CES 2022 | Παρακολουθήστε τα livestreams των AMD, TCL, LG και Qualcomm!

    Η CES 2022, η μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών, ανοίγει τις πύλες της στις 5 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας και μεγάλες κατασκευάστριες – όπως η AMD, η TCL, η LG και η Qualcomm -…

    CES22-Ready
    Η CES 2022, η μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών, ανοίγει τις πύλες της στις 5 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας και μεγάλες κατασκευάστριες – όπως η AMD, η TCL, η LG και η Qualcomm - βρίσκονται ήδη στις «επάλξεις»! 
    Η «αυλαία» ανοίγει με το AMD 2022 Product Premiere (αύριο στις 17.00 τοπική), όπου η Διευθύνουσα Σύμβουλος Dr. Lisa Su θα ανακοινώσει τις επερχόμενες υλοποιήσεις της αμερικανικής εταιρείας - σε ό,τι αφορά τους επεξεργαστές και τις κάρτες γραφικών - καθώς και τις νέες τεχνολογίες που αναπτύσσει με συνεργάτες της και οι οποίες αφορούν το ευρύτερο φάσμα του computing (gaming, creating, desktop/mobile PCs), προσφέροντας τις καλύτερες στην κατηγορία υπολογιστικές εμπειρίες υψηλής απόδοσης για παιχνίδια και ψυχαγωγία. Παράλληλα, την ίδια ώρα, θα διεξαχθεί και το «Inspire Greatness» CES Keynote του κινεζικού κολοσσού ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης που ακούει στο όνομα TCL Technology, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αποκαλυφθούν νέα μοντέλα τηλεοράσεων, τεχνολογίες απεικόνισης και άλλες οπτικοακουστικές λύσεις, οθόνες υπολογιστών, φορητές συσκευές και gadgets, γυαλιά επαυξαμένης πραγματικότητας και συσκευές οικιακής χρήσης. [caption id="attachment_75864" align="alignnone" width="1000"] Image Credit: ©2021 TCL[/caption] Ακολουθεί το «LG World Premiere | The Better Life You Deserve» της LG, το οποίο θα μεταδοθεί στις 18.00 (τοπική) και θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω ψηφιακού event αναμένουμε την παρουσίαση των πιο πρόσφατων οικιακών συσκευών, συσκευών οικιακής ψυχαγωγίας και καινοτόμες τεχνολογίες της νοτιοκορεατικής που μας υπόσχονται - όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο τίτλος - μία «καλύτερη ζωή» σε κάθε επίπεδο. Τέλος, στις 21.00 (τοπική) θα έχουμε τη συνέντευξη Τύπου της Qualcomm, με οικοδεσπότη τον Cristiano Amon - Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Qualcomm Incorporated. Στόχος της συνέντευξης είναι να παρουσιάσει την προσέγγιση του αμερικανικού κολοσσού, σε ό,τι αφορά τις κλιμακούμενες λύσεις και τις τεχνολογίες με τις οποίες θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην επιταχυνόμενη αύξηση των χρηστών και των διασυνδεδεμένων συσκευών, καθώς και στην ανάπτυξη νέων δικτύων σε όλο τον κόσμο. Τα premium/high-end smartphones και οι φορητοί υπολογιστές, οι καλύτερες εμπειρίες VR/AR στην κατηγορία τους και η εξαιρετικά γρήγορη σταθερή ασύρματη πρόσβαση είναι αυτά που θα καθορίσουν το 2022. Παράλληλα, θα ανακοινωθούν καινοτομίες επόμενης γενιάς σε ό,τι αφορά τις συσκευές IoT (σε επίπεδο εμπορικής χρήσης), το Edge Networking και την αυτοκίνηση που θα βασίζεται στο Snapdragon Digital Chassis. Το 5G βρίσκεται στο κέντρο αυτού του ψηφιακού μετασχηματισμού, οδηγώντας σε ένα συνδεδεμένο, έξυπνο περιβάλλον, το οποίο τροφοδοτείται περαιτέρω από υπολογιστικά συστήματα υψηλής απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης (low-power computing) και AI Acceleration.
    Περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2022 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας από αύριο!