Η Apple καλωσορίζει την Άνοιξη με νέο χρώμα iPhone 12, AirTags και νέο Apple TV 4K

    Το μωβ iPhone 12 φέρνει την άνοιξη στα χέρια σου, τo Apple AirTag διασφαλίζει πως δεν θα χάσεις ποτέ ξανά τα κλειδιά σου ενώ η νέα γενιά Apple TV 4K αλλάζει ξανά τον τρόπο που καταναλώνεις…

    purple_iphone-banner
    Το μωβ iPhone 12 φέρνει την άνοιξη στα χέρια σου, τo Apple AirTag διασφαλίζει πως δεν θα χάσεις ποτέ ξανά τα κλειδιά σου ενώ η νέα γενιά Apple TV 4K αλλάζει ξανά τον τρόπο που καταναλώνεις περιεχόμενο.

    iPhone 12: το μωβ θα φορεθεί πολύ

    Η οικογένεια iPhone 12 αποκτάει ένα νέο ανοιξιάτικο χρώμα: Το μωβ! Το οποίο όχι μόνο είναι στην πλάτη και στην πρόσοψη της συσκευής, αλλά και στα αλουμινένια πλάγια της. Σε αυτό το χρώμα θα βρεις τόσο το iPhone 12 όσο και το iPhone 12 Mini!

    Πλήρης ανασχεδιασμός Apple Podcasts! 

    H εφαρμογή Apple Podcasts λαμβάνει τεράστια επανασχεδίαση, η οποία κάνει την εύρεση των αγαπημένων σου εκπομπών πιο εύκολη, ενώ προσφέρει εγγραφή επι πληρωμή στους αγαπημένους σου δημιουργούς ώστε να μπορείς να τους ενισχύσεις οικονομικά και να αποκτήσεις πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο και perks.

    AirTag για να μην χάνεις ποτέ τίποτα!

    https://youtu.be/ckqvG0Rj35I Τα φημολογούμενα Apple AirTag είναι επιτέλους εδώ! Χρησιμοποιούν το δίκτυο Find My το οποίο χρησιμοποιούν ήδη τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας. Αν διαθέτεις iPhone 12, τότε θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το Precision Finding το οποίο σε καθοδηγεί ακριβώς στο που βρίσκεται το αντικείμενο που φέρει το AirTag. Ταυτόχρονα η Apple ενσωματώνει αρκετά μέτρα ασφάλειας που αποτρέπουν την παρακολούθηση προσώπων ενώ το δίκτυο Find My προσφέρει end-to-end κρυπτογράφηση των δεδομένων για μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορείς να παραμετροποιήσεις τα AirTags με ονόματα και emoji ενώ υπάρχουν ειδικά μπρελόκ στα οποία μπορείς να το τοποθετήσεις ώστε να το κρεμάσεις στα κλειδιά σου, το σακίδιό σου ή οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσένα.

    Νέα γενιά Apple TV 4K

    Η νέα γενιά Apple TV 4K απογειώνει την εμπειρία διασκέδασής σου! Πλέον χρησιμοποιεί το A12 Bionic και επιτρέπει την αναπαραγωγή περιεχομένου HDR σε υψηλό frame-rate όπως αθλητικά δρώμενα, ενώ μπορεί να αναπαράγει τα βίντεο που τραβάς από το iPhone 12 σου με HDR Pro στην 4Κ ΤV σου! Δες τα χρώματα της τηλεόρασής σου πιο ζωντανά από ποτέ, αφού μπορείς να κάνεις color balance χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα φωτός και την selfie κάμερα του iPhone 12 σου! Έτσι, έχεις εύκολα και γρήγορα την βέλτιστη χρωματική απόδοση. Το νέο Siri Remote έχει πλήρως αλουμινένιο σώμα, ενώ διαθέτει νέο click pad το οποίο υποστηρίζει πίεση αλλά και touch gestures, τόσο στο κέντρο του όσο και στον εξωτερικό δακτύλιο, για να έχεις καλύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενό σου. Το κουμπί φωνητικών εντολών Siri έχει μετακινηθεί στα πλάγια για να το βρίσκεις ευκολότερα.