IFA 2019: Ανακοινώθηκαν πέντε νέα τηλέφωνα Nokia

    Στα πλαίσια της IFA 2019 η HDM Global, η εταιρεία που διαχειρίζεται το brand Nokia στα κινητά τηλέφωνα, ανακοίνωσε εχθές στο Βερολίνο πέντε νέα τηλέφωνα N0kia, δύο νέα smartphones και τρία feature…

    nokia-phones-ifa2019
    Στα πλαίσια της IFA 2019 η HDM Global, η εταιρεία που διαχειρίζεται το brand Nokia στα κινητά τηλέφωνα, ανακοίνωσε εχθές στο Βερολίνο πέντε νέα τηλέφωνα N0kia, δύο νέα smartphones και τρία feature phones. Μαζί και τα νέα true wireless Nokia Power Earbuds.

    Nokia 7.2 - Επαναπροσδιορίζει την κατηγορία

    Το Nokia 7.2 η εταιρεία δηλώνει ότι έρχεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία, διαθέτει κάμερα 48MP με τεχνολογία Quad Pixel και φακούς ZEISS Optics. Προσφέρει δυνατότητες πολυάριθμων εμπειριών απεικόνισης, ακολουθώντας την κληρονομιά των τηλεφώνων Nokia. Η κάμερα, όπως αναφέρει η Nokia, είναι επιπέδου DSLR προσφέροντας στη χρήστη την εμφάνιση θολώματος τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο ώστε να μιμείται το φυσικό οπτικό bokeh. Παράλληλα προσφέρει προηγμένη απεικόνιση σε χαμηλό φωτισμό με την επιλογή της νυχτερινής λειτουργίας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία σύντηξης εικόνας  με τη βοήθεια του AI σε συνδυασμό με την εξαιρετικά ευαίσθητη κύρια κάμερα των 48MP. Συνδυάζει διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις δύο μέρες, την τεχνολογία PureDisplay και τη δυνατότητα always-on HDR, με το διαχρονικό σκανδιναβικό σχεδιασμό ώστε να επαναπροσδιορίσει τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτή την κατηγορία των smartphone. [caption id="attachment_47313" align="aligncenter" width="2000"] Τα τηλέφωνα Nokia που ανακοινώθηκαν στην IFA 2019[/caption]

    Nokia 6.2 - Εντυπωσιακή οθόνη και τριπλή κάμερα

    Το Nokia 6.2 έρχεται με τεχνολογία PureDisplay και τριπλή κύρια κάμερα προσφέροντας έτσι μοναδικές λήψεις σε ένα, όπως υποσχέθηκε η Nokia, προσιτό πακέτο. Το Nokia 6.2 φέρνει την τεχνολογία always-on HDR σε αυτή την κατηγορία smartphones, διαθέτοντας παράλληλα τεχνολογία PureDisplay που δημιουργείται από έναν ειδικό επεξεργαστή εικόνας που αποδίδει έως και ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις. Συνδυάζεται με λειτουργίες AI και με μια ισχυρή κάμερα τριών αισθητήρων, προσφέροντας έτσι πλούσιες λεπτομερείς στις φωτογραφίες, πορτρέτα bokeh και εκπληκτικές λήψεις ευρείας γωνίας που αποτυπώνουν περισσότερο υλικό. Η διάρκεια της  μπαταρίας φτάνει τις δύο ημέρες, ενώ το Nokia 6.2 συνδυάζει τον διαχρονικό σχεδιασμό του και τα υψηλής ποιότητας υλικά ώστε να προσφέρει ένα μοναδικό φινίρισμα που κερδίζει τον χρήστη.  

    Τρία νέα feature phones

    Μαζί ανακοινώθηκαν και τρία νέα Nokia feature phones, το Nokia 800 Tough, το πρώτο rugged τηλέφωνο Nokia από την HMD Global, αντιπροσωπεύοντας ένα νέο σημείο αναφοράς στην αντοχή του τηλεφώνου Nokia και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που συνοδεύονται τέλεια από την απαραίτητη σύγχρονη τεχνολογία όπως τα Google Assistant, WhatsApp, 4G και πολλά άλλα. Το Nokia 2720 Flip, μια συμπαγής και πρακτική συσκευή που μεταμορφώθηκε σε εύχρηστη χάρη στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας AI. Αυτό το καθιστά ένα ιδανικό τηλέφωνο για καταναλωτές με ανάγκη «αποτοξίνωσης» από την ψηφιακή καθημερινότητα. Τέλος, το Nokia 110 έχει να κάνει καθαρά με την ψυχαγωγία σε ένα εξαιρετικά οικονομικό πακέτο για κάθε καταναλωτή.

    True Wireless Nokia Power Earbuds

    Στην παρουσίαση της η HMD Global ανακοίνωσε και ένα νέο σετ ακουστικών τα True Wireless Nokia Power Earbuds τα οποία όπως σημείωσαν στην παρουσίαση είναι σχεδιασμένα για να διαρκούν περισσότερο. Συνδυάζονται με μια φορητή θήκη φόρτισης η οποία είναι σε θέση να τα φορτίσει έως και 30 φορές για να επιτύχουν συνολικά έως και 150 ώρες αναπαραγωγής. Τα True Wireless Nokia Power Earbuds διαθέτουν οδηγούς Graphene των 6mm με στόχο την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, είναι αδιάβροχα για έως και 30 λεπτά σε βάθος 1 μέτρου, με rating IPX7. Τα νέα ακουστικά της Nokia υποστηρίζουν το Bluetooth 5.0, ενώ υποστηρίζουν το Google Assistant όπου μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα πάτημα επάνω στο ακουστικό.