Plaisio @ MWC 2024: Samsung Galaxy Ring «One Ring to Train them All!»

    Αναμενόμενα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα στο φετινό MWC, έχοντας προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον όπως διαπιστώσαμε και από κοντά.

    Fitted with sensors, Samsung Galaxy Ring will be able to give readings on heart rate, respiratory rate, the amount of movement made during sleep, and the time it takes a person to fall asleep once in bed.

     

    Μπορεί στον μεγάλο και εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο της Samsung να μην υπήρχαν και πολλές συσκευές που δεν είχαμε συναντήσει από κοντά, ωστόσο υπήρχε μία που παρά το μικρό της μέγεθος έχει εντυπωσιακές δυνατότητες, το Galaxy Ring.

     

    Samsung’s Galaxy Ring, its latest wearable, is launching with tracking features including heart rate and sleep monitoring.
    © 2023 Plaisio Computers

     

    Πρόκειται για μία εξαιρετικά εντυπωσιακή, για το μέγεθος της, συσκευή που προσφέρει εξατομικευμένες και απρόσκοπτες εμπειρίες ευεξίας αξιοποιώντας το σύγχρονο hardware και την δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσω της συνδεδεμένης ψηφιακής πλατφόρμας ευεξίας και υγείας, Samsung Health. Ο στόχος του Galaxy Ring είναι να βοηθήσει στον χρήστη να αποκτήσει καλύτερη φυσική κατάσταση, υγιεινότερο τρόπο ζωής, πνευματική ετοιμότητα και να κοιμάται καλύτερα.  

     

    Το Galaxy Ring θα διατεθεί σε διάφορα μεγέθη, από S έως και XL (το μέγεθος θα αναγράφεται στο εσωτερικό κάθε δακτυλιδιού) και σε τρία διαφορετικά φινιρίσματα, GoldPlatinum Silver και Ceramic Black. Η συσκευή, διαθέτει διάφορους αισθητήρες για την παρακολούθηση του ύπνου βάσει του καρδιακού του ρυθμού, της αναπνοής και των κινήσεων του και παρέχει διάφορες νέες και έξυπνες λειτουργίες υγείας και ευεξίας.

     

    Samsung’s Galaxy Ring, its latest wearable, is launching with health-tracking features including heart rate and sleep monitoring while also giving users a score of their readiness for the day
    © 2023 Plaisio Computers

     

    Για παράδειγμα, σε συνδυασμό με το Galaxy Watch ή κάποιο κινητό Galaxy (που «τρέχει» την εφαρμογή Samsung Health), ο χρήστης μπορεί να αξιοποιήσει τις έξυπνες λειτουργίες My Vitality Score (σκορ ζωτικότητας) και Booster Card με τη πρώτη να προσφέρει εξατομικευμένες πληροφορίες για την υγεία βάσει πολλών παραγόντων, όπως ο ύπνος, η άσκηση, ο καρδιακός ρυθμός και η μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών και τη δεύτερη να παρέχει επιστημονικά τεκμηριωμένες συμβουλές και σχόλια για τη βελτίωση της καθημερινής ευεξίας, παρακολουθώντας προκαθορισμένους στόχους και παρέχοντας χρήσιμα δεδομένα φυσικής κατάστασης.

     

    Το Samsung Galaxy Ring όπως αναφέραμε ενσωματώνει διάφορους αισθητήρες και μπαταρία, της οποίας η χωρητικότητα ποικίλει. Ανάλογα το μέγεθος λοιπόν, η μπαταρία έχει χωρητικότητα από 14,5 mAh και φτάνει τα 21,5 mAh. Επί του παρόντος, δεν έχουμε πληροφορίες για την αυτονομία της συσκευής ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να φτάνει -τουλάχιστον- τη μία εβδομάδα. Δύο ακόμα πληροφορίες που δεν έχουμε είναι το κόστος του και η ημερομηνία διάθεσης του. Παρόλα αυτά, ξέρουμε ότι το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

     

    Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερο MWC Barcelona 2024, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!