Η Intel πρόκειται να παρουσιάσει καινοτομίες «AI Everywhere» στο MWC 2024

    Το μεγαλύτερο συνέδριο -και έκθεση- τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη πρόκειται να ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίου και η Intel αναμένεται, όπως λέει, να παρουσιάσει πολλές καινοτομίες.

    INTEL AI

    Στο MWC 2024, η Intel® σκοπεύει να επιδείξει πρωτοποριακές καινοτομίες καλύπτοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, σε επίπεδο υλικού (hardware), λογισμικού και υπηρεσιών και φέρνοντας την Τεχνητή Νοημοσύνη παντού - στο δίκτυο, στο edge και στις επιχειρήσεις σε συνεργασία με περισσότερους από 65 πελάτες και συνεργάτες της.

     

    Οι ανακοινώσεις της Intel® θα περιλαμβάνουν καινοτομίες σε δίκτυα AI, edge πλατφόρμες AI, επεξεργαστές Intel® Core Ultra και υπολογιστές A και αφορούν την ενδυνάμωση του οικοσυστήματός της εταιρείας, τον εκμοντερνισμό των υποδομών 5G, του edge και των επιχειρήσεων και την αξιοποίηση των καινοτομιών που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Και όλα αυτά με σκοπό τη βελτίωση των επιδόσεων και της κατανάλωσης ενέργειας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

     

    INTEL AI

     

    O Sachin Katti, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Network and Edge Group της Intel® Corporation δήλωσε: «Η ουσία ενός μέλλοντος με Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένα ανοιχτό οικοσύστημα που σου παρέχει επιλογές και βοηθά τους προγραμματιστές να “μεταφέρουν” εφαρμογές μεταξύ διαφορετικών “συνόρων” και προμηθευτών. Αυτό σημαίνει ανάπτυξη πλατφορμών και λύσεων που ανυψώνουν τη φυσική υποδομή σε λογισμικό με πανταχού παρούσα, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα».