Δημήτρης Γράτσος
    Ιουν 28, 6:07πμ

    Box: «Τι να κάνω την πιστωτική, όταν έχω το Μήνα-Μήνα;»

    Ο Box το inboxer μιλάει για δεύτερη φορά στο Plaisio Blog και αποκαλύπτει με ποιο τρόπο αγοράζει τόσες φοβερές συσκευές από το Πλαίσιο. Το τελευταίο διάστημα ο Box το inboxer μονοπωλεί τα φώτα της…

    Box-Plaisio-Blog-new-5
    Ο Box το inboxer μιλάει για δεύτερη φορά στο Plaisio Blog και αποκαλύπτει με ποιο τρόπο αγοράζει τόσες φοβερές συσκευές από το Πλαίσιο. Το τελευταίο διάστημα ο Box το inboxer μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει αναλάβει τη φροντίδα 4 ανθρώπων (ή Homo Sapiens) και πρόσφατα είχε μιλήσει στο Plaisio Blog για την εμπειρία του. Αυτή την φορά η συνάντηση μας ήταν… τυχαία, καθώς τον πετύχαμε να ψωνίζει από το Πλαίσιο. Φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να του θέσουμε ορισμένες ερωτήσεις και εκείνος είχε πολλά να μας πει. Box: «Τι να κάνω την πιστωτική, όταν έχω το Μήνα-Μήνα;»

    - Box καλησπέρα και πάλι! Πώς ήταν η βόλτα σου στο κατάστημα;

    Καλησπέρα Plaisio Blog! Θα μπορούσα να υποθέσω ότι με παρακολουθείτε, γιατί δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Ωστόσο με πετύχατε στις καλές μου χάρη στο Πλαίσιο. Εδώ είναι ο Παράδεισος για κάθε φίλο της τεχνολογίας! Κάθε φορά που επισκέπτομαι ένα από τα καταστήματά του, μου φτιάχνει τη διάθεση. Έτσι και σήμερα.

    - Όλοι στο Πλαίσιο ψωνίζουμε Box. Αλήθεια εσύ τι ψώνισες;

    Θα είμαι ειλικρινής. Είχα μια μεγάλη λίστα με συσκευές που ήθελα να αγοράσω. Φτάνω στο ταμείο και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω πιστωτική. Πρόκειται για μεγάλη αδικία που βιώνουμε όλοι οι σκύλοι. Να το γράψεις όπως ακριβώς στο λέω και αυτό. Γιατί να μην μπορούμε να εκδώσουμε πιστωτική κάρτα; Ρητορικό το ερώτημα. Box: «Τι να κάνω την πιστωτική, όταν έχω το Μήνα-Μήνα;»

    - Και τελικά τι έγινε;

    Το Πλαίσιο έδωσε πάλι τη λύση! Άκου να μαθαίνεις. Με το πρόγραμμα δόσεων «Μήνα-Μήνα» δεν χρειάζεται καν να έχεις πιστωτική για να αγοράσεις ότι θέλεις. Από ψυγείο μέχρι υπολογιστή, με δόση από 10 ευρώ το μήνα και έγκριση σε τρία λεπτά! Και μάλιστα χωρίς τόκους μέχρι τις 4 Ιουλίου. Έτσι ακριβώς τα κανόνισα και εγώ. Α και αν δεν μπορείς να έρθεις στο κατάστημα, η διαδικασία πραγματοποιείται και online!

    - Σε ευχαριστούμε για το χρόνο σου και την ενημέρωση Box! Κάτι τελευταίο. Για το καλοκαίρι τι σχέδια έχεις;

    Κοίτα να δεις. Το Πλαίσιο με έβγαλε από την δύσκολη θέση με το «Μήνα-Μήνα», οπότε πλέον μπορώ να κανονίσω με άνεση τις διακοπές μου, χωρίς να στριμωχτώ οικονομικά. Μην περιμένεις όμως να σας αποκαλύψω το μέρος, γιατί σας έχω ικανούς να με ακολουθήσετε και εκεί! https://www.youtube.com/watch?v=sQ-D2Xrn-bY