Η LG OLED αναγνωρίζεται για την καινοτομία στις τηλεοράσεις στα 2021 EISA AWARDS

    Η LG πρόσθεσε στο εντυπωσιακό ρεκόρ επιτυχιών της στα βραβεία EISA πέντε από τις καινοτομίες στις λύσεις οικιακής ψυχαγωγίας, λαμβάνοντας διακρίσεις για τη σεζόν απονομής βραβείων 2021-2022. Τα…

    2021-eisa-award-00
    Η LG πρόσθεσε στο εντυπωσιακό ρεκόρ επιτυχιών της στα βραβεία EISA πέντε από τις καινοτομίες στις λύσεις οικιακής ψυχαγωγίας, λαμβάνοντας διακρίσεις για τη σεζόν απονομής βραβείων 2021-2022. Τα βραβεία EISA που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Expert Imaging and Sound Association, τον μεγαλύτερο editorial οργανισμό καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο, τιμούν τα ακόλουθα προϊόντα LG για την εξαιρετική τους απόδοση και τον ανώτερο σχεδιασμό τους: LG OLED τηλεοράσεις (μοντέλα OLED65G1, OLED48C1), LG QNED Mini LED TV (μοντέλο 75QNED99), LG Eclair Soundbar (μοντέλο QP5) και τα ακουστικά LG TONE Free True Wireless Stereo (μοντέλο FP8). Η OLED G1 τηλεόραση 65 ιντσών της LG που έχει αναγνωριστεί ως «EISA BEST PREMIUM OLED TV 2021-2022», σηματοδοτεί τη 10η συνεχόμενη χρονιά διακρίσεων για την LG OLED TV. Η LG 65G1 θέτει ένα νέο πρότυπο για την ποιότητα της εικόνας και την εμπειρία θέασης επόμενης γενιάς με το εξαιρετικά φωτεινό OLED evo panel και τον ισχυρό επεξεργαστή AI α (Alpha) 9 Gen 4. Με περιγραφή ως «μια συναρπαστική πρόταση» από τους κριτές της EISA, η τηλεόραση της LG διαθέτει υποστήριξη τόσο για το Dolby Vision IQ όσο και για το Dolby Atmos, με δυνατότητα σύνδεσης HDMI και ένα ευρύ φάσμα έξυπνων λειτουργιών.

    Η τηλεόραση OLED C1 48 ιντσών της LG κέρδισε το πρώτο για τη διοργάνωση βραβείο «EISA BEST GAMING TV». Διαθέτοντας το δικό της LG OLED πάνελ και τεχνολογίες επεξεργασίας βίντεο με υποστήριξη για Dolby Vision HDR και στις τέσσερις εισόδους HDMI, το ευέλικτο μέγεθος οθόνης 48 ιντσών 4K 100Hz είναι ιδανικό τόσο για το σαλόνι όσο και για τον χώρο gaming (γραφείο ή δωμάτιο). Επιπλέον, η λειτουργία της LG, Game Optimizer και το Game Dashboard παρέχουν προεπιλογές για συγκεκριμένο είδος και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις οθόνης, καθώς και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) για άψογα γραφικά και γρήγορη  απόκριση. Τον φετινό τιμητικό τίτλο EISA 8K TV πήρε η LG QNED Mini LED TV, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη λεπτομέρεια και πιο ακριβή χρώματα με τον συνδυασμό της Quantum Dot NanoCell Color Technology και του mini-LED οπίσθιου φωτισμού σε σύγκριση με τις συμβατικές τηλεοράσεις LCD. Το πάνελ Quantum Dot NanoCell της LG προσφέρει ενισχυσμένη φωτεινότητα, βαθύτερο μαύρο και εξαιρετικές αποχρώσεις, ενώ ο προηγμένος οπίσθιος φωτισμός με μοναδικές ζώνες αυξομείωσης παρέχουν εικόνα ακριβείας για εξαιρετικά υψηλή αναλογία αντίθεσης. Στην κατηγορία των soundbars, το LG Eclair έλαβε τη διάκριση «EISA SOUNDBAR INNOVATION». Η πιο συμπαγής ηχομπάρα της LG μέχρι σήμερα, η LG Eclair, είναι ιδανική για μικρότερους χώρους και με τον κομψό, καμπυλωτό σχεδιασμό της που περικλείεται σε ένα μοντέρνο ύφασμα μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με κάθε διακόσμηση. Αυτή η μικρή αλλά ισχυρή μονάδα διαθέτει ασύρματο subwoofer με δύο προγράμματα drivers 5,25 ιντσών και δίπολη διάταξη που ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν ικανοποιητική απόδοση ήχου με βαθιά, πλούσια μπάσα χωρίς να ενοχλούν τους γείτονες. Για πρώτη φορά για την LG στην κατηγορία EISA IN-EAR HEADPHONES, τα ακουστικά LG TONE Free ξεχώρισαν για τον εξαιρετικό ήχο με προηγμένες δυνατότητες που δεν βρέθηκαν σε κανένα άλλο προϊόν TWS. Με τη νέα τεχνολογία 3D Sound Stage της LG, το LG FP8 δημιουργεί μια αυθεντική αίσθηση χώρου, βοηθούμενη από μεγαλύτερους drivers και διάφραγμα για σταθερά μπάσα χωρίς παραμορφώσεις. Επίσης, η θήκη UVnano της LG με UV-C LED εξαλείφει τα μικρόβια και τα βακτήρια κατά τη διάρκεια της φόρτισης (ενσύρματη ή ασύρματη). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 10 ωρών μεταξύ φορτίσεων, η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης και η βαθμολογία IPX4 συμβάλλουν στην εξαιρετική ευκολία εν κινήσει, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός Arc της LG εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή για έναν δραστήριο τρόπο ζωής.