Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τα νέα, ειδικής έκδοσης σχέδια στα μοντέλα Bespoke κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Bespoke Home 2021, που απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν να δημιουργήσουν την ιδανική αισθητική για τα σπίτια τους. Η Samsung συνεργάστηκε με τους καλλιτέχνες Thibaud Hérem και Andy Rementer, καθώς και με την δανική lifestyle μάρκα Hay, για να προσφέρει νέα σχέδια για τα πάνελ των ψυγείων Bespoke, σε περιορισμένη έκδοση.
Οι συνεργασίες αυτές αντανακλούν την επιδίωξη της Samsung να επαναπροσδιορίσει τις «λευκές συσκευές», ωθώντας τα όρια του σχεδιασμού για οικιακές συσκευές.
«Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την ηγετική μας θέση στο σχεδιασμό, προβάλλοντας τις απεριόριστες δυνατότητες του σπιτιού Bespoke», δήλωσε ο Harry Choi, Head of Design Team, Digital Appliances, Samsung Electronics. «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα μας, για να μετατρέψουμε τις οικιακές συσκευές σε ξεχωριστά κομμάτια, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αναδείξουν ένα έργο τέχνης στα σπίτια τους, με νέο τρόπο».

