HP Envy x360 2-in-1: Κάνει την κάθε εμπειρία σου μοναδική!

    Ισχύς, ακρίβεια χρωμάτων και προστασία της ιδιωτικότητας: το HP Envy x360 2-in-1 είναι ένας ψηφιακός «καμβάς» που ξεχωρίζει για τον πολύπλευρο και ανθεκτικό χαρακτήρα του!

    ENVY360-Adv-Main

    Αφοσιώνεσαι στην εργασία σου και παίρνεις εξίσου στα σοβαρά και τον ελεύθερο χρόνο σου. Ξέρεις ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο να κάνεις αυτό που αγαπάς... αλλά και να το αναβαθμίζεις από κάθε άποψη.

     

    Με FHD OLED οθόνη αφής πολλαπλών σημείων στις 15,6 ίντσες, πανίσχυρο 8πύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen™ 7730U και ενσωματωμένα γραφικά AMD Radeon™, ήχο από την Bang & Olufsen (DTS:X® Ultra/HP Audio Boost) και τεχνολογία συνεργασίας HP Presence, ασύρματη κάρτα Mediatek Tequila AX 2x2 Wi-Fi 6 (2x2) και Bluetooth®️ 5.3, αδιαφανές οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, κάμερα HP Wide Vision 5MP IR με χρονική μείωση θορύβου και ενσωματωμένα ψηφιακά μικρόφωνα διπλής συστοιχίας, ο φορητός υπολογιστής HP Envy x360 2-in-1 αναβαθμίζει την εργασία, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία σου. Επιπρόσθετα, διαθέτει βιώσιμη σχεδίαση, μεγάλη ισχύ και όλες τις εφαρμογές που μπορείτε να φανταστείς.

     

     

    Διατήρησε την παραγωγικότητά σου με την ισχύ που χρειάζεσαι για να κάνεις τα πάντα!

     

    Ενσωματώνοντας επαναστατική νέα αρχιτεκτονική με καταπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας για εξαιρετική επεξεργασία multithreading και γραφικά Vega για απαιτητικές εργασίες πολυμέσων, ο επεξεργαστής AMD Ryzen™ 7 7730U αποδεικνύει τι σημαίνει πραγματικά εντυπωσιακή απόδοση φορητού υπολογιστή. Είτε είσαι στο γραφείο και δουλεύεις, είτε στις διακοπές και σερφάρεις, είτε στο σπίτι και απλά στριμάρεις ταινίες.

     

     

    Παράλληλα, είναι εξοπλισμένος με μία ταχύτατη αποθ. μονάδα SSD PCIe® NVMe™ χωρητικότητας 512GB και 16GB μνήμης LPDDR4x για άμεση απόκριση, αποτελεσματικότερη αποθήκευση και ασφάλεια των δεδομένων σου, ο συνδυασμός των οποίων προσφέρει υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (άρα και λιγότερες φορτίσεις).

     

    Μία αληθινή κινηματογραφική εμπειρία...

     

    Με χαμήλωμα της έντασης των pixel που μπορεί να προβάλλει το πραγματικό μαύρο και έντονες αντιθέσεις, ώστε τα μάτια σου να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα τα έντονα, βαθύτερα χρώματα και με υποστήριξη HDR για απίστευτη ποιότητα εικόνας, η οθόνη micro-edge OLED μετατρέπει τον HP Envy x360 2-in-1 σε προσωπικό κινηματογράφο, για να απολαμβάνεις εικόνα από την πρώτη θέση!

     

     

    Επίσης, φέρει πιστοποίηση Eyesafe®, πληρώντας τις απαιτήσεις χαμηλού μπλε φωτός TÜV και τα πρότυπα Eyesafe® για την προστασία των ματιών σου από το επιβλαβές μπλε φως δίχως παραμόρφωση των χρωμάτων για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών κατά την εργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

     

    Εξασφάλισε μια νέα οπτική

     

    Από το ανανεωμένο μενού έναρξης ανακάλυψε νέους τρόπους για να συνδεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο – τα Windows 11 είναι το κατάλληλο μέρος για να σκεφτείς, να εκφραστείς και να δημιουργήσεις με φυσικό τρόπο!

     

    Κάνε περισσότερα, χρησιμοποίησε λιγότερα και νιώσε καλά

     

    Προστάτευσε τον πλανήτη με έναν φορητό υπολογιστή υπεύθυνης σχεδίασης που έχει κατασκευαστεί με ανακυκλωμένα μέταλλα και πλαστικά.