Ανακαλύψτε τις δυνατότητες σας στο gaming μέσα από τις LG OLED τηλεοράσεις

    Καθώς η αγορά του gaming αναπτύσσεται όλο και περισσότερο με τους χρήστες να αναζητούν τέλεια απόδοση εικόνας και υψηλής ανάλυσης γραφικά, η LG  διαθέτει μια ευρεία σειρά OLED τηλεοράσεων που πληρούν…

    lg_oled_tvs_gaming_3
    Καθώς η αγορά του gaming αναπτύσσεται όλο και περισσότερο με τους χρήστες να αναζητούν τέλεια απόδοση εικόνας και υψηλής ανάλυσης γραφικά, η LG  διαθέτει μια ευρεία σειρά OLED τηλεοράσεων που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Οι νέες LG OLED τηλεοράσεις έχουν εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input lag) με απίστευτα γρήγορο χρόνο απόκρισης. Έτσι, εξασφαλίζει στους gamers ότι κάθε κίνηση που κάνουν με το χειριστήριο, απεικονίζεται άμεσα στην οθόνη, δίνοντάς τους το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων και περισσότερες πιθανότητες νίκης. Παράλληλα, ενσωματώνουν την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC που προσφέρει πολύ ομαλά γραφικά, με πλούσια χρώματα, χωρίς το φαινόμενο του ‘τρεμοπαίγματος’ όταν η δράση είναι έντονη. Καθώς ο ρυθμός καρέ μπορεί να αλλάζει συχνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι LG OLED TVs υποστηρίζουν το AMD FreeSync™ και το VRR (Μεταβλητός Ρυθμός Ανανέωσης) και ALLM (Λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου), ενώ διαθέτουν πιστοποίηση HDMI 2.1, μειώνοντας έτσι τη θολή κίνηση και αποδίδοντας εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες, με γρήγορη μετάβαση κίνησης και απρόσκοπτη λειτουργία παιχνιδιού έως 100 fps σε ανάλυση 4K. Έτσι, οι χρήστες απολαμβάνουν ομαλά συγχρονισμένα γραφικά και μια πιο ρεαλιστική gaming εμπειρία με περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

    Η LG είναι, επίσης, ο επίσημος συνεργάτης της νέας κονσόλας της Microsoft XBOX Series X, ενώ συμμετέχει σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και τεχνολογίας στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία σε HDR. Συνδυάζοντας την ποιότητα εικόνας που παρέχουν τα αυτο-φωτιζόμενα pixel, το HGiG αποδίδει γραφικά που αντιστοιχούν στις προδιαγραφές και τα επίπεδα απόδοσης της τηλεόρασής σας.  Tα εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels που μπορούν να ανάβουν και να σβήνουν, επιτυγχάνουν το τέλειο μαύρο, ακριβή χρώματα και απεριόριστη αντίθεση. Επιπλέον, τα πιο πρόσφατα μοντέλα OLED τηλεοράσεων διαθέτουν το Game Optimizer που παρέχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορα είδη παιχνιδιών, όπως FPS, RPG και RTS. Έτσι, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στα πάντα από ένα σημείο, ώστε να έχουν καλύτερο έλεγχο των ρυθμίσεων εικόνας και ήχου. Αυτός ο πρόσθετος έλεγχος εξασφαλίζει ευκρινή και ομαλή εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, με μειωμένο lag, πιο ομαλή απόκριση και λιγότερες αλλοιώσεις.

    Οι gamers έχουν τη δυνατότητα επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στο Twitch, την κορυφαία πλατφόρμα live streaming για παιχνίδια στον κόσμο, χρησιμοποιώντας Wi-Fi 6, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία για cloud gaming με μειωμένο λανθάνοντα χρόνο και μεγαλύτερες ταχύτητες. Τέλος, το Dolby Vision στις OLED τηλεοράσεις παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει συναρπαστικό ήχο.