Η PowerColor παρουσίασε την Radeon™ RX 7900 Red Devil

    Αν και απέχουμε περίπου τρεις εβδομάδες από το επίσημο λανσάρισμα των καρτών γραφικών της Radeon™ RX 7000-series της AMD, εντούτοις οι περισσότεροι συνεργάτες/AIBs κρατούν για την ώρα «χαμηλό…

    PowerColor
    Αν και απέχουμε περίπου τρεις εβδομάδες από το επίσημο λανσάρισμα των καρτών γραφικών της Radeon™ RX 7000-series της AMD, εντούτοις οι περισσότεροι συνεργάτες/AIBs κρατούν για την ώρα «χαμηλό προφίλ».
    Η εταιρεία PowerColor πάντως αποφάσισε να αποκαλύψει κάποια λίγα στοιχεια για την επερχόμενη κάρτα γραφικών Radeon™ RX 7900 Red Devil μέσω μίας ανάρτησής της στο Facebook. Η εταιρεία δεν αναφέρει συγκεκριμένα αν πρόκειται για την έκδοση Radeon™ RX 7900 XT ή αν πρόκειται για την έκδοση XTX ωστόσο το πιθανότερο είναι να διαθέσει στην αγορά έκδοση «Red Devil» και για τις δύο κάρτες γραφικών. Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία, η Red Devil είναι «triple-slot» με τη ροή του αέρα να καταλήγει στο bracket και να εξέρχεται από το πίσω μέρος του case που θα τοποθετηθεί, ακολουθώντας μία διαφορετική «προσέγγιση» από τον εργοστασιακό/πρότυπο σχεδιασμό (reference design) της AMD. Η κάρτα εξοπλίζεται με σύστημα ψύξης με τρεις ανεμιστήρες και LED φωτισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών -καθώς και για τα μοντέλα άλλων κατασκευαστών- θα μάθουμε στις 13 Δεκεμβρίου όταν και θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα τους στην αγορά.