Νέα εποχή Galaxy AI. Η Samsung ανακοίνωσε τη σειρά Galaxy S24

    Η Samsung, στην πρώτη εκδήλωση Galaxy Unpacked της χρονιάς, παρουσίασε τα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra.

    Galaxy AI

    Στην πρώτη εκδήλωση Galaxy Unpacked κάθε χρονιάς, η Samsung παραδοσιακά παρουσιάζει τη νέα σειρά Galaxy S και φέτος δεν υπήρξαν εκπλήξεις. Από το συνεδριακό κέντρο στο Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες και με την παρουσία δημοσιογράφων και συνεργατών, η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά Galaxy S που έρχεται με «Galaxy AI».

     

    Η Κορεάτικη εταιρεία στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασε τρεις συσκευές, οι οποίες έχουν τις ονομασίες Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra. Καμία έκπληξη λοιπόν σε σχέση με τις αμέτρητες φετινές διαρροές που περιέγραφαν και την παραμικρή… βίδα για την ολοκαίνουρια σειρά Galaxy S που πλέον περιλαμβάνει on-device AI, Galaxy AI συγκεκριμένα.

    Πολυτελής σχεδίαση 

    Η σημερινή γενιά από άποψη ντιζάϊν έχει ελάχιστες διαφορές σε σύγκριση με τη περσινή με την Κορεάτικη εταιρεία να αποφασίζει να διατηρήσει όλα τα βασικά στοιχεία της ταυτότητας σχεδιασμού δίνοντας ωστόσο ακόμα περισσότερη έμφαση και προσοχή στη λεπτομέρεια και στα υλικά κατασκευής, τα οποία σε όλες τις περιπτώσεις παρουσιάζονται αναβαθμισμένα και ενισχυμένα.

    Galaxy

    Η νέα πρόταση της Samsung χαρακτηρίζεται από «τεχνολογία ακριβείας σε συνδυασμό με γεωμετρική κομψότητα» και πράγματι, οι τρεις συσκευές δείχνουν εξαιρετικά κομψές, ποιοτικές και συμπαγείς με την «αυξημένη ακρίβεια σε κάθε λεπτομέρεια να εδραιώνει την εντυπωσιακή σχεδιαστική ταυτότητα της σειράς».

     

    Και η φετινή σειρά λοιπόν διαθέτει συμμετρικό μεταλλικό πλαίσιο, ωστόσο τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ αποκτούν την «αλουμινένια πανοπλία» του περσινού κορυφαίου κινητού της εταιρείας (Armor Aluminum) που όμως έρχεται «ισχυρότερη», με 10% μεγαλύτερη σκληρότητα. Το Galaxy S24 Ultra από την άλλη -που διαθέτει το S Pen- απόκτησε πλαίσιο από τιτάνιο, το ανθεκτικότερο μέταλλο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε συσκευή Galaxy έχοντας 56% μεγαλύτερη σκληρότητα σε σχέση με τη περασμένη γενιά. Μία σημαντική διαφορά του Galaxy S24 Ultra σε σχέση με τη περασμένη γενιά αφορά την οθόνη, η οποία πλέον δεν καμπυλώνει στα σημεία που συναντά το μεταλλικό πλαίσιο αλλά είναι επίπεδη -έχοντας εξαιρετικά μικρά περιθώρια περιμετρικά- και προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί Corning® Gorilla® Armor. Φυσικά, η αδιαβροχοποίηση (IP68) σε όλες τις συσκευές επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το Galaxy του χωρίς άγχος.

     

    Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24 Series

     

    Η νέα σειρά Galaxy S24 κατασκευάζεται με γνώμονα τη βιωσιμότητα με την Κορεάτικη εταιρεία να χρησιμοποιεί περισσότερα μέρη και εξαρτήματα από ανακυκλωμένα υλικά (ανακυκλωμένο κοβάλτιο, νεοδύμιο, σίδηρο και χαλκό σε βασικά μέρη των συσκευών με το πλαίσιο να είναι και αυτό κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο μέταλλο. Όσον αφορά τους χρωματισμούς, είναι για ακόμη μία φορά εμπνευσμένοι από τη φύση, με τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ να έρχονται σε Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet και Amber Yellow και το Galaxy S24 Ultra να έρχεται σε Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet και Titanium Yellow.

    Εκπληκτικές φωτογραφικές δυνατότητες 

    Οι κάμερες στα Galaxy S24 και Galaxy S24+ δεν διαφέρουν και ιδιαίτερα από άποψη υλικού σε σχέση με τη περασμένη γενιά ωστόσο σύμφωνα με την εταιρεία παρέχουν εντυπωσιακότερα αποτελέσματα -τόσο στη λήψη όσο και στην μετεπεξεργασία- χάρη στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε όλες τις πτυχές του λογισμικού της. Πιο συγκεκριμένα, η ProVisual Engine που αποτελεί μια ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων που τροφοδοτούνται με Τεχνητή Νοημοσύνη, μεταμορφώνει τη λήψη, από τη σύλληψη και τη δημιουργία της μέχρι την κοινοποίηση της στα social media. 

     

    Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος κάθε συσκευής σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν σταθερή απόδοση σχεδόν σε κάθε σενάριο χρήσης και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. H κύρια, ευρυγώνια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 50 MP με Dual Pixel AF και OIS και φακό με διάφραγμα f:/1.8 που προσφέρει 2x οπτική μεγέθυνση ενώ προσφέρει δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 8K.

     

    Η υπερευρυγώνια, όπως και πέρυσι βασίζεται σε αισθητήρα 12 MP και ενισχύεται επίσης από τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας (OIS) και σε φακό f:/2.2 ενώ η κάμερα-τηλεφακός βασίζεται σε έναν αισθητήρα 10 MP με PDAF (Phase Detection AutoFocus) με τον «τηλεφακό» (f:/2.4) να σας φέρνει 3x πιο κοντά στο θέμα σας με εξαιρετική σταθερότητα χάρη στη ύπαρξη τεχνολογίας OIS. Στη διάθεση του χρήστη βρίσκεται και η λειτουργία Space Zoom με τη ψηφιακή μεγέθυνση να φτάνει τα 30x. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι φωτογραφίες με την κύρια κάμερα 50 MP χαρακτηρίζονται από 4x μεγαλύτερο δυναμικό εύρος (Super HDR, 12-bit HDR) και ενισχυμένη λεπτομέρεια με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) ενώ εφόσον ο χρήστης το επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες Pro Mode και Expert RAW (π.χ. για αστροφωτογραφία). Με τη λειτουργία Expert RAW, παρέχονται πρόσθετα επίπεδα ελέγχου κατά τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο για ένα περισσότερο επαγγελματικό αποτέλεσμα (π.χ. χρήση σκούρου φίλτρου για τις ώρες της ημέρας με έντονο φως, έλεγχος της υπερβολικής έκθεσης και διατήρηση της ισορροπίας των χρωμάτων, συνδυασμός διάφορων εκθέσεων σε πολλαπλά καρέ για φωτογραφίες 24 MP με χαμηλά επίπεδα θορύβου). Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 12 MP (1/3,2” με μεγάλα εικονοστοιχεία 1,12μm) με Dual Pixel AF (AutoFocus), ο οποίος βρίσκεται πίσω από έναν φακό με διάφραγμα f:/2.2.

     

    Galaxy S24

     

    Το Galaxy S24 Ultra εξοπλίζεται με το πλέον προηγμένο σύστημα κάμερας που έχει παρουσιαστεί σε συσκευή της Samsung. Η κύρια-ευρυγώνια κάμερα βασίζεται σε έναν αισθητήρα 200 MP (1/1.3”, 0,6µm) με Super Quad Pixel AF, τεχνολογία Adaptive Pixel, οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και φακό με διάφραγμα f:/1.7 (FoV 85°) και επικάλυψη Corning® DX για μειωμένες αντανακλάσεις. Η κύρια-ευρυγώνια κάμερα συνοδεύεται από μία υπερευρυγώνια κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 12 MP με Dual Pixel AF (1/2.55”, 1.4µm) και σε φακό με διάφραγμα f:/2.2 (FoV 120°) και από δύο τηλεφακούς, με τον έναν από αυτούς να αποτελεί ολοκαίνουρια προσθήκη.

     

    Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος βρίσκεται πίσω από έναν αισθητήρα 10 MP με Dual Pixel AF και διαθέτει διάφραγμα f:/2.4 υποστηρίζοντας οπτική μεγέθυνση 3x με OIS ενώ ο δεύτερος, βασίζεται σε έναν αισθητήρα 50 MP με Dual Pixel AF και OIS και διάφραγμα f:/3.4, ο οποίος προσφέρει οπτική μεγέθυνση 10x και ψηφιακή μεγέθυνση 30x. To Space Zoom κάνει αισθητή την παρουσία του και εδώ προσφέροντας μεγέθυνση 100x.

     

    Χάρη στη χρήση αισθητήρων εικόνας με μεγάλου μεγέθους εικονοστοιχεία, οι χρήστες θα διαπιστώσουν ότι οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικές τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ με το Nightography να είναι διαθέσιμο και με νυχτερινό ζουμ 5x, δυνατότητα που καθίσταται δυνατή χάρη στα κατά 1,6x μεγαλύτερα εικονοστοιχεία του αισθητήρα, την ευρύτερη οπτική σταθεροποίηση εικόνας και τον επεξεργαστή εικόνας με τεχνητή νοημοσύνη και AI Stereo Depth Mapping για λαμπερές νυχτερινές λήψεις και πορτραίτα με εξαιρετικό βάθος και έντεχνα εφέ θολώματος. Όπως υποστηρίζει η Samsung, «είτε στο φως είτε στη σκιά, οι λεπτομέρειες αποδίδονται εντυπωσιακά ακόμα και όταν είναι κρυμμένες στο σκοτάδι και σε μεγάλη απόσταση».

     

    Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24

     

    Τέλειες φωτογραφίες με Galaxy AI 

    Η απόδοση των ήδη εξαιρετικών καμερών στις συσκευές της σειράς Galaxy S24 ενισχύεται από Τεχνητή Νοημοσύνη με νέους, πιο εξελιγμένους τρόπους για την καταγραφή ενός νέου επιπέδου λεπτομέρειας και χρωμάτων σε μερικές από τις υψηλότερες διαθέσιμες αναλύσεις. Χάρη στην ενισχυμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, οι φωτογραφίες πλέον χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη λεπτομέρεια και μειωμένο θόρυβο μέσω της αναβαθμισμένης αναγνώρισης θορύβου και αντικειμένων. Σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη τεχνολογία adaptive pixel έχουμε φυσικούς και ακριβείς χρωματικούς τόνους. Όσον αφορά στην τεχνολογία εντοπισμού αντικειμένων, να αναφέρουμε ότι αναγνωρίζει δώδεκα είδη θεμάτων για την βελτιστοποίηση της έκθεσης, της ανάλυσης και του χρώματος ειδικά σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού.  

     

    Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24+

     

    Στον τομέα της μετεπεξεργασίας (post processing), οι κάτοχοι συσκευής Galaxy S24 μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του «Βοηθού Φωτογραφίας» (Photo Assist) για να βελτιώσουν τις φωτογραφίες τους. Ο «Βοηθός Φωτογραφίας» είναι ένας νέος τρόπος δημιουργικής επεξεργασίας βασισμένος σε προτάσεις και στις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης που μπορεί, για παράδειγμα, να βοηθήσει με τη συμπλήρωση φόντου στα κενά που έμειναν μετά την ευθυγράμμιση μίας εικόνας -χωρίς μεγέθυνση- ή με την μετακίνηση και την αλλαγή του μεγέθους αντικειμένων που βρίσκονται σε μία φωτογραφία (με αυτόματη συμπλήρωση του φόντου κ.ά.). Χάρη στην «on-device AI», δηλαδή στην Τεχνητή Νοημοσύνη που βρίσκεται στην ίδια τη συσκευή, παρέχονται άμεσες προτάσεις επεξεργασίας για τη βελτίωση των φωτογραφιών όπως οι εφέ πορτρέτου, αφαίρεση αντανάκλασης, αφαίρεση σκιών, αφαίρεση μουαρέ, εφέ φόντου, μακρά έκθεση, αναβάθμιση ανάλυσης, διαγραφή αντικειμένων κ.ά.

     

    Οι χρήστες επίσης μπορούν να πλέον να εξερευνούν τις αναμνήσεις τους (Gallery) με μία πρόσφατα βελτιωμένη εμπειρία συλλογής. Στις φωτογραφίες φωτίζονται τα έντονα σημεία σε όλους τις εικόνες ενώ σε βίντεο HDR, βελτιώνεται το εφέ υψηλού δυναμικού εύρους ενώ μειώνεται η φωτεινότητα των περιοχών που δεν είναι συμβατές με HDR. Όσον αφορά στο εφέ της «αργής κίνησης», και στη συγκεκριμένη περίπτωση εισέρχεται η Τεχνητή Νοημοσύνη, η οποία δημιουργεί πρόσθετα καρέ βάσει των κινήσεων για ομαλή επιβράδυνση των συναρπαστικών στιγμών σας. Με τη λειτουργία Single Take επίσης, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης με ένα μόνο άγγιγμα. Το Single Take σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από διάφορους φακούς και αναλύσεις, έχει νέο σύστημα αναγνώρισης κατοικίδιων (με οκτώ αναγνωρίσιμες πόζες όπως εμπρός άλμα, ανοικτό στόμα κ.ά.).

     

    Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24 Ultra

     

    Νέος τρόπος παιχνιδιού, ακόμα περισσότερη ισχύς 

    Η εταιρεία, μετά από ένα μικρό διάλειμμα με την περσινή σειρά, επαναφέρει για την Ευρωπαϊκή αγορά -και γενικότερα για την περιοχή EMEA- τον δικό της επεξεργαστή Exynos, έστω και αν τον βρίσκουμε αποκλειστικά στα δύο μικρότερα μοντέλα. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο Exynos 2400 -που ενισχύεται από την Samsung Xclipse 940 GPU που έχει χαρακτηριστικά AMD RDNA® 3- προσφέρει ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις με τον Qualcomm® Snapdragon™ 8 Gen 3 for Galaxy (μία έκδοση του πανίσχυρου επεξεργαστή που έχει «ρυθμιστεί» ειδικά για τη νέα σειρά Galaxy S της Samsung και χρονίζεται έως στα 3,4GHz).

     

     

    Μέχρι να επιβεβαιωθεί ή όχι ο ισχυρισμός της εταιρείας στην πράξη, αυτό που ενδιαφέρει τους χρήστες είναι ότι την ώρα που το Galaxy S24 Ultra στην Ευρωπαϊκή αγορά ενσωματώνει τον επεξεργαστή της Qualcomm, τα Galaxy S24+ και Galaxy S24 ενσωματώνουν τον επεξεργαστή της Samsung, Exynos 2400. Σε όλες τις περιπτώσεις, η Samsung έχει εξελίξει ένα σύστημα ψύξης τύπου vapor chamber, που φροντίζει για την απροβλημάτιστη και σταθερή απόδοση των συσκευών, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες όπως είναι το gaming.

     

    Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24

     

    Το Samsung Galaxy S24 Ultra έρχεται με έως και 12GB RAM τύπου LPDDR5X, όπως και το Galaxy S24+ ωστόσο το μικρότερο Galaxy S24 θα κυκλοφορήσει με 8GB RAM (όμοιας τεχνολογίας). Ο αποθηκευτικός χώρος στην περίπτωση του Galaxy S24 Ultra φτάνει έως στο 1TB ενώ στις περιπτώσεις των Galaxy S24+ και Galaxy S24 φτάνει τα 256GB και 512GB αντίστοιχα.

     

    Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24 Ultra

     

    Οι μπαταρίες έρχονται με ελαφρώς ενισχυμένη χωρητικότητα κατά 100mAh και 200mAh για τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ (4.000mAh και 4.900mAh αντίστοιχα) με αποτέλεσμα να υπάρχουν βελτιωμένες επιδόσεις αυτονομίας ωστόσο για το Galaxy S24 Ultra δεν υπάρχει κάποια αλλαγή (5.000 mAh) με την Samsung ωστόσο να ισχυρίζεται ότι διαθέτει 5% μεγαλύτερη αυτονομία από την περασμένη γενιά, κυρίως εξαιτίας του νέου επεξεργαστή. Απαράλλαχτη διατηρείται και η τεχνολογία ταχείας φόρτισης (45W για το S24 Ultra και 25W για τα S24 και S24+) όπως και οι τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης και αντίστροφης ασύρματης φόρτισης (Wireless Powershare).

     

    Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24+

     

    Καθηλωτική εμπειρία οθόνης 

    Η τεχνολογία οθόνης παραμένει ως επί το πλείστον όμοια με την περασμένη γενιά αν και η Samsung έχει προχωρήσει σε ορισμένες βελτιώσεις, όπως στην φωτεινότητα με το peak brightness πλέον να φτάνει τα 2.600 nits για εξαιρετική απόδοση σε εξωτερικά περιβάλλοντα, ειδικά υπό έντονη ηλιοφάνεια.

     

    Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24 Ultra

     

    Οι οθόνες Dynamic AMOLED 2X των Galaxy S24 και Galaxy S24+ «μεγάλωσαν» ελαφρώς και πλέον έχουν διαγώνιο 6,2” και 6,7” αντίστοιχα (από 6,1” και 6,7” αντίστοιχα) ενώ επιπλέον υποστηρίζουν και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz, που στην περασμένη γενιά αποτελούσε χαρακτηριστικό μόνο του Galaxy S23 Ultra. Μία ακόμα βελτίωση αφορά την ανάλυση της οθόνης Dynamic AMOLED 2X στο Galaxy S24+ που πλέον είναι QHD+ (αντί για FHD+ στην προηγούμενη γενιά) και πιο συγκεκριμένα 3.120 x 1.440 pixels. Η οθόνη του Galaxy S24 εξακολουθεί να υποστηρίζει ανάλυση Full HD+ (2.340 x 1.080 pixels) και HDR10+ επίσης. Η οθόνη του Galaxy S24 Ultra είναι τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X QHD+ (3.120 x 1.440 pixels) και έχει διαγώνιο 6,8” με ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120Hz για νέα επίπεδα απόδοσης και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

     

    Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24 Ultra

     

    Σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχει ο αλγόριθμος Vision Booster που προσαρμόζει την φωτεινότητα της οθόνης σε τρία στάδια ανάλογα το περιβάλλον και διαθέτει χαρακτηριστικά άνεσης όπως προσαρμογή αντίθεσης και χρωματικού όγκου σε εικόνες με μεγάλες αντιθέσεις και έλεγχο του βλαβερού μπλε φωτός. Να θυμίσουμε ότι η οθόνη του Galaxy S24 Ultra υποστηρίζει το S Pen.

    Νέα εποχή Galaxy AI

    Όπως έγινε κατανοητό και από την παρουσίαση της Samsung στην εκδήλωση Galaxy Unpacked, το λογισμικό, εμπλουτισμένο με μεγάλες δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης αποκτά πλέον κεντρικό ρόλο καθώς εισάγονται σημαντικές καινοτομίες που έχουν στόχο να βελτιώσουν την χρηστικότητα και να διευκολύνουν την καθημερινότητα και την εμπειρία χρήσης.

    Πριν αναφερθούμε σε ορισμένες από τις νέες δυνατότητες «Galaxy AI» να επισημάνουμε ότι ορισμένες λειτουργίες απαιτούν τη σύνδεση με το Internet και το cloud ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με on-device AI και επομένως «τρέχουν» απευθείας στη συσκευή. Ας δούμε ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες.

     

    Galaxy S24

     

    ✨Circle to Search with Google (Διαδραστική Αναζήτηση): Μπορείτε να κυκλώσετε οποιαδήποτε περιοχή στην οθόνη της συσκευής σας για να αναζητήσετε απευθείας πληροφορίες. Η Τεχνητή Νοημοσύνη (μέσω Διαδικτύου και cloud) δημιουργεί μια πρόσθετη επισκόπηση και εμφανίζει σχετικές πληροφορίες. Αρχικά, θα υποστηρίζονται επτά γλώσσες όπως Αγγλικά, Χίντι, Ινδονησιακά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Πορτογαλικά (Βραζιλίας) και Ισπανικά (Μεξικού).

     

    ✨Live Translate (Ζωντανή Μετάφραση): Υποστηρίζεται αμφίδρομη μετάφραση φωνής σε πραγματικό χρόνο (με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης στη συσκευή, τοπικά) και με δυνατότητα ελέγχου του ιστορικού των συνομιλιών. Υποστηρίζονται οι γλώσσες Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Κορεάτικα, Γερμανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Ινδικά, Πολωνικά, Ταυλανδέζικα και Βιετναμέζικα.

     

    ✨Chat Assist (Υποβοήθηση Συνομιλιών): Με το Chat Assist μπορείτε να συνομιλήσετε σε οποιαδήποτε γλώσσα, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση τρίτων εφαρμογών. Χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη στην συσκευή (τοπικά) μπορεί να γίνει μετάφραση των εισερχόμενων ή των εξερχόμενων μηνυμάτων συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό συνεργάζεται με εφαρμογές τρίτων χωρίς να απαιτείται εναλλαγή με κάποια άλλη εφαρμογή μετάφρασης. Υποστηρίζονται οι γλώσσες Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Κορεάτικα, Γερμανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Ινδικά, Πολωνικά, Ταυλανδέζικα και Βιετναμέζικα.

     

    ✨Note Assist (Υποβοήθηση Σημειώσεων): Η συσκευή σας βοηθά να παραμείνετε οργανωμένοι όταν γράφετε, με σωστή δομή στις σημειώσεις σας και με δυνατότητα δημιουργίας περίληψης. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να γίνει αυτόματη στοίχιση και δημιουργία διαστημάτων χειρόγραφων σημειώσεων όταν χρησιμοποιείτε το S Pen, οργάνωση σημειώσεων για καλύτερη δομή (π.χ. με τίτλο, σωστή παραγραφοποίηση κ.λπ.) καθώς και δημιουργία εξωφύλλων με περίληψη βάσει των σημειώσεων σας.

     

    ✨Transcript Assist (Υποβοήθηση Εγγραφής Φωνής): Χάρη στη συγκεκριμένη δυνατότητα, μπορείτε να απομαγνητοφωνήσετε μία εγγραφή σε γραπτό κείμενο (με τη Τεχνητή Νοημοσύνη να λειτουργεί σε τοπικό επίπεδο), να κάνετε άμεση μετάφραση του απομαγνητοφωνημένου κειμένου (με τη Τεχνητή Νοημοσύνη να λειτουργεί τοπικά ή μέσω Διαδικτύου και cloud) ή να δημιουργήσετε γρήγορα μία περίληψη συζητήσεων (Μέσω Διαδικτύου και του cloud).

     

    ✨Web Assist (Υποβοήθηση Διαδικτύου): Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, επιτρέπει τη δημιουργία περιλήψεων μεγάλων διαδικτυακών άρθρων και ιστοσελίδων απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Επίσης, σε επόμενη αναβάθμιση του λογισμικού, η Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορεί να επισημάνει τα σημαντικότερα σημεία.  

     

    Οι νέες λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης προσαρμόστηκαν στο νέο περιβάλλον χρήσης One UI 6, που είναι ανασχεδιασμένο και περιλαμβάνει νέες γρήγορες ρυθμίσεις, νέα emojis, νέα γραμματοσειρά, περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής, ακόμα ισχυρότερη ασφάλεια Samsung Knox (με Knox Vault και Knox Matrix) κ.ά. Ανάμεσα στις δυνατότητες προσαρμογής που υποστηρίζονται από Τεχνητή Νοημοσύνη (μέσω Διαδικτύου και cloud) είναι η δημιουργία ταπετσαρίας με προτροπές με βάση ένα θέμα που προτιμάτε. 

     

    Galaxy S24
    Circle to Search with Google

     

    Να επισημάνουμε, ότι η Samsung, με τη νέα σειρά Galaxy S24, θα υποστηρίζει 7 έτη αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος και 7 έτη ενημερώσεων ασφαλείας, κάτι που βεβαίως γίνεται για πρώτη φορά.  

     

    Τώρα που γνωρίζεις σχεδόν και το παραμικρό για τις δυνατότητες των νέων Galaxy, θα αποφάσισες και ποιο είναι το κατάλληλο για σένα. ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΟΙ ΤΟΚΟΙ !