Plaisio @ MWC 2024: Ντεμπούτο για το Honor Magic6 Pro στην Ευρωπαϊκή αγορά!

    Από την μεγαλύτερη έκθεση για την κινητή τηλεφωνία επί Ευρωπαϊκού εδάφους, MWC 2024, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Honor, που παρουσίασε ένα από τα ικανότερα high-end cameraphones στην αγορά, το Magic6 Pro.

    HONOR Magic6 Pro equipped with HONOR NanoCrystal Shield, Full-screen Power-enhanced LTPO Eye Comfort Display, Next-generation HONOR Falcon Camera System.

     

    Το AI-powered σύστημα Falcon Camera διαθέτει δυνατότητες «ανίχνευσης της κίνησης που ενισχύεται από AI» (HONOR AI Motion Sensing Capture) και επομένως μπορεί να ανιχνεύει την κίνηση — μπροστά από τον φακό — και να συλλαμβάνει πολλαπλά καρέ προτού ο φωτογράφος πατήσει το πλήκτρο για το κλείστρο, ώστε η επιλογή του τελικού αποτελέσματος να είναι πάντα η ιδανικότερη.

     

    Beyond the dome-shaped lens module elegantly framed, the legendary cushion-shaped design is crowned by the enchantment of star wheel. How refreshing.
    © 2023 Plaisio Computers

     

    Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκονται τρεις ικανότατες κάμερες σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται σε κάθε σενάριο χρήσης ανεξαρτήτου φωτισμού. Η κύρια wide κάμερα διαθέτει φακό 23mm με μεταβλητό διάφραγμα f:/1.4-2.0 και Laser AF και βασίζεται σε έναν αισθητήρα 1/1.3” ανάλυσης 50MP (OmniVision OVH9000) με PDAF. Μαζί βρίσκεται μία ultrawide κάμερα αυτόματης εστίασης με φακό 13mm και διάφραγμα f:/2.0 (FoV 122°) που βασίζεται σε έναν αισθητήρα 50MP (Samsung S5KJN1). Ως γνήσιο cameraphone δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει μία κάμερα-τηλεφακό. Το Magic6 Pro λοιπόν διαθέτει ένα σύστημα με περισκοπικό τηλεφακό που επιτρέπει τη χρήση οπτικού ζουμ έως και 2.5x. Ο τηλεφακός έχει διάφραγμα f:/2.6 ενώ ο αισθητήρας προσφέρει εικόνες ακόμα και… 180MP (Samsung ISOCELL HP3). Φυσικά, υποστηρίζεται OIS και PDAF. Όσον αφορά το ψηφιακό ζουμ; Φτάνει τα 100x!

     

    Η οθόνη είναι τεχνολογίας LTPO OLED με διαγώνιο 6,8” και υποστηρίζει ανάλυση 2.800 x 1.280 pixels με προσαρμοζόμενο ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, υποστήριξη HDR και φωτεινότητα 1.600 nits (το peak brightness σύμφωνα με την εταιρεία φτάνει τα 5.000 nits).

     

    The screen features 4320Hz PWM Flicker Free Dimming,2 Dynamic Dimming, Circadian Night, and Natural Tone Display, relaxing your eyes before bed with softer light and relieving eye fatigue for ultimate protection of your eyes.
    © 2023 Plaisio Computers

     

    Βασίζεται στην Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform που αποτελείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή (1x πυρήνα Cortex-X4 στα 3,3 GHz, 3x πυρήνες Cortex-A720 στα 3,2 GHz, 2x πυρήνες Cortex-A720 στα 3,0 GHz και 2x πυρήνες Cortex-A520 στα 2,3 GHz), την Adreno 750 GPU, μία μονάδα NPU για on-device επιτάχυνση εφαρμογών AI και ικανότατο 5G modem. Όλα τα παραπάνω έρχονται μαζί με Wi-Fi 7, Bluetooth v.5.3, NFC, IR και USB Type-C (USB 3.2 και DisplayPort v1.2), δορυφορική επικοινωνία, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και στερεοφωνικά ηχεία.

     

    Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με 12GB/16GB μνήμης και αποθηκευτικό χώρο 256GB/512GB/1TB χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Φέρει πιστοποίηση IP68 και επομένως δεν επηρεάζεται από τη σκόνη ενώ είναι και αδιάβροχη. Διαθέτει μπαταρία 5.600 mAh που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 80W (πλήρης φόρτιση σε 40 λεπτά) και ασύρματη ταχεία φόρτιση 66W. Σε ό,τι αφορά το λογισμικό τομέα, εκεί συναντάμε το λειτουργικό σύστημα MagicOS 8.0 (βασισμένο στο Android 14). Η Κινέζικη εταιρεία υποσχέθηκε 4 μεγάλες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος και 5ετή υποστήριξη ενημερώσεων ασφαλείας.

     

    IP68 Dust and Water Resistance paves the way for worry-free adventure, unfazed by all elements.
    © 2023 Plaisio Computers

     

    Κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο, η HONOR θα κυκλοφορήσει και την «Porsche Design» έκδοση της συσκευής που έχει την ονομασία Magic6 RSR Porsche Design. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν αποκάλυψε το παραμικρό για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της premium συσκευής. Υποθέτουμε ωστόσο, ότι από άποψη hardware, η συσκευή δεν θα διαφέρει παρά ελάχιστα από την απλή έκδοση. Αναμένεται πάντως να διαθέτει διαφορετική, πιο εξελιγμένη σχεδίαση, ειδικά στο camera island που αναμένεται να είναι περισσότερο «γεωμετρικό» και να είναι κατασκευασμένη από προηγμένα υλικά.

     

    Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερο MWC Barcelona 2024, επισκεφθείτε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου!