Έξυπνος φωτισμός: Ένα μαγικό φως με αμέτρητες δυνατότητες

    Στις 16 Μαΐου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Φωτός και τις αμέτρητες δυνατότητες που μας δίνουν οι νέες τεχνολογίες φωτισμού στην καθημερινότητά μας, και με -20% σε προϊόντα Philips Hue & WiZ στο…

    Έξυπνος Φωτισμός
    Στις 16 Μαΐου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Φωτός και τις αμέτρητες δυνατότητες που μας δίνουν οι νέες τεχνολογίες φωτισμού στην καθημερινότητά μας, και με -20% σε προϊόντα Philips Hue & WiZ στο διάστημα 16-21/5!
    Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς φως;. Ή πώς η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βελτιώσει τον τρόπο που βιώνουμε την κάθε μας στιγμή; Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φωτός στις 16 Μαΐου, ήρθε η ώρα να ρίξουμε φως σε όλες αυτές τις ανέσεις που προσφέρει. Οι νέες τεχνολογίες όχι μόνο φωτίζουν την καθημερινότητά μας, αλλά και ξεκλειδώνουν αμέτρητες δυνατότητες για να τη ζούμε καλύτερα και πιο αποδοτικά. Από την ευκολία & ασφάλεια, μέχρι την εξατομίκευση στις ανάγκες μας και την κατανάλωση ρεύματος.
    • Έξυπνος Φωτισμός

    Πλέον, μπορείς να ελέγξεις τον φωτισμό του σπιτιού ή του γραφείου σου απομακρυσμένα μέσα από το smartphone σου, ή ακόμα και με τη φωνή σου, με τη βοήθεια του ψηφιακού βοηθού. Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις δυναμικά σενάρια, ώστε ο φωτισμός να ακολουθεί τις ανάγκες σου. Χαμηλός & ατμοσφαιρικός όταν βλέπεις ταινία, έντονος & μονόχρωμος όταν εργάζεσαι, ή με χρώματα & εναλλαγές όταν κάνεις house party.
    • Ενεργειακή Απόδοση

    Οι έξυπνοι λαμπτήρες LED καταναλώνουν σαφώς λιγότερο ρεύμα κι έτσι, εξοικονομούν πόρους & χρήματα. Μέσα από τη smart εφαρμογή, έχεις πλήρη εικόνα της κατανάλωσης σε κάθε δωμάτιο ανά ώρα, ημέρα ή εβδομάδα. Έτσι, βλέπεις πόσο κερδίζεις στον μηνιαίο λογαριασμό. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσω χρονοδιακόπτη τις ώρες λειτουργίας τους. Αν πάλι, έφυγες από το σπίτι και ξέχασες τα φώτα ανοιχτά… Μην αγχώνεσαι, δε θα χρειαστεί να γυρίσεις πίσω. Απλά μπες στο app και tap! - τα έκλεισες.
    • Εύκολη Εγκατάσταση & Συμβατότητα

    Το σπίτι σου μπορεί να γίνει smart εύκολα & γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι προτάσεις έξυπνου φωτισμού, όπως Philips Hue ή WiZ, ένα smartphone και Wi-Fi. Έχεις δημιουργήσει ήδη ένα smart περιβάλλον στον χώρο σου;. Με τα ενσωματωμένα πρωτόκολλα, μπορείς να συνδέσεις απευθείας και τον φωτισμό σου. Τα προϊόντα Philips Hue και WiZ είναι συμβατά με τις περισσότερες smart συσκευές, όπως Google Home, Amazon Echo ή Apple HomeKit.

    Γενηθήτω έξυπνο φως, από τη Signify

    Αν ακούς smart lighting και σκέφτεσαι Signify, καλά σκέφτεσαι! Με τα κορυφαία Philips Hue και WiZ, η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον χώρο του φωτισμού, κάνει το σπίτι μας έξυπνο, ατμοσφαιρικό και ενεργειακά αποδοτικό! 👉Αν θες έξυπνο φωτισμό με:
    • Ενεργειακή απόδοση,
    • Βελτιωμένη ασφάλεια,
    • Οικιακούς αυτοματισμούς χάρη στη συμβατότητα με voice assistants, αλλά και
    • Μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψεις τις διαφορετικές ανάγκες σου,
    διάλεξε τη σειρά Philips Hue. 👉Αν πάλι ψάχνεις
    • Ευκολία στην εγκατάσταση και λειτουργία,
    • Εναλλακτικά σενάρια φωτισμού,
    • Ατμόσφαιρα για gaming ή home theatre,
    • Εξοικονόμηση ρεύματος,
    • Συνδεσιμότητα και
    • Ενσωμάτωση στο smart home σου,
    τότε τα προϊόντα WiZ είναι για σένα!

    Δοκίμασε τη smart lighting εμπειρία 

    Επειδή άλλο να στα λέμε, κι άλλο να τα βλέπεις, δοκίμασε από κοντά την εμπειρία smart lighting στο Πλαίσιο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φωτός, σε περιμένουμε από την Τρίτη έως και το Σάββατο, 16-20 Μαΐου, στο κατάστημά μας στην Κηφισιά, στον 2ο όροφο. Ανακάλυψε τα οφέλη και τις αμέτρητες δυνατότητες του μαγικού, έξυπνου φωτισμού και δες πώς μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινότητά σου.
    Γιόρτασε μαζί μας την Παγκόσμια Ημέρα Φωτός αναβαθμίζοντας τον φωτισμό του σπιτιού σου με προϊόντα Philips Hue & WiZ. Θα τα βρεις σε ένα κατάστημα Πλαίσιο ή στο plaisio.gr και με έκπτωση 20% στο διάστημα 16-21/5!