Το φετινό απόλυτο δώρο Χριστούγεννων, η οθόνη Ergo Gaming 27'' UltraGear™ Nano IPS

    Στις φετινές γιορτές, το απόλυτο δώρο για κάθε gamer, μικρό ή μεγάλο, είναι το LG Ergo Gaming 27'' UltraGear™ monitor, ο ιδανικός συνδυασμός εργονομίας και ασύγκριτης ποιότητας εικόνας, για την…

    lg_ergo_gaming_27_ultragear_222
    Στις φετινές γιορτές, το απόλυτο δώρο για κάθε gamer, μικρό ή μεγάλο, είναι το LG Ergo Gaming 27'' UltraGear monitor, ο ιδανικός συνδυασμός εργονομίας και ασύγκριτης ποιότητας εικόνας, για την απόλυτη εμπειρία gaming. Διαθέτει βάση με τον αποκλειστικό σχεδιασμό Ergo της LG που προσφέρει στον χρήστη τον απόλυτο έλεγχο της τοποθέτησης της οθόνης του. Επιπλέον, προσαρμόζεται τόσο σε ύψος όσο και γωνία κλίσης, ενώ προσφέρει και δυνατότητα περιστροφής σε οριζόντιο αλλά και κάθετο άξονα, επιτρέποντας στον χρήστη να δημιουργήσει ένα εντελώς προσωπικό, αποκλειστικά δικό του gaming set-up.

    Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, την καθιστούν αγαπημένη επιλογή των gamers αλλά και των επαγγελματιών διαφόρων ενασχολήσεων όπως graphic designers και αρχιτεκτόνων, αφού έχει πάνελ IPS και χρόνο απόκρισης 1 ms, προσφέροντας υψηλής ανάλυσης γραφικά, και υποστηρίζοντας το 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας σύμφωνα με το πρότυπο HDR10. Αν είσαι πραγματικός gamer λοιπόν, κάνε φέτος τα Χριστούγεννα δώρο στον εαυτό σου την ιδανική gaming οθόνη και πέρασε τις γιορτές παίζοντας με την εξαιρετική ταχύτητα των 144 Hz και τεχνολογία NVIDIA G-SYNC®, η οποία εξαλείφει τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιεί το τρεμόπαιγμα, για ακόμα πιο ομαλή και ταχύτερη gaming εμπειρία. Η λειτουργία Dynamic Action Sync ελαχιστοποιεί επίσης  την καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε ο gamer να μπορεί να «συλλάβει» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο.

    Το μοντέλο 27GN880 είναι η πρώτη gaming εργονομική οθόνη με IPS 1 ms (GtG) χρόνο απόκρισης, παγκοσμίως. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία VESA Display Stream Compression (DSC), υποστηρίζει υψηλή ανάλυση 4K, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, ενώ είναι συμβατή με HDR και NVIDIA G-SYNC®. Η τεχνολογία Nano IPS με την απόδοση χρωμάτων υψηλής πιστότητας, χαρίζει την αναπαραγωγή σκηνών όλο ζωντάνια, ενώ το VESA DisplayHDR600 παρέχει δυναμική αντίθεση. Τέλος, χάρη στη ρυθμιζόμενη βάση της, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης για μια πιο άνετη εμπειρία στο παιχνίδι, ενώ, με τη λειτουργία συγχρονισμού ήχου και βίντεο (Sphere Lighting 2.0), η οθόνη ανάβει ανάλογα με τους ήχους που ακούγονται στο παιχνίδι και ενεργοποιείται ανάλογα με τα χρωματικά οπτικά εφέ που εμφανίζονται, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η καταπόνηση των ματιών. Τα gaming monitors, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 0 pixel εγγύηση.