«Κινούμαι ηλεκτρικά» με… Nilox e-bikes!

    Επωφελήσου της δυνατότητας επιδότησης 40% για ηλεκτρικά ποδήλατα με το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά Γ’ κύκλος» και το Πλαίσιο!

    κινουμε ηλεκτρικα στο πλαισιο με nilox

    Ξεκίνησε το πρόγραμμα επιδότησης αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων και φορτιστών «Κινούμαι ηλεκτρικά Γ’ κύκλος». Αν δεν το γνώριζες, διάβασε παρακάτω για να μάθεις πως μπορείς να επωφεληθείς από το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας και να βρεις τα καλύτερα προϊόντα για κάθε ανάγκη ή απαίτηση.

     

    Στόχος της πρωτοβουλίας «Κινούμαι ηλεκτρικά Γ’ κύκλος» είναι η προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της περαιτέρω διείσδυσης ηλεκτρικών οχημάτων στο στόλο οχημάτων που κυκλοφορούν εντός της ελληνικής επικράτειας, ως παράγοντα που θα συντελέσει στη μείωση των εκπομπών ρύπων, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα. Η επιδότηση «Κινούμαι ηλεκτρικά Γ’ κύκλος» αποτελεί μέρος των δράσεων, μέτρων και κινήτρων που περιλαμβάνονται στον σχετικό νόμο για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Αντικείμενο της παρούσας δράσης είναι η χορήγηση «οικολογικού bonus» που θα αποδίδεται με την μορφή επιδότησης αγοράς ή χρονομίσθωσης αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων με ταυτόχρονη προαιρετική αλλά και επιδοτούμενη απόσυρση παλαιών οχημάτων.

     

    Κινούμαι ηλεκτρικά

     

    Στα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος περιλαμβάνονται: η επιδότηση 30% της τιμής προ ΦΠΑ και με μέγιστο ποσό επιδότησης €1.300 για αγορά ηλεκτρικών δίκυκλων κατηγορίας L1e και L4e και η επιδότηση 40% για ηλεκτρικά ποδήλατα (e-bikes) με μέγιστο ποσό επιδότησης τα €800. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ήρθε η ώρα να αγοράσεις το νέο σου ηλεκτρικό ποδήλατοNilox.

    Ποια είναι η Nilox

    Η Nilox είναι σήμερα μια από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες στην αγορά αθλητικής και outdoor τεχνολογίας προσφέροντας προϊόντα που αξιοποιούν την αιχμή της τεχνολογίας και της πληροφορικής, χάρη στις αδιάκοπες επενδύσεις στο τομέα της έρευνας και ανάπτυξης (R&D).

     

    NILOX

     

    Με την πληροφορική στο DNA της Nilox, η εταιρεία δεν σταματά να εξελίσσεται διαρκώς: από την κάμερα δράσης στα δίτροχα προϊόντα ηλεκτρικής κινητικότητας υψηλής τεχνολογίας όπως τα hoverboards, τα skateboards, τα e-scooters και ακολούθως τα e-bikes, η εταιρεία απέδειξε ότι είναι συνώνυμη της κινητικότητας, της τεχνολογίας και των βιώσιμων επιλογών και ενημερώνει διαρκώς την προϊοντική της γκάμα με τις τελευταίες τάσεις για να σε βοηθήσει να αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα με συνέπεια και δυναμισμό.

    Είσαι έτοιμος για μία καλύτερη, πιο υγιεινή και οικονομικότερη… καθημερινότητα;

    Δες παρακάτω οκτώ λόγους, που ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να σε κάνει περισσότερο ευδιάθετο και υγιή και παράλληλα πως θα σε γλιτώσει από αρκετά έξοδα.

     

    Nilox

     

    1. Οικονομία

    Το κόστος ανά χιλιόμετρο και επισκευής του είναι μικρότερο σε σχέση με ένα αυτοκίνητο και για ταξίδια στην πόλη Επίσης, δεν θα χρειαστεί να πληρώνεις για χώρο στάθμευσης.

     

    2 . Μετακίνηση χωρίς ταλαιπωρία

    Είτε μετακινείσαι για βόλτα είτε προς τη δουλειά, σίγουρα θα φτάσεις πιο φρέσκος από ότι αν οδηγούσες ένα μη υποβοηθούμενο ποδήλατο.

     

    3. Ιδανικό για την πόλη αλλά και την εξοχή

    Η βοήθεια που παρέχεται από ένα e-bike κάνει την αναρρίχηση πολύ πιο εύκολη.

     

    4. Άσκηση χωρίς κούραση

    Ακριβώς επειδή οδηγείς ένα e-bike δεν σημαίνει ότι δεν κάνεις προπόνηση. Παρά το τι πιστεύουν κάποιοι, μπορείς να κάνεις ηλεκτρικό ποδήλατο και για γυμναστική.

     

    5. Ταχύτερη οδήγηση

    Σου επιτρέπει να οδηγείς πιο γρήγορα, ανεξάρτητα από τη φυσική σου κατάσταση σε σχέση με ένα συμβατικό ποδήλατο.

     

    6. Εύκολο στην αποθήκευση

    Τα αναδιπλούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να αποθηκευτούν κάτω από τις σκάλες ή ακόμα και σε ένα ντουλάπι.

     

    7. Μεταφορά μεγάλων φορτίων

    Τα cargo ηλεκτρικά ποδήλατα θα σε βοηθήσουν να μεταφέρεις τα ψώνια σου στο σπίτι από το σούπερ μάρκετ, χάρη στον μεγάλο χώρο μεταφοράς και τη βοήθεια κινητήρα.

     

    8. Τα e-bike είναι οικολογικά

    Μειώνει την ηχορύπανση και την ατμοσφαιρική ρύπανση των πόλεων. Είναι ένας ήσυχος τρόπος για να μετακινηθείς, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το τοπίο γύρω σας.

     

    Nilox

     

    Το Πλαίσιο προτείνει:

    Η Nilox προσφέρει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων που καλύπτουν τις ανάγκες και των αστικών κέντρων, αλλά και των εκδρομών στη φύση. Τα μοντέλα J1 PLUS και J5 PLUS είναι ιδανικά για άνετες βόλτες στην πόλη. Με ειδικό, ελαφρύ σχεδιασμό και αυτονομία μέχρι και 65 χιλιόμετρα και τρεις λειτουργίες υποβοήθησης, αποτελούν την τέλεια λύση για τις αστικές μετακινήσεις.

     

    Πλαισιο Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ

     

    Οι βόλτες, όμως, δεν σταματούν στην πόλη. Τα μοντέλα X6 PLUS, X7 PLUS, X8 PLUS και Χ9 απευθύνονται σε όσους λατρεύουν την εξοχή και την περιπέτεια. Ο μοναδικά σχεδιασμένος σκελετός τους, τα ειδικά ελαστικά τους και η αυτονομία έως 90 χιλιομέτρων κάνουν τη βόλτα στο βουνό ή σε ανώμαλους δρόμους μία ευχάριστη και συναρπαστική εμπειρία. Η ηλεκτρική υποβοήθηση με τα 5 επίπεδα υποβοήθησης κάνουν το ανέβασμα σε δύσκολες ανηφόρες και το πέρασμα από δύσβατα σημεία παιχνιδάκι.

     

    Nilox J1 Plus
    NILOX DOC E-BIKE J1 PLUS

     

    NILOX DOC E-BIKE J1 PLUS | Δυναμικό e-bike με κλασικό στυλ

    Το Nilox J1 PLUS είναι το ποδήλατο που συνδυάζει, το δυναμισμό ενός e-bike, με το στυλ ενός απλού, παραδοσιακού ποδηλάτου. Με 3 διαφορετικές λειτουργίες υποβοήθησης ταξιδεύεις άνετα για διαδρομές έως 40 χλμ. και χάρη στο μπροστινό καλάθι και την πίσω σχάρα μεταφέρεις παντού τα αγαπημένα σου αντικείμενα. Το Nilox J1 PLUS είναι εξοπλισμένο με τροχούς 20 ιντσών, φώτα LED και εργονομική σέλα. Για την εύκολη αποθήκευση, το J1 PLUS, αναδιπλώνεται για να μεταφέρεται εύκολα ακόμα και στα ΜΜΜ.

     

    Nilox DOC J5 Plus
    NILOX DOC E-BIKE J5 PLUS

     

    NILOX DOC E-BIKE J5 PLUS | Το βολικό ποδήλατο πόλης

    Το ποδήλατο πόλης Nilox J5 PLUS συνδυάζει την ευκολία οδήγησης, το στυλ και την άνεση. Χάρη στην αφαιρούμενη μπαταρία LG 36 V - 9.6 Ah, μετακινείσαι με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς ηλεκτρικής υποβοήθησης έως και 65 χλμ. Για μια ακόμα πιο άνετη εμπειρία οδήγησης, διαθέτει εμπρόσθια ανάρτηση για απορρόφηση κραδασμών, στιβαρούς τροχούς 26 "και κιβώτιο 6 ταχυτήτων SHIMANO. Οδήγησε με ασφάλεια στην πόλη χάρη στο εμπρόσθιο δισκόφρενο και το οπίσθιο φρένο V, αλλά και στα φώτα LED εμπρός και πίσω που χαρίζουν ορατότητα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.

     

    Nilox X6 Plus
    NILOX DOC E-BIKE X6 PLUS

     

     

    NILOX DOC E-BIKE X6 PLUS | Το best seller mountain bike 

    Το Nilox X6 PLUS, αποτελεί τη δεύτερη γενιά του best seller mountain bike της εταιρείας. Εξοπλισμένο με εμπρόσθια ανάρτηση, μπροστινά και πίσω δισκόφρενα TEKTRO και κιβώτιο SHIMANO 21 ταχυτήτων και οθόνη ενδείξεων LCD, το Nilox X6 PLUS εγγυάται μέγιστο έλεγχο στην οδήγηση. Τα ισχυρά ελαστικά 27,5"x 2,10", η νέα, μεγαλύτερης αυτονομίας αφαιρούμενη μπαταρία LG 36 V - 12,8 Ah που χαρίζει εμβέλεια έως και 90 χλμ. και οι 5 διαφορετικές λειτουργίες υποβοήθησης καθιστούν το X6 PLUS ακόμα πιο ισχυρό και ευέλικτο στην οδήγηση.

     

    NILOX DOC E-BIKE X7 PLUS
    NILOX DOC E-BIKE X7 PLUS

     

    NILOX DOC E-BIKE X7 PLUS | Ο καθημερινός σύντροφος μετακίνησης

    Το Nilox X7 PLUS αποτελεί τη δεύτερη γενιά του απίστευτου Trekking e-bike της Nilox. Διαθέτει κιβώτιο 21 ταχυτήτων SHIMANO, 5 ηλεκτρικά επίπεδα υποβοήθησης αλλά και νέα μεγαλύτερης χωρητικότητας, αφαιρούμενη μπαταρία λιθίου 36 V - 13 Ah που επιτρέπει αυτονομία έως και 80 χλμ. Το Nilox X7 PLUS αποδίδει και σε ανώμαλους δρόμους, χάρη στα ημι-τρακτερωτά ελαστικά 27,5"x 2,10" που κινούνται γρήγορα στην άσφαλτο και ταυτόχρονα παρέχουν μεγαλύτερη πρόσφυση στο έδαφος. Διαθέτει μπροστινή ανάρτηση και μέγιστη απόδοση φρεναρίσματος εξοπλισμένο με δισκόφρενα TEKTRO εμπρός και πίσω.

     

    NILOX DOC E-BIKE X8 PLUS
    NILOX DOC E-BIKE X8 PLUS

     

    NILOX DOC E-BIKE X8 PLUS ΚΑΙ Χ9 | Για off-road περιπέτειες

    Τα Nilox X8 PLUS και Χ9, η δεύτερη γενιά FAT e-bikes της Nilox, προσφέρει off-road περιπέτειες χάρη στα ελαστικά 20" x 4" που αντεπεξέρχονται σε κάθε είδους δρόμο! Εξοπλισμένο με κιβώτιο SHIMANO 7 ταχυτήτων, ισχυρά φώτα LED και οθόνη LCD που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 τρόπους ηλεκτρικής υποβοήθησης, για να οδηγείτε άνετα τόσο σε off-road διαδρομές όσο και στο κέντρο της πόλης. Η αφαιρούμενη μπαταρία τους επιτρέπει να οδηγήσετε έως και 70 χλμ. με απόλυτη ασφάλεια χάρη στα εμπρός και πίσω δισκόφρενα. Στα bonus, το αναδιπλούμενο πλαίσιο που τα καθιστά ιδανικά για αποθήκευση και μεταφορά παντού!

     

    NILOX E-BIKE C2-Cargo Mid
    NILOX E-BIKE C2-Cargo Mid

     

    NILOX E-BIKE C2-Cargo Mid | Και για μεταφορά φορτίων

    Το Nilox Cargo Mid C2 είναι το κατάλληλο e-bike για την μεταφορά φορτίων με απόλυτη ασφάλεια. Το ειδικό πλαίσιο αλουμινίου και το χαμηλό κέντρο βάρους του, διασφαλίζουν μία σταθερή και αξιόπιστη εμπειρία οδήγησης, ακόμα κι αν είναι πλήρως φορτωμένο. Το νέο αυτό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με 80Νm BAFANG M400 mid motor, ελαστικά KENDA24 230, καθώς και υδραυλικά δισκόφρενα SHIMANO. Διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία 468 Wh που χρειάζεται μόνο 5 ώρες για την φόρτωση της ενώ έχει αυτονομία έως και 60 χλμ. με μέγιστη ταχύτητα  25 χλμ./ώρα. Μπορεί να μεταφέρει έως 180 κιλά συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, χάρη στην ικανότητα φόρτωσης έως 50 κιλών για την πίσω σχάρα και 15 κιλών για την μπροστινή.