23 χρόνια Κρήτη και το γιορτάζουμε με Opening Partάρα!

    Σε αυτά τα εγκαίνια θα φάμε, θα πιούμε και θα γλεντήσουμε το νέο μας κατάστημα Πλαίσιο στο Ηράκλειο στην Κρήτη, με προσφορές -23% και μοναδικά δώρα. 25-27 Μαΐου, 62 Μαρτύρων 154. Σύντεκνοι, σπεύσατε!…

    Opening Partάρα_Πλαίσιο_Κρήτη
    Σε αυτά τα εγκαίνια θα φάμε, θα πιούμε και θα γλεντήσουμε το νέο μας κατάστημα Πλαίσιο στο Ηράκλειο στην Κρήτη, με προσφορές -23% και μοναδικά δώρα. 25-27 Μαΐου, 62 Μαρτύρων 154. Σύντεκνοι, σπεύσατε!
    Σύντεκνε πρέπει να στο πω κι εσύ να το θυμάσαι. Γλέντι θα γίνει δυνατό, ετσά μα θέλεις να ‘σαι. Στο Ηράκλειο τις πόρτες του Πλαίσιο ανοίγει πάλι κι εγκαίνια του κάνουμε με μια χαρά μεγάλη! Γι' αυτό, σε περιμένουμε με τρομερή λαχτάρα μαζί να το γιορτάσουμε στην Opening Partάρα! (Κρήτη Εντίσιον, ‘ντε.)
    Καλά κατάλαβες. Γιορτάζουμε τα 23 χρόνια παρουσίας μας στην Κρήτη και εγκαινιάζουμε ένα νέο κατάστημα Πλαίσιο στο Ηράκλειο. Κι όπως κάθε μεγάλη γιορτή, έτσι κι η δική μας Opening Partάρα φέρνει δρώμενα μεγάλα. Το γλέντι είναι τρικούβερτο, γι’ αυτό ετοιμάσου κατάλληλα!

    Special καλεσμένοι

    Ο Σωτήρης Καλυβάτσης κι ο Φάνης Λαμπρόπουλος μοιράζουν γέλιο μέχρι δακρύων, αλλά και πολλά δώρα-έκπληξη. Επιπλέον, η Paxxi και η Νεκταρία Κοκκινάκη μας τρατάρουν λαχταριστά εδέσματα στα live cooking classes, όσο η Art Matina φτιάχνει τις ξεχωριστές DIY δημιουργίες της. Η τύχη μας κλείνει το μάτι στον Τροχό της Κρήτης, όπου ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας προσκαλεί να κερδίσουμε μοναδικά δώρα!

    Εορταστικές προσφορές

    23 χρόνια είναι αυτά, είναι να μην το γιορτάσουμε; Για να το γλεντήσεις μαζί μας, πρόλαβε τις μοναδικές προσφορές καλωσορίσματος. Για όλο το τριήμερο, 25-27 Μαΐου, θα βρεις όλα* τα προϊόντα -23%! Έτσι, και δωράρες θα κερδίσεις στις κληρώσεις, και δωράρες θα πάρεις για τους δικούς σου. *Εξαιρούνται προϊόντα Apple, PlayStation, Nintendo, προπαραγγελίες και οι ειδικές τοπικές προσφορές. Όροι & προϋποθέσεις στο plaisio.gr.
     Σε περιμένουμε, λοιπόν, στα εγκαίνια για ένα γλέντι…τριήμερο! Σημείωσε διεύθυνση και μην αργείς. 62 Μαρτύρων 154. 25-27 Μαΐου. Νέο Κατάστημα Πλαίσιο στο Ηράκλειο Κρήτης!