Νέο Samsung Galaxy Fit3: Γίνε ο καλύτερος εαυτός σου!

    Με τον ολοκαίνουργιο σχεδιασμό του, το νέο Galaxy Fit3 σε βοηθά να γυμνάζεσαι πιο έξυπνα, να κατανοείς καλύτερα την υγεία σου και να απολαμβάνεις βελτιωμένες συνδεδεμένες εμπειρίες.

    The new Galaxy Fit3 with its all-new design helps users to work out smarter, understand their health better and enjoy enhanced connected experiences

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Galaxy Fit3, του νεότερου fitness tracker της που «εκδημοκρατίζει» την προηγμένη τεχνολογία παρακολούθησης της υγείας της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας, εμπνέοντας όλους να νιώσουν καλύτερα και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

     

    Το Galaxy Fit3 είναι η πιο πρόσφατη wearable συσκευή της Samsung και διαθέτει σώμα από αλουμίνιο με ευρύτερη οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τα δεδομένα υγείας και ευεξίας τους — από την καθημερινή προπόνηση μέχρι τον ύπνο — απευθείας από τον καρπό τους, όλο το εικοσιτετράωρο.

     

    The Galaxy Fit3 is Samsung’s latest wearable device and boasts an aluminum body with a wider display, allowing users to keep track of their health and wellness data — from daily workouts to peaceful sleep — straight from their wrists, around the clock.
    Copyright © 2010-2024 SAMSUNG All Rights Reserved.


    Ένας ανθεκτικός και συμπαγής fitness tracker με μεγαλύτερη, πιο κομψή οθόνη

     

    Το Galaxy Fit3 έχει σχεδιαστεί με σώμα από αλουμίνιο και οθόνη 1,6 ιντσών, 45% μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο, διευκολύνοντας τους χρήστες να ελέγχουν λεπτομερείς πληροφορίες με μια ματιά. Ελαφρύ και κομψό, με άνετη εφαρμογή, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση όλο το εικοσιτετράωρο.

     

    Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν το Galaxy Fit3 στον τρόπο ζωής τους με ευκολία χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του που μπορεί να διαρκέσει έως και 13 ημέρες (η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βασίζεται σε αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών που διεξήγαγε η εταιρεία για τυπικά σενάρια προτύπων χρήσης).

     

    Users personalize their tracker and make it more stylish by selecting their favorite watch face from over 100 presets or setting their own photos as the background.
    Copyright © 2010-2024 SAMSUNG All Rights Reserved.

     

    Μπορούν να το εξατομικεύσουν και να τον κάνουν ακόμα πιο κομψό, επιλέγοντας την αγαπημένη τους πρόσοψη ρολογιού από περισσότερες από 100 προεπιλογές ή εισάγοντας τις δικές τους φωτογραφίες ως φόντο. Παράλληλα, μπορούν να συνδυάσουν και να ταιριάξουν διαφορετικά λουράκια για να αναβαθμίσουν το καθημερινό τους στυλ με το πάτημα ενός κουμπιού.

     

    Συμβάλλοντας στη συνολική υγεία και ευεξία μέρα και νύχτα!

     

    Η Samsung έδινε πάντα προτεραιότητα στον ύπνο για καλύτερη ευεξία, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κατανοήσουν τα μοτίβα τους και να δημιουργήσουν πιο υγιεινές συνήθειες με προηγμένα εργαλεία παρακολούθησης του ύπνου (Sleep Coaching). Η δέσμευση αυτή αντικατοπτρίζεται και στο Galaxy Fit3.

     

    Based on individual sleep patterns, the Galaxy Fit3 provides users with personalized Sleep Coaching with meaningful insights that help them more intuitively understand their sleep, leading them to make positive changes.
    Copyright © 2010-2024 SAMSUNG All Rights Reserved.

     

    Οι χρήστες μπορούν να το φορούν άνετα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ αυτό παρακολουθεί τις συνήθειες του ύπνου τους — ανιχνεύοντας ακόμη και το ροχαλητό και παρακολουθώντας τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα — για να παρέχει πιο λεπτομερείς μετρήσεις. Με βάση τα ατομικά μοτίβα ύπνου, το Galaxy Fit3 παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις, με ουσιαστικές πληροφορίες που τους βοηθούν να κατανοήσουν πιο διαισθητικά τον ύπνο τους, οδηγώντας τους σε θετικές αλλαγές.

     

    Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τους επιτρέπει να παρακολουθούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Μπορούν να παρακολουθούν 100+ τύπους προπονήσεων, οποτεδήποτε και οπουδήποτε, καθώς και να επανεξετάζουν εύκολα τα αρχεία καταγραφής των ασκήσεών τους, ενθαρρύνοντάς τους να παραμείνουν δραστήριοι για την επίτευξη των στόχων τους.

     

    During the day, the Galaxy Fit3 allows users to keep an eye on their daily activities. Users can track over 100 types of workouts anytime, anywhere and review their exercise records easily, encouraging them to stay motivated to achieve their goals.
    Copyright © 2010-2024 SAMSUNG All Rights Reserved.

     

    Το Galaxy Fit3 διαθέτει αξιολόγηση 5ATM και αντοχή στο νερό και τη σκόνη με βαθμό IP68, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν υπαίθριες δραστηριότητες σε διάφορα περιβάλλοντα. Επίσης, προσφέρει μια ακόμη βαθύτερη κατανόηση της συνολικής τους υγείας, παρέχοντας μετρήσεις υγείας που περιλαμβάνουν τον καρδιακό ρυθμό και τα επίπεδα στρες.

     

    Ασφαλείς και συνδεδεμένοι στο οικοσύστημα Galaxy

     

    Παρέχοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας, στο Galaxy Fit3 προστέθηκαν νέες λειτουργίες, όπως η Ανίχνευση Πτώσης και το Σήμα Έκτακτης Ανάγκης (SOS). Όταν ανιχνεύεται μια μη φυσιολογική πτώση, το Galaxy Fit3 δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να καλέσουν αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να λάβουν έγκαιρα ιατρική υποστήριξη. Όταν δε βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μπορούν να στείλουν αμέσως SOS, πατώντας πέντε φορές το πλευρικό κουμπί.

     

    To provide users with a safety net, safety features including Fall Detection and Emergency SOS have been newly added to the Galaxy Fit3.
    Copyright © 2010-2024 SAMSUNG All Rights Reserved.

     

    Οι χρήστες του Galaxy Fit3 μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά δυνατοτήτων μέσα στο συνδεδεμένο οικοσύστημα Samsung Galaxy, για μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Μπορούν να το χρησιμοποιούν ως χειριστήριο — όχι μόνο για την κάμερα του smartphone τους κατά τη λήψη φωτογραφιών και τη ρύθμιση χρονοδιακόπτη με το Camera Remote — αλλά και για την αναπαραγωγή και τον έλεγχο των αρχείων πολυμέσων που βρίσκονται αποθηεκυμένα ή αναπαραγόνεται στη συνδεδεμένη συσκευή τους.

     

    Για μια απρόσκοπτη εμπειρία, όταν δεν επιθυμούν να ενοχληθούν ή ετοιμάζονται για ύπνο, μπορούν να συγχρονίσουν αυτόματα τις λειτουργίες μεταξύ του Galaxy Fit3 και του συνδεδεμένου smartphone τους. Επίσης, σε περίπτωση που χάσουν το smartphone τους, μπορούν εύκολα να το εντοπίσουν με τη λειτουργία Find My Phone στο Galaxy Fit3 ή το αντίστροφο.

     

    Το Galaxy Fit3 είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Πλαίσιο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα plaisio.gr σε τρεις χρωματικές επιλογές — Gray, Silver και Pink Gold.