Ακόμα καλύτερη απόδοση από την κάμερα του Nothing Phone (2a) μετά την ενημέρωση λογισμικού

    Η τρίτη ενημέρωση λογισμικού αυτόν τον μήνα για το Nothing Phone (2a) βελτιώνει την ασφάλεια, διάφορα μικρά bugs και την απόδοση της κάμερας.

    Nothing Phone (2a)

    Αρκετά δραστήρια μετά το λανσάρισμα του Nothing Phone (2a) είναι η ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της Nothing, η οποία διέθεσε μία τρίτη ενημέρωση (Nothing OS 2.5.5) που βελτιώνει την ασφάλεια (April Security Patch), διάφορα στοιχεία του λογισμικού (π.χ. βελτιώνει τον Google Assistant, τα pop-up animations, της γενικότερης αίσθησης όσον αφορά την ομαλότητα του λογισμικού, την εμπειρία gaming και τις επιδόσεις) και την απόδοση της κάμερας (βελτιώνει τον χρωματικό κορεσμό, την ακρίβεια του εφέ αποεστίασης ή bokeh στη λειτουργία πορτραίτου καθώς και την ταχύτητα εκκίνησης της εφαρμογής της κάμερας).

     

    Όσον αγορά τις επιδιορθώσεις κώδικα, επιλύουν διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τη συμβατότητα με launchers τρίτων, την σταθερότητα των συνδέσεων WiFi και Bluetooth, την λειτουργία του Night Light στην οθόνη κλειδώματος και γενικότερα την συνολική σταθερότητα του συστήματος.

     

    Αν είστε κάτοχος Nothing Phone (2a) και δεν έχετε λάβει ακόμα αυτόματα την ενημέρωση, μπορείτε να προχωρήσετε στον χειροκίνητο έλεγχο/εγκατάσταση από τις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημέρωση Συστήματος.