Ετοιμάσου... για το Binge-Watching το καλό!

    Λατρεύεις να βλέπεις σειρές & ταινίες back-to-back; Το ίδιο και εμείς! Και τώρα που χειμωνιάζει είναι ευκαιρία να επαναλάβουμε αυτήν την αγαπημένη συνήθεια. Για να γίνει όμως σωστά, πρέπει να…

    Friends,Watching,Tv,In,Evening,At,Home
    Λατρεύεις να βλέπεις σειρές & ταινίες back-to-back; Το ίδιο και εμείς! Και τώρα που χειμωνιάζει είναι ευκαιρία να επαναλάβουμε αυτήν την αγαπημένη συνήθεια.
    Για να γίνει όμως σωστά, πρέπει να τηρηθούν ευλαβικά όλα τα παρακάτω!
    [mks_icon icon="fa-check" color="#000000" type="fa"] Κάνε search στην πλατφόρμα, που παρακολουθείς τα new releases και βγάλε πρόγραμμα. Ποιά ταινία θα δεις πρώτη, δεύτερη... Ή πόσα επεισόδια από την αγαπημένη σου σειρά; Έτσι, θα αφιερώσεις όσο χρόνο, πραγματικά μπορείς. Και δε θα «παρασυρθείς» από τη ροή των εξελίξεων -όσο καταιγιστικές και εάν είναι.

    Tip[mks_icon icon="icon-bulb" color="#58d396" type="sl"]

    Κάποιες από τις πλατφόρμες προσφέρουν την επιλογή να δημιουργήσεις μία λίστα με τις ταινίες και τις σειρές, που θες να δεις μελλοντικά.

    [mks_icon icon="fa-check" color="#000000" type="fa"] Τώρα, που έβγαλες χρονοδιάγραμμα και ξέρεις πόσες ώρες θα χρειαστεί να είσαι disconnected... Κλείσε «meeting» με την Tv σου και μην αφήσεις τίποτα να μπει εμπόδιο ανάμεσά σας. Όση ώρα θα διαρκέσει ο Tv Μαραθώνιος, ας είσαι απών... χωρίς τύψεις. Το δικαιούσαι άλλωστε μία στο τόσο! [mks_icon icon="fa-check" color="#000000" type="fa"] Η ταινία είναι ωραία, όταν υπάρχει και παρέα. Φώναξε κολλητούς, αδέρφια, ξαδέρφια... Αρκεί να έχουν μπει στο mood του binge-watching. Έτσι, θα έχεις κοντά σου ανθρώπους, με τους οποίους θα σχολιάζετε τα δρώμενα, θα βγάζετε συμπεράσματα, θα γελάτε και θα ανυπομονείτε για το επόμενο απρόοπτο. [mks_icon icon="fa-check" color="#000000" type="fa"] Βγάλε το μενού της ημέρας, γιατί μην ξεχνάς πως οι ώρες είναι πολλές! Ξεκίνα με το «ορεκτικό». Μοίρασε σε 2-3 μπολάκια τα ποπ-κορν, που έφτιαξες με τα χεράκια σου και βάλ’ τα στη μέση, για να τσιμπολογάει όλη η παρέα. Συνέχισε με το «κυρίως». Εδώ, θα προτείναμε να «παίξει» delivery. Θυμήσου! Πρόκειται για την ημέρα της απόλυτης ξεκούρασης, οπότε η περίσταση το απαιτεί. Τέλος, για όποιον ψήνεται για «επιδόρπιο», κάνε λίγες γλυκές κρέπες, που είναι εύκολο και γρήγορο. [mks_icon icon="fa-check" color="#000000" type="fa"] Τον ΠΑΝ είναι η άνεση! Για το λόγο αυτό, εφοδιάσου με μαξιλάρια και κουβερτούλες, προκειμένου να βολευτείτε. Τοποθέτησέ τα κάπου εκεί κοντά, για να τα «φτάνετε» εύκολα, όταν τα χρειάζεστε. Όμως! Μεγάλη προσοχή στον υπναρά της παρέας... Μπορεί να αποκοιμηθεί, χωρίς να το «πάρει χαμπάρι» κανείς! [mks_icon icon="fa-check" color="#000000" type="fa"] Νερό και stretching -και τα δύο εξίσου σημαντικά. Το νεράκι για ενυδάτωση και το stretching, για να ξεπιαστείτε! Στο τέλος, κάθε επεισοδίου σηκωθείτε οπωσδήποτε για λίγες διατάσεις. Έτσι, θα αποφύγετε το σίγουρο «λιώσιμο» στον καναπέ! ταινίες με φίλους
    Μαζευτήκατε; Οργανωθήκατε; Τώρα, μπορείς να πατήσεις το «play»!
    Επειδή σπάνια, κανονίζεις κάτι τέτοιο, κοίτα να το ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ! Μη νιώθεις τύψεις, που περνάς όλη την ημέρα στον καναπέ, παρακολουθώντας plot-twists. Ειδικά, εάν είσαι μαζί με παρέα. Άλλωστε να θυμάσαι πως... χρειάζεται και αυτό πού και πού!