I’m Your Puzzle Hero: Ένα κλασσικό παιχνίδι γίνεται «κομμάτια» για καλό σκοπό!

    Οι 4 τετράποδοι ήρωες της σειράς «I’m Your Puzzle Hero» μας καλούν όλους να βοηθήσουμε στο έργο του καταφυγίου Save a Greek Stray, για να ζήσουμε σε μια κοινωνία όπου κανένα ζώο δε θα υποφέρει…

    I'm your puzzle hero!
    Οι 4 τετράποδοι ήρωες της σειράς «I’m Your Puzzle Hero» μας καλούν όλους να βοηθήσουμε στο έργο του καταφυγίου Save a Greek Stray, για να ζήσουμε σε μια κοινωνία όπου κανένα ζώο δε θα υποφέρει αβοήθητο στους δρόμους!
    Ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι αλλάζει για καλό σκοπό! Mε στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης και ευαισθησίας, η KToys συνεργάζεται με τη φιλοζωική οργάνωση Save a Greek Stray και δημιουργούν τη νέα, ελληνική σειρά puzzle «I’m Your Puzzle Hero».  Πρόκειται για μία σειρά που ανάγει ένα παραδοσιακό παιχνίδι όπως το puzzle, σε ψυχαγωγική δραστηριότητα με κοινωνικό έργο και κοινωνική προέκταση. [gallery columns="4" ids="75109,75107,75110,75106"] Πρωταγωνιστές των puzzle δεν είναι άλλοι παρά 4 αδέσποτα σκυλιά, των οποίων η ζωή ξεκίνησε γεμάτη κακουχίες, αλλά ευτυχώς διασώθηκαν χάρη στο έργο της SGS! Σήμερα είναι υγιή, χαρούμενα και ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι! Ενώνοντας 120 μικρά κομμάτια, μπορούμε να δούμε πώς με μια καλή πράξη, σώζοντας ένα αδέσποτο από τον δρόμο, ένα ζωάκι αποκτά μια καλύτερη ζωή.

    Κάθε ένα από τα 4 puzzle μας συστήνει και σε ένα πρώην αδεσποτάκι, που μας «αφηγείται» την ιστορία του:

    ΔίαςΟ Δίας είναι ένα τεράστιο και πολύ επιβλητικό σκυλί. Βρέθηκε αδέσποτος και πολύ άρρωστος. Έπασχε από λεϊσμανίαση, μία αρρώστια πολύ επικίνδυνη για τους σκύλους. Ήταν χωρίς τρίχωμα και πάρα πολύ αδύνατος από την αφαγία. Όταν διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο, κανείς δεν πίστευε πως θα τα καταφέρει. Ωστόσο θεραπεύτηκε, έβγαλε μαλλιά, δυνάμωσε γρήγορα και σήμερα είναι ο αρχηγός του καταφυγίου. Ζει ελεύθερος, όχι σε κλουβί, και είναι πολύ ευτυχισμένος! ΈμιλυΗ Έμιλυ βρέθηκε να κυκλοφορεί αδέσποτη όταν ήταν μόλις 3 μηνών, μαζί με τη μαμά και τον αδερφό της. Η μαμά της είχε γεννήσει στον δρόμο και δεν υπήρχε κανείς να φροντίσει τα σκυλάκια. Ήταν όλα τους πολύ ταλαιπωρημένα, νηστικά και διψασμένα για μέρες. Όλη η οικογένεια της Έμιλυ διασώθηκε και σήμερα ζουν μια ανέμελη ζωή παρέα όλα μαζί στο καταφύγιο. Η ίδια αποδείχτηκε ένα πολύ παιχνιδιάρικο σκυλί, που λατρεύει το μπάνιο και τα παιχνίδια με το νερό! ΆξελΟ Άξελ περιφερόταν αδέσποτος σε ένα επαρχιακό δρόμο με κίνδυνο να παρασυρθεί από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ήταν αποστεωμένος και φαινόταν πως είχε μείνει νηστικός πολλές μέρες. Εκτός από την αδυναμία, είχε πρόβλημα και στα δύο του μάτια. Μετά την διάσωσή του, αφού δυνάμωσε, χειρουργήθηκε και στα δυο μάτια και έτσι η όρασή του επανήλθε. Σήμερα, είναι η ήρεμη δύναμη του καφυγίου, πάντα λογικός, σοβαρός και στοργικός με όλους! ΆϊσαΗ Άϊσα βρέθηκε σε έναν επαρχιακό δρόμο μαζί με το νεογέννητο κουτάβι της. Είχε γεννήσει στο δρόμο και κάνεις δε φρόντιζε ούτε την ίδια ούτε το κουτάβι. Διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο, όπου έλαβε την κατάλληλη φροντίδα. Είναι ένα πανέμορφο, κοινωνικό και φιλικό σκυλί και αποτελεί την ψυχή της παρέας για το καταφύγιο. Το τρίχωμα της είναι πλούσιο και λαμπερό και διαρκώς καμαρώνει για αυτό! Παρά τον εξαιρετικό χαρακτήρα της, δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα, γι' αυτό και αναζητά μια στοργική οικογένεια και ένα ζεστό σπίτι!
    Η σειρά είναι διαθέσιμη στο plaisio.gr και στηρίζει έμπρακτα το πολύτιμο έργο της φιλοζωικής Save a Greek Stray, καθώς με κάθε αγορά εξασφαλίζεται τροφή για τα αδέσποτα του καταφυγίου και ενισχύεται το έργο του οργανισμού. Επιπλέον, συμβάλλει στην προώθηση της κοινωνικής συνείδησης, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το σημαντικό έργο φορέων και οργανισμών που αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία,  και τη διδασκαλία της αξίας προσφοράς και προστασίας των αδέσποτων σε γονείς και παιδιά.