Ανάδειξε τη δημιουργικότητά σου με τα νέα Galaxy Tab S7|S7+

    Με το σύνθημα "Work hard. Play harder." η Samsung παρουσίασε τα νέα premium tablets Galaxy Tab S7 | Tab S7+, τα οποία εφοδιάζονται με τις μεγαλύτερες οθόνες που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σε…

    TabS7S7P
    Με το σύνθημα "Work hard. Play harder." η Samsung παρουσίασε τα νέα premium tablets Galaxy Tab S7 | Tab S7+, τα οποία εφοδιάζονται με τις μεγαλύτερες οθόνες που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σε μοντέλα της σειρά Tab, προσφέροντας μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής και ανώτερες gaming επιδόσεις! Και τα δύο ενσωματώνουν τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865 Plus, διαθέτουν 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (έως και 1ΤΒ μέσω κάρτας microSD), τέσσερα ηχεία (4x 1,6W) με υποστήριξη Dolby Atmos και παραμετροποίηση από την AKG, επανασχεδιασμένο S Pen (περιλαμβάνεται) για να σημειώνεις γρήγορα ιδέες και να οργανώνεις τις σκέψεις σου στο Samsung Notes. Είναι συμβατό με το περιβάλλον χρήσης DeX για εμπειρία όμοια ενός PC με ένα απλό πάτημα, προσφέρει λειτουργία Sidekick για να επεκτείνεις την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου και δέχεται πληκτρολόγιο (πωλείται ξεχωριστά) για να απογειώσεις το multitasking. Το μικρότερο μοντέλο της σειράς έρχεται με WQXGA (2560 x 1600) LTPS οθόνη 11” με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, ενώ το μεγαλύτερο με WQXGA+ (2800 x 1752) Super AMOLED οθόνη 12,4” με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και πιστοποίηση Eye Care (SGS) για μειωμένη εκπομπής μπλε φωτός, για απίστευτη εμπειρία θέασης. Αντίστοιχα, οι μπαταρίες τους έρχονται με χωρητικότητα 8.000mAh και 10.000mAh, προσφέροντας έως και 15 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Επανασχεδιασμένο εσωτερικά και εξωτερικά, το S Pen προσφέρει μια ρεαλιστική εμπειρία όπως το στυλό σε ένα χαρτί, ώστε να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου. Ο πολυ χαμηλός χρόνος υστέρησης (latency) προσφέρει χρόνο απόκρισης κοντά σε εκείνον ενός πραγματικού στυλό, με μύτη αναλογικού τύπου (4096 σημεία πίεσης), S Pen Button για απόλυτο έλεγχο και μπαταρία που φορτίζει πλήρως σε ελάχιστα λεπτά. Και χάρη στη δυνατότητα μαγνητικής αποθήκευσης το έχεις πάντα μαζί σου, για να χειρίζεσαι το Galaxy Tab S7 | Tab S7+ ακόμα και από απόσταση. Από πλευράς συνδεσιμότητας (ανάλογα με τη διαμόρφωση), το Galaxy Tab S7 | Tab S7+ έρχεται με υποστήριξη WiFi/LTE αλλά και 5G, αξιοποιώντας το ταχύτατο Snapdragon X55 5G Modem της Qualcomm.

    Βέλτιστη παραγωγικότητα

    Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τις εφαρμογές που λειτουργούν σε διαχωρισμένη προβολή στο Galaxy Tab S7|S7+ σε πολλαπλό παράθυρο. Άνοιξε αρχεία PDF στο Samsung Notes, ηχογράφησε ήχο στο Samsung Notes και συγχρόνισε το με αυτό που έγραψες, συγχρόνισε αυτόματα τις σημειώσεις σου με τις υπόλοιπες Galaxy συσκευές σου μέσω του κοινού Samsung Account. H λειτουργία Sidekick το μεταμορφώνει σε μια επιπλέον οθόνη (expand/mirror), για να βελτιώσεις την αποδοτικότητά σου καθώς χρησιμοποιείς ένα Windows PC. Χρήσιμο για meetings, διαλέξεις και φυσικά, για το οικιακό σου γραφείο!

    Εμπειρία DeX...

    Το Samsung DeX στο Galaxy Tab S7|S7+ σου προσφέρει έναν πιο έξυπνο τρόπο εργασίας από το σπίτι. Μαζί με το βελτιωμένο πληκτρολόγιο (πωλείται ξεχωριστά), ελεύθερη γωνία στήριξης και σύνδεση POGO, η εμπειρία αυτή μοιάζει με εκείνη ενός υπερφορητού υπολογιστή και σου επιτρέπει να εκτελείς πολλές εργασίες χωρίς προβλήματα, όπως να εργαστείς σε πολλά έγγραφα ταυτόχρονα. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε το S Pen για να κρατήσεις σημειώσεις και να παραμείνετε παραγωγικός, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

    Άφησε το τηλέφωνο σου!

    Διατήρησε τις επαφές σου, ακόμη και χωρίς το τηλέφωνό σου: το Galaxy Tab S7|S7+ συγχρονίζεται απόλυτα με το Galaxy Smartphone σου, για να μην χάνεις ποτέ κλήση. Σου επιτρέπει επίσης να απαντάς σε επείγοντα μηνύματα κειμένου, για να μην μένεις ποτέ εκτός επικοινωνίας (κάθε συσκευή θα πρέπει να έχει συνδεθεί στο ίδιο Samsung Account, υποστηρίζεται ανάμεσα σε Samsung συσκευές που διαθέτουν Android P OS ή νεότερο με 3GB RAM ή περισσότερο).