Ένα δώρο τέχνης και αγάπης για όλους τους πελάτες της Πλαίσιο!

    Η σχέση της Πλαίσιο με την Τέχνη διαγράφει μία μακρά ιστορία ήδη από το 1982, και συνεχίζει μέχρι σήμερα με ακόμη δυνατότερους δεσμούς. Στην Πλαίσιο αγαπάμε την Τέχνη και επιλέγουμε να στηρίζουμε…

    Plaisio-Art-Gift
    Η σχέση της Πλαίσιο με την Τέχνη διαγράφει μία μακρά ιστορία ήδη από το 1982, και συνεχίζει μέχρι σήμερα με ακόμη δυνατότερους δεσμούς. Στην Πλαίσιο αγαπάμε την Τέχνη και επιλέγουμε να στηρίζουμε την εγχώρια καλλιτεχνική κοινότητα με δημιουργικούς τρόπους, συμπεριλαμβάνοντας τα έργα της ως δώρο έκπληξη στα κουτιά των δικών σας παραγγελιών! Φέτος, το συλλεκτικό μας ημερολόγιο για το 2021, που θα χαρίσουμε σε όλους τους πελάτες μας με κάθε τους αγορά, ως ένα μικρό δώρο ευχής για μία χρονιά με περισσότερες όμορφες στιγμές, κοσμείται από το έργο του διάσημου εικαστικού Γιάννη Γαΐτη, με τίτλο «Ακρόπολη και θεατές».

    Λίγα λόγια για τον δημιουργό του έργου…

    Ο Γιάννης Γαΐτης (1923-1984) γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Το 1954 εγκαθίσταται στο Παρίσι, όπου έζησε για είκοσι χρόνια, εξοικειώθηκε με τις σύγχρονες τάσεις και συμμετείχε στην ευρωπαϊκή καλλιτεχνική ζωή. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, αρχίζουν να εμφανίζονται στην -έως τότε- αφαιρετική χειρονομιακή ζωγραφική του μερικές παραστατικές μορφές. Βαθμιαία θα διαμορφωθεί το χαρακτηριστικό ανθρωπάκι, σήμα κατατεθέν της νέας, απολύτως προσωπικής, νεοπαραστατικής γραφής του, η οποία θα τον κάνει διεθνώς γνωστό. Κατά τον δημιουργό, είναι το σύμβολο της εικαστικής του γλώσσας, για να εκφράσει άλλοτε τις ευαισθησίες του και άλλοτε την κριτική του απέναντι στην κοινωνία. Το έργο του απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα, χάρη στο ιδιότυπο εικαστικό του ιδίωμα και την επιμονή του να φέρει με κάθε τρόπο την τέχνη του σε επαφή με όσο το δυνατόν ευρύτερα κοινωνικά στρώματα. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ανέπτυξε μεγάλη εκθεσιακή δραστηριότητα στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, όπου επέστρεψε οριστικά το 1974. Η Πλαίσιο δημιούργησε με πολλή αγάπη αυτό το συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου για να συνοδεύει τις ημέρες μίας πιο όμορφης νέας χρονιάς! Όλοι οι #Plaisiopeople σας ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά, γεμάτη όμορφες στιγμές και πλατιά χαμόγελα! Ελπίζουμε η ομορφιά αυτού του ημερολογίου να είναι ισάξια με κάθε μοναδική στιγμή σας το 2021!