Apple: Ανοίγουν σήμερα οι πύλες του WWDC 2023!

    To 34ο Worldwide Developers Conference (WWDC) της Apple ξεκινάει σήμερα, δίνοντας στους developers την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το οικοσύστημά της. Όπως…

    WWDC23-WP-Main
    To 34ο Worldwide Developers Conference (WWDC) της Apple ξεκινάει σήμερα, δίνοντας στους developers την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το οικοσύστημά της.
    Όπως και κάθε χρόνο, οι ανακοινώσεις του συνεδρίου αφορούν την πορεία, τα χαρακτηριστικά και τις νέες τεχνολογίες των λειτουργικών συστημάτων iOS, iPadOS, macOS, tvOS και watchOS, ενώ σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές δεν αποκλείεται να έχουμε και την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου mixed reality headset (Apple Reality Pro η επικρατέστερη εκδοχή για την ονομασία του). Η Apple θα μεταδώσει ζωντανά την κεντρική ομιλία του WWDC από τον ιστότοπο και το κανάλι της στο YouTube, ωστόσο μπορείς να την παρακολουθήσεις και από εδώ (20.00 τοπική). Το WWDC θα διεξαχθεί διαδικτυακά αλλά ο αμερικανικός κολοσσός έχει σχεδιάσει και μια ειδική ολοήμερη εκδήλωση για φοιτητές/προγραμματιστές, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, στο Apple Park. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα βίντεο της κεντρικής ομιλίας (Keynote) και του State of the Union, να συναντήσουν μερικές από τις ομάδες της Apple, να παρακολουθήσουν την τελετή των Apple Design Awards και να απολαύσουν δραστηριότητες μέχρι το βράδυ. Οι εκδηλώσεις του Worldwide Developers Conference (WWDC) 2023 αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 9 Ιουνίου.