Γυμναστείτε με την αγαπημένη σας μουσική στο σπίτι παρέα με τα LG XBOOM GO Jellybean της LG

    Η σειρά φορητών ηχείων XBOOM GO Jellybean, της LG, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει κανείς τη γυμναστική στο σπίτι, με αγαπημένες μουσικές επιλογές και αξεπέραστο ήχο. Χάρη στον…

    LG-XBOOM-Jellybean
    Η σειρά φορητών ηχείων XBOOM GO Jellybean, της LG, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει κανείς τη γυμναστική στο σπίτι, με αγαπημένες μουσικές επιλογές και αξεπέραστο ήχο. Χάρη στον ανανεωμένο σχεδιασμό τους, που είναι εμπνευσμένος από τις γεύσεις ζαχαρωτών, την ευκολία στη μεταφορά και τον ισορροπημένο ήχο που αποδίδουν, συντροφεύουν τέλεια την καθημερινή προπόνηση στο σπίτι.  Αυτό που κάνει τα XBOOM GO Jellybean να ξεχωρίζουν, είναι η τεχνολογία Meridian που παρέχει ήχο κορυφαίας ποιότητας. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν βαθιά μπάσα και πλούσια πρίμα κάθε φορά που ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Η Meridian παρέχει καινοτόμες και κομψές λύσεις ήχου υψηλής απόδοσης, με προϊόντα που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη μουσική και τις ταινίες τους, όπου κι αν βρίσκονται. Ως πρωτοπόρος στον ήχο υψηλής ανάλυσης και κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών. Για όσους επιθυμούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο ρυθμούς, τα XBOOM GO PL2, διαθέτουν λειτουργία ενίσχυσης ήχου, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμη, χάρη στην αξιολόγηση ΙPX5 για προστασία από το νερό, το ηχείο μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του ακόμη και αν βραχεί, ενώ με διάρκεια μπαταρίας που αγγίζει τις 10 ώρες, δίνει στους χρήστες την ελευθερία να απολαμβάνουν τη μουσική τους όπου κι αν βρίσκονται χωρίς να χρειάζονται συχνή φόρτιση.

    Επιπλέον, μπορούν να συνδεθούν ασύρματα δύο LG XBOOM GO PL2, διπλασιάζοντας την απόδοση του ήχου και ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη διάθεση. Πατώντας το κουμπί αναπαραγωγής για δύο δευτερόλεπτα, μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει το Google Assistant ή τη Siri και να απολαύσει μουσική, podcast και άλλα με μια απλή φωνητική εντολή. https://www.youtube.com/watch?v=X-KIXcT8MRw Τέλος, μέσω της εφαρμογής XBOOM μπορεί να γίνει σύζευξη δύο συσκευών και να χρησιμοποιείται οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες συσκευές για τον απρόσκοπτο χειρισμό μιας λίστας αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής.