Οδηγός Αγοράς: Τα ΠΑΝΤΑ για την ανδρική περιποίηση

    Έτοιμος για Α-Ψ-Ο-Γ-Α looks; Ανανέωσε το image σου με τη βοήθεια του Plaisio Expert και τον αναλυτικότατο οδηγό αγοράς για την ανδρική περιποίηση, που ετοίμασε αποκλειστικά για εσένα. Εδώ, θα βρεις τα…

    image (12)

    Έτοιμος για Α-Ψ-Ο-Γ-Α looks; Ανανέωσε το image σου με τη βοήθεια του Plaisio Expert και τον αναλυτικότατο οδηγό αγοράς για την ανδρική περιποίηση, που ετοίμασε αποκλειστικά για εσένα. Εδώ, θα βρεις τα πάντα για τις συσκευές που χρειάζεσαι, ώστε να μένεις συνέχεια... στην τρίχα! Εύκολες στη χρήση και με χαρακτηριστικά/λειτουργίες, που προσέχουν και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Για να περιποιείσαι -εύκολα- μαλλιά, μούσι, μουστάκι, φαβορίτες αλλά και την τριχοφυΐα του σώματός σου, ακόμα και μόνος σου. περιποίηση μαλλιών και μουσιων

    Κατηγορίες μηχανών

    Α. Ξυριστικές Μηχανές

    Iδανικές για περιποίηση, τριμάρισμα και ξύρισμα σε πρόσωπο και λαιμό. Αντικαθιστούν τα κλασικά ξυραφάκια μίας χρήσης, τα οποία τείνουν να προκαλούν ερεθισμούς ή κοψίματα. Στην αγορά θα βρεις συσκευές που διαθέτουν διάφορες κεφαλές ή χτενάκια για περιποίηση, τα οποία «σβήνουν» τις τρίχες στο επιθυμητό σχήμα και μήκος. Αλλά και συσκευές με ανεξάρτητες κυλινδρικές κεφαλές, ιδανικές για πραγματικά βαθύ ξύρισμα.

    [mks_icon icon="fa-bullhorn" color="#0da8ad" type="fa"] Ο Plaisio Expert προτείνει...

    Εάν προτιμάς το τέλειο ξύρισμα, τότε αναζήτησε μία μηχανή με κεφαλή που προσαρμόζεται και περιστρέφεται προς διάφορες κατευθύνσεις. Καθώς, αυτού του τύπου η κεφαλή «αγκαλιάζει» τις καμπύλες του προσώπου, εξασφαλίζοντας απαλή επαφή με το δέρμα, χωρίς να ασκείται πίεση.

    Β. Κουρευτικές Μηχανές

    Ενδείκνυται για κούρεμα μαλλιών ή μακριάς γενειάδας. Γενικά έχε στο νου σου, ότι είναι ιδανικές για τρίχες μακρύτερου μήκους και όχι για βαθύ ξύρισμα. Στη συσκευασία περιέχονται χτένες που ρυθμίζονται σε διαφορετικά επίπεδα, για να διαλέγεις εκείνο που ταιριάζει στο πρόσωπο και το στιλ σου ή για να κάνεις σβησίματα.

    Γ. Μηχανές για Τριμάρισμα

    Αποτελούν το «μέσο», για να τελειοποιήσεις το look σου, δίνοντας το απόλυτο σχήμα. Ιδανικές για χρήση σε μούσι, μουστάκι, αυχένα και φαβορίτες. Έχουν μικρότερη κεφαλή, γεγονός που εξασφαλίζει ακρίβεια και άνεση στο χειρισμό. Επίσης, διαθέτουν ποικιλία σε μήκη κοψίματος, για να στιλιζάρεις βάσει του προσωπικού σου στιλ.

    Δ. Multigrooming set

    Τα περιέχουν ΟΛΑ. Περιλαμβάνουν μία μηχανή με διάφορες κεφαλές και χτένες για ανεπανάληπτα κουρέματα σε πρόσωπο και σώμα. Είναι η σωστή επιλογή για εσένα, που θες να αλλάζεις συχνά το κούρεμα και το στιλ σου, αφού με μία αγορά, θα μπορείς να τελειοποιείς το look σου πάντα... Σαν επαγγελματίας barber!

    Τρόπος Λειτουργίας

    Επαναφορτιζόμενη:

    Μια που τη φορτίζεις και μια... που εξασφαλίζεις μεγάλη αυτονομία για λεπτομερές κούρεμα και ξύρισμα. Με απόλυτη ευελιξία, όπου και αν είσαι. Διότι, κανένα καλώδιο δεν περιορίζει την ελευθερία των κινήσεών σου.

    [mks_icon icon="fa-bullhorn" color="#0da8ad" type="fa"] Ο Plaisio Expert προτείνει...

    #1. Βρες μία συσκευή με μεγάλη αυτονομία, που θα φέρνει εις πέρας κάθε πρόκληση. Συνήθως, ο μέσος χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας, μετά από μία πλήρη φόρτιση, κυμαίνεται περίπου στα 40- 60 λεπτά (χρόνος, που είναι υπεραρκετός για πολλαλαπλές χρήσεις). #2. Αναζήτησε μία μηχανή που υποστηρίζει τη «Γρήγορη Φόρτιση». Έτσι, αφήνοντας τη συσκευή για λίγα λεπτά στο ρεύμα, θα βγαίνεις πάντα «στην πένα». Ακόμα, και αν ξέχασες τη συσκευή αφόρτιστη!

    Ρεύματος:

    Επιτρέπει συνεχή χρήση, χωρίς το φόβο ότι θα «ξεμείνεις» από μπαταρία. Ιδανική επιλογή, στην περίπτωση που επιθυμείς παρατεταμένη λειτουργία.

    Extra Χαρακτηριστικά

    Α. Wet & Dry χρήση

    Με αυτόν τον τύπο μηχανής, δεν έχεις περιορισμούς. Για χρήση σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα. Με αφρό/gel ή χωρίς. Όπως και αν συνηθίζεις να ξυρίζεσαι...  σε καλύπτει.

    Β. Λεπίδες

    Η ποιότητα και η αιχμηρότητα των λεπίδων είναι «MUST» για το τέλειο κούρεμα, ξύρισμα και τριμάρισμα. Για την απόλυτη υγιεινή, προτίμησε ατσάλινες λεπίδες, που παραμένουν αιχμηρές για περισσότερο.


    [mks_icon icon="fa-lightbulb-o" color="#0da8ad" type="fa"] TIP!

    Για τη διατήρηση της αιχμηρότητας των λεπίδων σε βάθος χρόνου... Δώσε βάση στο σχολαστικό καθάρισμα και την καλή λίπανση. Μετά από κάθε χρήση, φρόντισε να απομακρύνεις καλά τις τρίχες που έχουν «απομείνει» στις λεπίδες. Και στη συνέχεια, εφάρμοσε τα ειδικά λαδάκια λίπανσης. Καλό θα ήταν να γίνεται το ίδιο, ακόμα και στην περίπτωση που η συσκευή διαθέτει αυτοακονιζόμενες λεπίδες.


    Γ. Χτένες-οδηγοί

    Τα επιπλέον χτενάκια είναι απαραίτητα για τη δημιουργία του επιθυμητού look. Τα πιο κοντά μήκη χτένας -για να φαίνεται αρκετά δέρμα- είναι τα 0.5, 1, 1.5. Για περιποίηση πιο μακριάς γενειάδας ή κούρεμα μαλλιών, τότε ενδείκνυνται οι πιο μεγάλες χτένες. Τα συνήθη μήκη χτένας είναι: μηκη χτένας-οδηγων για περιποίηση


    [mks_icon icon="fa-lightbulb-o" color="#0da8ad" type="fa"] TIP!

    Εάν ψάχνεις για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ακρίβεια στην περιποίησή σου, αναζήτησε μηχανές που έχουν επιπλέον «σκάλες». Έτσι, θα μπορείς να προσαρμόζεις το χτενάκι-οδηγό που συνηθίζεις να χρησιμοποιείς, σε ακόμα περισσότερα επίπεδα.


    Βρες τη μηχανή σου

    Κοντό μούσι

    περιποίηση σε κοντά μούσιαΧρειάζεσαι μία ξυριστική μηχανή προσώπου, για να ξυρίσεις εντελώς τα σημεία του λαιμού και των μάγουλων. Αλλά και για να δημιουργήσεις αιχμηρές, καθαρές γραμμές ως περιγράμματα. Χτένες μήκους 3mm - 6mm για τις διαβαθμίσεις από τους κροτάφους έως και το πηγούνι.

    Μακρύ μούσι

    περιποίηση σε μακριά μούσιαΕπίλεξε ένα multigrooming kit, που περιέχει περισσότερες επιλογές styling. Με τις διαφορετικές εναλλάξιμες κεφαλές, θα δώσεις το απόλυτο σχήμα στο μούσι. Ενώ, με τις πολλές διαφορετικές χτένες, θα κάνεις σβησίματα. Με ένα τρίμερ θα κόψεις τις τρίχες που «ξεπετάνε» και θα διατηρήσεις καθαρές τις γραμμές.

    Μουστάκι

    πως να κανεις περιποίηση σε μουστάκιΜία συσκευή τρίμερ είναι η τέλεια επιλογή, για να κάνεις grooming στο μουστάκι ή το γενάκι. Για τα σημεία που θέλεις κόντρα-ξύρισμα, χρησιμοποίησε την ξυριστική σου μηχανή.

    Ξύρισμα σώματος & λεπτομέρειες

    περιποίηση κούρεμαΈνα multigrooming σετ είναι αυτό που χρειάζεσαι. Διότι, περιέχει διάφορες χτένες, για να επιλέγεις την κατάλληλη για το μήκος της τρίχας που θες. Ακόμα, αυτά τα σετ περιέχουν ειδικά εξαρτήματα/χτένες για να περιποιείσαι την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε αυτιά και μύτη.

    Ειδικά κουρέματα

    ειδικά κουρέματα Επίλεξε μία κουρευτική μηχανή με πολλές χτένες-οδηγούς. Αυτές οι μηχανές διαθέτουν πολλές θέσεις κοπής, ενώ ταυτόχρονα το μήκος κοπής ρυθμίζεται σε πάρα πολλά επίπεδα. Για να κάνεις σβησίματα... like a pro!

    *Θες να μάθεις περισσότερα για την προσωπική περιποίηση; Διάβασε τους οδηγούς αγοράς, που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για εσένα!