Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης με τιμές ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ!

    Η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου — στην «καρδιά» της Black Friday — με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που ελήφθη το 1996.

    World Television Day 2023

    Η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου — στο επίκεντρο των προσφορών της Black Friday — με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που ελήφθη το 1996.

     

    Στόχος της είναι να ενθαρρύνει τις ανταλλαγές τηλεοπτικών προγραμμάτων μεταξύ των χωρών και ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με την ειρήνη, την ασφάλεια, τον πολιτισμό την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

     

    Η τηλεόραση είναι σύστημα τηλεπικοινωνίας που χρησιμεύει στη μετάδοση και λήψη κινούμενων εικόνων και ήχου εξ αποστάσεως. Ανήκει στις εφευρέσεις του 20ου αιώνα και πριν την επικράτηση του διαδικτύου αποτελούσε το κυριότερο και δημοφιλέστερο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας.

     

    Family TV BF23

     

    Ο όρος καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών χαρακτηριστικών και των δραστηριοτήτων που αφορούν τα τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και τη μετάδοσή τους. Συνήθως, λέγοντας «τηλεόραση» εννοούμε τη συσκευή, δηλαδή τον δέκτη, ο οποίος λαμβάνει το (τηλεοπτικό) σήμα που εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί σε συγκεκριμένες συχνότητες (ή αλλιώς κανάλια) με την οθόνη που απεικονίζει το αποτέλεσμα της εκπομπής (μετατροπή του σήματος σε εικόνα και ήχο). Η λέξη προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό πρόθεμα τηλε- (=μακριά) και την λέξη όραση.

     

    Ενημέρωση, video games, πρόσβαση σε διαδικτυακές on-demand πλατφόρμες, αναπαραγωγή μουσικού περιεχομένου: η τηλεόραση προσφέρει πλέον άμεση πρόσβαση σε περισσότερο και πιο αξιόλογο τηλεοπτικό περιεχόμενο!

    Τηλεόραση σημαίνει ψυχαγωγία!

    Οι τηλεοράσεις έχουν αποκτήσει νέες δυνατότητες εδώ και πολύ καιρό, για αυτό και ο όρος Smart TV δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις: είναι μία τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο — με ό,τι αυτό συνεπάγεται, υποστήριξη λήψης και εγκατάστασης εφαρμογών αλλά και δυνατότητα επικοινωνίας / ελέγχου άλλων έξυπνων συσκευών. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αξία μιας Smart TV είναι η δυνατότητα να απολαμβάνεις περιεχόμενο πέρα από τα συνηθισμένα τηλεοπτικά κανάλια!

     

    Smart TV Services BF23

     

    Με υπηρεσίες Video On Demand (Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Apple TV+, Disney+ κ.α.), καθώς και υπηρεσίες ροής μουσικής (π.χ. Spotify), παιχνίδια, εφαρμογές και αθλητικό περιεχόμενο, είναι πολύ πιο δύσκολο να επιλέξεις τι να παρακολουθήσεις, για αυτό και οι περισσότερες «έξυπνες» τηλεοράσεις ενσωματώνουν πλέον ψηφιακούς βοηθούς (Google Assistant, Amazon Alexa).

     

    Επιπλέον, από την άνεση του καναπέ σου, μπορείς πλέον να αναπαράγεις μουσικά playlists, να προβάλλεις φωτογραφίες και βίντεο που έχεις αποθηκευμένα στο PC, το smartphone και το tablet σου ή να ελέγχεις τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού, με το πάτημα ενός πλήκτρου!

     

    Bigger is Better BF23

    Τηλεόραση σημαίνει Gaming!

    Νέα, μεγάλα και εντυπωσιακά πάνελ, εξαιρετική ποιότητα εικόνας, υψηλές αναλύσεις, πρόσβαση σε on-demand ψυχαγωγικό περιεχόμενο μέσω του διαδικτύου: οι σύγχρονες τηλεοράσεις είναι πραγματικά εκπληκτικές! Από αυτή την πληθώρα λειτουργιών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το gaming, καθώς πλέον υπάρχουν επιλογές που μπορούν να προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία θέασης κατά την αναπαραγωγή κορυφαίων video games — είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω κονσόλας.

     

    GamingTVs 2 BF23

     

    Επισήμως «ιδανικές» για next-gen gaming, οι νέες σειρές τηλεοράσεων υποστηρίζουν τεχνολογίες για εικόνα χωρίς καθυστερήσεις και τρεμόπαιγμα, εξαιρετικά μικρούς χρόνους απόκρισης και τεχνολογίες για χαμηλά ποσοστά εκπομπής μπλε φωτός, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να επιλέξουν την καλύτερη — για τις δικές τους ανάγκες — λύση!

     

    GamingTVs BF23

    Τηλεόραση σημαίνει… κερκίδα!

    Αν, εκτός από την παρακολούθηση προγραμμάτων, ταινιών και σειρών, αγαπάς τον αθλητισμό, κράτα σημειώσεις: με τις κατάλληλες εφαρμογές στην τηλεόρασή σου δε θα σου λείπει τίποτα — όσο απαιτητικός κι αν είσαι!

     

    Sports TV BF23

     

    Αγαπημένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου από κάθε γωνιά τον πλανήτη; Αμερικανικό πρωτάθλημα μπάσκετ (ΝΒΑ); Τένις; Πυγμαχία; Φόρμουλα 1; Βόλεϊ; Μπιλιάρδο; Για όλα υπάρχει η επίσημη εφαρμογή που, με την κατάλληλη συνδρομή, σου εξασφαλίζει όλο το θέαμα της σεζόν. Ιδανικά, θέλεις να επιλέξεις μια τηλεόραση από 55 ίντσες και πάνω, για να μη χάνεις καμία λεπτομέρεια από τις φάσεις. Θα σε μεταφέρει ακριβώς στο κέντρο της δράσης!

    Τηλεόραση σημαίνει Home Cinema!

    Αν φιλοδοξείς να μετατρέψεις τη νέα σου τηλεόραση σε «επίκεντρο» της οικιακής σου ψυχαγωγίας, τότε σίγουρα πρέπει να τη συνοδεύσεις με μία ανάλογη ηχομπάρα (Sound Bar) ή ένα πολυκάναλο σύστημα ήχου (Home Cinema), δημιουργώντας συνολικά μία αναβαθμισμένη οπτικοακουστική εμπειρία.

     

    Soundbar BF23

     

    Και μην ξεχνάς, οι ηχομπάρες και τα συστήματα Home Cinema είναι ιδανικά για να απολαμβάνεις και τα αγαπημένα σου μουσικά κομμάτια, μέσω αποθηκευτικών μέσων (USB/HDD), μέσω ασύρματης μετάδοσης (WiFi/Bluetooth®) ή μέσω ανάλογων πλατφορμών ροής περιεχομένου (streaming).

    Τηλεόραση σημαίνει Πλαίσιο!

    Οι εξειδικευμένοι πωλητές και το αρμόδιο προσωπικό του Πλαισίου θα σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για την οικιακή ψυχαγωγία σου και θα βρίσκονται δίπλα σου — για ό,τι χρειαστείς!

     

    Gabriella BF23 TVs
     

    …Γιατί στο Πλαίσιο με το «Καληνότσες» εννοούμε:
     

    • Ασυναγώνιστες τιμές σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων
    • Άτοκες δόσεις με το «Πλαίσιο Δια 4»
    • Δωρεάν και Άμεση Παράδοση στο χώρο σου
    • Υπηρεσίες, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
    • Δωροεπιταγή έως 100€ για αγορές άνω των 199€

     

    Τιμές; Έτοιμες!
Υπηρεσίες; Έτοιμες!
Παραδόσεις; Έτοιμες!
     

    Και μην ξεχνάς…