HONOR 20 Pro: Επίσημo με τετραπλή κάμερα, Dynamic Holographic Design και Kirin 980!

    Σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Battersea Evolution, η HONOR παρουσίασε για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη σειρά συσκευών -  την HONOR 20 Series - η οποία…

    H20P_4
    Σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Battersea Evolution, η HONOR παρουσίασε για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη σειρά συσκευών -  την HONOR 20 Series - η οποία αποτελείται από τα μοντέλα HONOR 20 Lite, HONOR 20 και τη «ναυαρχίδα» της σειράς, HONOR 20 Pro [caption id="attachment_43592" align="alignnone" width="900"] Το εντυπωσιακό HONOR 20 Pro σε χρώμα Phantom Black[/caption] Το HONOR 20 Pro διακρίνεται για το μοναδικό Dynamic Holographic Design, μια ιδιαίτερη κατασκευαστική τεχνική η οποία προσφέρει ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Με αυστηρά κριτήρια και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Triple 3D Mesh, η κινεζική κατασκευάστρια τοποθέτησε στο πίσω μέρος της συσκευής πολλαπλές στρώσεις υλικών, καθώς και ένα πρόσθετο στρώμα το οποίο αποτελείται από εκατομμύρια μικροσκοπικά «πρίσματα» - δίνοντας μία έντονη αίσθηση του βάθους. Πάνω από τη συγκεκριμένη στρώση, τοποθετείται η βαφή και στη συνέχεια το προστατευτικό γυαλί, δημιουργώντας τέσσερις εντυπωσιακές αποχρώσεις, τα Phantom Black και Phantom Blue. Αυτό όμως που κάνει το HONOR 20 Pro ξεχωριστό είναι η τετραπλή Pro-Grade κάμερα, η οποία διαθέτει εξαιρετικά οπτικά και αισθητήρες - δημιουργώντας ένα ισχυρό φωτογραφικό σύστημα σε κάθετη διάταξη, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση. Συγκεκριμένα, η νέα ναυαρχίδα της HONOR ενσωματώνει:
    • Μία βασική κάμερα με αισθητήρα των 48ΜΡ (Sony IMX586), με διάφραγμα f/1.4 (το χαμηλότερο που έχουμε δει σε κάμερα smartphone μέχρι σήμερα), καθώς και εξελιγμένο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης (OIS). Υποστηρίζει τις τεχνολογίες AI Ultra Clarity και AIS Super Night, για απαράμιλλη λεπτομέρεια και τέλειες νυχτερινές λήψεις.
    • Μία κάμερα με αισθητήρα 16MP και υπερευρυγώνιο φακό (FOV 117 μοιρών με f/2.2), για λήψεις με εντυπωσιακή προοπτική - όπως πχ. τοπία, πόλεις, πολυπληθείς σκηνές και γενικότερα θέματα που απαιτούν ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο.
    • Μία κάμερα με σύστημα τηλεφακού και διάφραγμα f/2.4, η οποία προσφέρει οπτικό ζουμ έως 3x, υβριδικό ζουμ έως 5x και ψηφιακό ζουμ έως 30x.
    • Μία κάμερα με αισθητήρα 2.0ΜΡ και διάφραγμα f/2.4, η οποία προσφέρεται για εξαιρετικά κοντινές λήψεις (macro), ακόμα και από απόσταση 4 εκατοστών.
    Η διαχείριση του φωτογραφικού συστήματος γίνεται από τον πανίσχυρο επεξεργαστής Kirin 980, ο οποίος μάλιστα διαθέτει δύο επεξεργαστές εικόνας (Dual-ISP), ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εστίαση χρησιμοποιείται τεχνολογία Laser Autofocus. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το HONOR 20 Pro βαθμολογήθηκε με 111 βαθμούς στο DxOMark, ισοφαρίζοντας την κάμερα του OnePlus 7 Pro. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής δεσπόζει μία All-View οθόνη 6,26" FHD+ και τεχνολογίας LCD IPS, στην αριστερή επάνω γωνία της οποίας βρίσκεται τοποθετημένη και η "punch-hole" selfie AI κάμερα των 32ΜΡ (όπως αυτή που είδαμε για πρώτη φορά στο HONOR View20), μέσω της οποίας εκτελείται και το ξεκλείδωμα μέσω Face Unlock. Και μιας και μιλήσαμε για ξεκλείδωμα, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν βρίσκεται πλέον στο πίσω μέρος της συσκευής αλλά στη δεξιά πλευρά της, στην επιφάνεια του πλήκτρου απενεργοποίησης/ ενεργοποίησης. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η συσκευή τροφοδοτείται από τον κορυφαίο επεξεργαστή Kirin 980 (με GPU Turbo 3.0), ο οποίος πλαισιώνεται από 8GB μνήμης RAM LPDDR4 και 256GB εσωτ. αποθηκευτικού χώρου (UFS 2.1). Διαθέτει μπαταρία 4000mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση SuperCharge 22.5W, η οποία αναπληρώνει το 50% της μπαταρίας σε 30 λεπτά. Το HONOR 20 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα στον Ιούλιο.