Plaisio Expert | PC Monitors: Επιλέγοντας την ιδανική οθόνη!

    Φανατικός gamer, επαγγελματίας, δημιουργός περιεχομένου ή «απλός» χρήστης, η επιλογή της κατάλληλης οθόνης για τον υπολογιστή σου είναι σημαντική, μιας και ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της εργασίας…

    Monitors-ADV-blog
    Φανατικός gamerεπαγγελματίαςδημιουργός περιεχομένου ή «απλός» χρήστης, η επιλογή της κατάλληλης οθόνης για τον υπολογιστή σου είναι σημαντική, μιας και ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της εργασίας σου θα ξοδεύεις αρκετό χρόνο μπροστά σε αυτή!
    Αν λοιπόν επιθυμείς να αυξήσεις την παραγωγικότητα σου, να απογειώσεις την ψυχαγωγία σου ή αν θέλεις απλά να «φρεσκάρεις» το σύστημα σου και να επωφεληθείς από τα πλεονεκτήματα μίας νέας οθόνης – κερδίζοντας φυσικό χώρο, ωφέλιμη επιφάνεια εργασίαςενεργειακή απόδοση αλλά και μικρότερη επιβάρυνση για τα μάτια σου – δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά στις επιλογές του Plaisio Expert και να επιλέξεις αυτήν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου! Και με το Πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank το όφελός σου είναι τώρα διπλό!

    SOHO (Small Office/Home Office)

    Αν περνάς πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς λόγους, σου προτείνουμε να επιλέξεις μία οθόνη με ευρείες γωνίες θέασης για βέλτιστη και άνετη εμπειρία προβολής, ανάλυση Full HD, υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης αλλά και πιστοποίηση TÜV, προκειμένου να εξασφαλίσεις μία όσο το δυνατόν πιο φυσική, πιο ξεκούραστη εμπειρία χρήσης. Τα μοντέλα που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ξεχωρίζουν για τον κομψό και διακριτικό σχεδιασμό τους, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν σύγχρονες τεχνολογίες εικόνας και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (Frameless Design, HDR, AMD FreeSync™, ευέλικτη συνδεσιμότητα κ.ά.).
    HP V24i G5 FHD Monitor
    Εξοπλισμένη με IPS FHD (1.920 x 1.080, 16:9) πάνελ, επιδεικνύοντας φωτεινότητα 250 nits και λόγο αντίθεσης 1000:1, χρόνο απόκρισης μόλις 5ms (GtG με Overdrive), μέγιστο ρυθμό ανανέωσης στα 75Hz και συμβατότητα με την τεχνολογία AMD FreeSync™, η οθόνη HP V24i G5 σου επιτρέπει να κάνεις περισσότερα περισσότερα καθώς εργάζεσαι ή μαθαίνεις. [caption id="attachment_96660" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2023 HP[/caption] Mε κουμπί Joypad OSD για να ρυθμίσεις εύκολα τη φωτεινότητα, την ανάλυση και την ένταση, πλαίσιο Micro-edge 3 πλευρών που μεγιστοποιεί την περιοχή προβολής, ευρείες οριζόντιες και κάθετες γωνίες θέασης 178 μοιρών και ρυθμό ανανέωσης 75Hz που παρέχει ομαλή κίνηση από πλαίσιο σε πλαίσιο.
    Dell S2721HN FHD Monitor
    Οθόνη τεχνολογίας LCD IPS ανάλυσης Full HD (1920 x 1080, 16:9) για υψηλή ευκρίνεια, με σταθερά χρώματα σε ευρεία γωνία θέσης (178°/178°), αντίθεση 1000:1 και εξαιρετικά ομαλή εμπειρία gaming, χάρη στη τεχνολογία AMD FreeSync™ και την υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 75Hz. [caption id="attachment_96661" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2023 Dell Technologies[/caption] Χάρη στο μικρό πλαίσιο στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές, το περιεχόμενο αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο. H Dell S2721HN φέρει πιστοποίηση TÜV για εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα (επομένως δεν καταπονεί τα μάτια ακόμα και μετά από πολύωρη εργασία ή εκτεταμένες περιόδους προβολής) και τεχνολογία ComfortView για το «φιλτράρισμα» του επιβλαβούς μπλε φωτισμού.

    Gaming Monitor: Ο «κυρίαρχος» του παιχνιδιού!

    Για να επιβιώσεις στις σύγχρονες ψηφιακές «αρένες» πρέπει – εκτός από το πηγαίο ταλέντο – να διαθέτεις α) τις κατάλληλες δεξιότητες, τις οποίες μπορείς να αποκτήσεις στην πορεία, ώστε να μάχεσαι με αξιοπρέπεια και να μη γίνεις... έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων σου και β) τον κατάλληλο εξοπλισμό. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το gaming υψηλού επιπέδου έχει γίνει «επιστήμη» και καμία λεπτομέρεια δε μπορεί να αφεθεί πλέον στην τύχη. Εκτός από την ανάλυση και την τεχνολογία του πάνελ, δύο σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή της κατάλληλης gaming οθόνης είναι ο ρυθμός ανανέωσης και ο χρόνος απόκρισης.
    ASUS VG27VQ TUF Curved Gaming Monitor

    Ζήσε μια μοναδική gaming εμπειρία με την κυρτή FHD οθόνη TUF Gaming VG27VQ της ASUS. Η καμπυλότητα 1500R δημιουργεί ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο, ενισχύει την αντίληψη του βάθους και ελαχιστοποιεί τους περιφερειακούς περισπασμούς, ώστε να «βυθιστείς» στο περιεχόμενο που παρακολουθείς.

    [caption id="attachment_96663" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2023 ASUSTeK Computer[/caption] Με κορυφαίο πάνελ τεχνολογίας VA, ρυθμό ανανέωσης 165Hz, χρόνο απόκρισης 1ms (MPRT), προηγμένες τεχνολογίες Extreme Low Motion Blur και AMD Freesync™ Premium, τα γραφικά παρουσιάζονται ομαλότερα και πιο συναρπαστικά, προσφέροντας εμπειρία επαγγελματικού επιπέδου!
    Samsung Odyssey G4 Gaming Monitor
    Είτε στοχεύεις στην πρωτιά είτε δοκιμάζεις ένα νέο παιχνίδι, με την φουτουριστικού σχεδιασμού IPS FHD οθόνη Odyssey G4 Gaming της Samsung δεν θα απογοητευτείς στο πεδίο της μάχης. Οι σκηνές ζωντανεύουν με εντυπωσιακά χρώματα και μεγάλη ακρίβεια. [caption id="attachment_96664" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2023 Samsung[/caption] Προσφέρει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 240Hz, χρόνο απόκρισης 1ms (GtG) και υποστήριξη HDR10 για εμπειρία υψηλού επιπέδου. Όλο αυτό ενισχύεται περαιτέρω από τη συμβατότητα AMD FreeSync™ Premium και NVIDIA G-SYNC για εντυπωσιακά καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού!

    Premium/Business: Υψηλή παραγωγικότητα και επιδόσεις

    Τα χαρακτηριστικά και οι τεχνολογίες που ενσωματώνει μία Premium/Business οθόνη επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την παραγωγικότητα μας. Διαφορετικές απαιτήσεις έχεις ένας γραφίστας ή ένας δημιουργός περιεχομένου από έναν λογιστή ή έναν copywriter, σωστά; Τα κριτήρια για την απόκτηση μίας καλής (επαγγελματικών προδιαγραφών) οθόνης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά — κατάλληλο μέγεθος, ανάλυση, τεχνολογίες εικόνας και συνδεσιμότητα — οφείλουν να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα.
    Dell 24'' P2423DE QHD Monitor
    Με μικρή, σταθερή βάση για να μην πιάνει χώρο, διαγώνιο 24 ιντσών, ανάλυση QHD (2.560 x 1.440 pixels, 60Hz) και μικρά περιθώρια (bezels), η οθόνη Dell P2423DE σου επιτρέπει να αναβαθμίσεις το χώρο εργασίας σου και να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. [caption id="attachment_96666" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2023 Dell Technologies[/caption] Με υποστήριξη ευρείας χρωματικής γκάμας (99% του χρωματοχώρου sRGB), μικρό χρόνο απόκρισης (από 8ms έως 5ms), ευρείες γωνίες θέασης (178°/178°), φωτεινότητα 300 cd/m² και λόγο αντίθεσης 1000:1, το κείμενο, οι ιστοσελίδες με γραφικά, οι κινηματογραφικές ταινίες ή ακόμα και τα παιχνίδια απεικονίζονται με τον ιδανικό τρόπο. Η τεχνολογία ComfortView Plus εξασφαλίζει άνεση, όλες τις ώρες, καθώς μειώνει τις εκπομπές του βλαβερού μπλε φωτός, χωρίς συμβιβασμούς στην χρωματική ακρίβεια, ενώ η πληθώρα εισόδων/εξόδων αυξάνει κατακόρυφα την εργονομία!
    Dell UltraSharp U4320Q 4K Monitor
    Η 43-ίντση οθόνη Dell UltraSharp 43 4K USB-C (U4320Q) σου επιτρέπει να έχεις μια αναλυτική εικόνα της εργασίας σου, προβάλλοντας περιεχόμενο από έως τέσσερις διαφορετικούς υπολογιστές σε μία οθόνη. [caption id="attachment_96669" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2023 Dell Technologies[/caption] Με βάθος χρώματος που αγγίζει τα 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, ανάλυση 4K UHD και υψηλή πυκνότητα εικονοστοιχείων, η δουλειά σου προβάλλεται με εντυπωσιακή ευκρίνεια. Επίσης, είναι η πρώτη οθόνη στην κατηγορία της με ρυθμιζόμενο ύψος και δυνατότητες ρύθμισης κλίσης/περιστροφής, ώστε να προσαρμόζεται στις δικές σου προδιαγραφές. [caption id="attachment_96668" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2023 Dell Technologies[/caption] Η συνδεσιμότητα USB-C παρέχει ισχύ έως 90W, ενώ οι θύρες USB είναι τοποθετημένες σε βολικό σημείο, στο πλάι της οθόνης, για γρήγορη συνδεσιμότητα!
    Αγόρασε το νέο σου Desktop PC έως τις 19/03 με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα €πιστροφή και πάρε πίσω το 20% της αξίας του για επόμενη αγορά στο Πλαίσιο!