Ενίσχυσε τον ήχο της τηλεόρασής σου με το LG Soundbar S40Q!

    Το LG S40Q soundbar είναι εδώ και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει βέλτιστο ήχο σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Θα μεταμορφώσει τον ήχο στο σαλόνι σου και θα απολαμβάνεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα με…

    SoundBar-S40Q-Main
    Το LG S40Q soundbar είναι εδώ και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει βέλτιστο ήχο σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Θα μεταμορφώσει τον ήχο στο σαλόνι σου και θα απολαμβάνεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα με δυνατό ήχο που κόβει την ανάσα!
    Το LG Soundbar S40Q αποτελεί το καλύτερο μέσο αξιοποίησης μιας LG TV καθώς έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα μαζί της. Οι δύο συσκευές αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό και οι χρήστες απολαμβάνουν ενισχυμένη απόδοση της τηλεόρασης με την καλύτερη εμπειρία ήχου. [caption id="attachment_90617" align="alignnone" width="750"] Copyright © 2009-2022 LG Electronics[/caption] Διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου ΑΙ της τηλεόρασης LG για να αναλύσει το περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο. Από την παρακολούθηση ειδήσεων έως το gaming, ο χρήστης θα εξαντλήσει τις δυνατότητες της τηλεόρασής του και θα απολαύσει την οικιακή ψυχαγωγία στο έπακρο! [caption id="attachment_90618" align="alignnone" width="750"] Copyright © 2009-2022 LG Electronics[/caption] Με απόδοση ήχου 2.1 καναλιών και ισχύ 300W, το soundbar θα αποδώσει καθαρό ήχο για μέγιστη απόλαυση της εμπειρίας και με τη βοήθεια του Dolby Audio™ και του ασύρματο subwoofer, το streaming μουσικής μέσω του Bluetooth® γίνεται καλύτερο από ποτέ. Με το τηλεχειριστήριο LG επιτυγχάνεται η χρήση τόσο της LG TV όσο και του LG soundbar και απλοποιείται η καθημερινότητα, καθώς δεν χρειάζεται η χρήση διαφορετικών χειριστηρίων για κάθε συσκευή. [caption id="attachment_90616" align="alignnone" width="750"] Copyright © 2009-2022 LG Electronics[/caption] Η οικολογική προσέγγιση της LG στην κατασκευή των προϊόντων της είναι εμφανής και στα soundbar, αφού ολόκληρη η διαδρομή της συσκευή, από την παραγωγή έως την αποστολή έχει σχεδιαστεί με οικολογικό πρόσημο. Συγκεκριμένα, το LG S40Q είναι ένα soundbar το οποίο είναι ανακυκλωμένο μέσα και έξω, έχει πιστοποίηση από την UL ως προϊόντα ECV (Environmental Claims Validation), επειδή το άνω και το κάτω μέρος του σώματος του είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό. [caption id="attachment_90615" align="alignnone" width="750"] Copyright © 2009-2022 LG Electronics[/caption] Επίσης, το ύφασμα που χρησιμοποιείται στη συσκευή έχει πιστοποιηθεί ότι κατασκευάζεται από πολυεστερικό ζέρσεϊ που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης. Είναι πιστοποιημένο ως οικολογικό προϊόν από την SGS, καθώς η εσωτερική συσκευασία παράγεται από ανακυκλωμένο χαρτοπολτό διαμορφωμένο σε καλούπια που είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση συσκευασίας. Τέλος, τα ανασχεδιασμένα κουτιά συσκευασίας του soundbar διευκολύνουν την αποστολή περισσότερων προϊόντων με φορτηγά κάθε φορά και αυτό σημαίνει χαμηλότερες εκπομπές CO2. Το LG soundbar S40Q θα ανεβάσει το επίπεδο στην ψυχαγωγία και θα αναβαθμίσει τον χώρο, δίνοντας μοντέρνα εμφάνιση. Βρες Smart TVs σε όλες τις διαστάσεις και τεχνολογίες, εξοπλισμό Home Cinema και αξεσουάρ στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr, για αγαπημένες σειρές, ταινίες και περιεχόμενο από κορυφαίες VoD (Video on Demand) πλατφόρμες.  Με πληροφορίες από το επίσημο ΔΤ της LG Hellas.