικνύει ότι είναι ένας ικανός μαχητής!  Για αυτούς τους μικρούς ήρωες, μία ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, για αυτό και η εκπλήρωση της είναι πολλά παραπάνω: είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή. Όταν οι νεράιδες τον ρώτησαν ποια ήταν η ευχή του, ο μικρός Χρήστος (ασθενής με συγγενή καρδιοπάθεια) ήξερε ακριβώς τι ήθελε και ήταν σίγουρος για το τι θα του έδινε τη δύναμη να συνεχίσει να αγωνίζεται, χωρίς να χάνει την διάθεση για παιχνίδι αλλά και για οργάνωση. Μόλις η ευχή του καταχωρήθηκε στα μαγικά σημειωματάρια της νεράιδας του, εκείνος άρχισε να πιστεύει πως όλα είναι πιθανά. Οι πόρτες του καταστήματος άνοιξαν ειδικά για το Χρήστο και εκείνος όρμησε μέσα. Μόλις συνειδητοποίησε ότι θα είχε την ευκαιρία να δει το Gaming PC του να στήνεται από την αρχή κομμάτι - κομμάτι και να μάθει πολλά πράγματα για την τεχνολογία και τις λεπτομέρειες κάθε εξαρτήματος, το πρόσωπο του έλαμψε! Κράτησε στα χέρια του όλα τα εξαρτήματα, εξέφρασε κάθε απορία του και συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες, επεξεργαζόμενος κάθε τι καινούριο για εκείνον που του κέντριζε την προσοχή. Μόλις ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του υπολογιστή, και πίστεψε ότι η ευχή του επιτέλους εκπληρώθηκε, έκανε πλέον μόνο μια σκέψη: να επιστρέψει σπίτι του και να παίξει με τον καινούριο του υπολογιστή.

    Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή.

    Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά. Με παρουσία  σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη. Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 400 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 36 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουμε εκπληρώσει περισσότερες από 2.386 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018.