Πλαίσιο Team
    Φεβ 19, 11:09πμ

    Εξοικονομώ 2021: Επωφελήσου από τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν!

    Με την παράταση του προγράμματος Εξοικονομώ 2021 μέχρι 16/4/2021 για την ολοκλήρωση έργου, μπορείς να επιλέξεις τις συσκευές που θα κάνουν την ζωή σου στο σπίτι ευκολότερη και οικονομικότερη!

    A tablet being held, showing the color-coded energy efficiency scale with a tick on A

    Το Εξοικονομώ στο Πλαίσιο είναι εδώ για εσένα, τον δικαιούχο του Εξοικονομώ 2021 ώστε να ωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο απο το πρόγραμμα!

     

    Το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 έχει ως στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση των νοικοκυριών, βοηθώντας τους δικαιούχους να αναβαθμίσουν, μεταξύ άλλων, συστήματα θέρμανσης/ψύξης και Ζεστού Νερού Χρήσης με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στόχος είναι η μείωση των ρύπων διοξειδίου του άνθρακα, η μείωση του λειτουργικού κόστους του νοικοκυριού αλλά και η καθημερινή ευκολία των μελών του νοικοκυριού. Σκοπός του προγράμματος είναι η αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης των ελληνικών νοικοκυριών κατά 3 ενεργειακές κατηγορίες.

     

    Ας δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες στις οποίες μπορείς να επωφεληθείς, αν είσαι δικαιούχος του προγράμματος Εξοικονομώ 2021:

    Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

    A solar water heating system standing tall beneath a blue sky

    Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που έχει άπλετη ηλιοφάνεια τις περισσότερες ημέρες του χρόνου, ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μια από τις πιο «σίγουρες» επενδύσεις. Τροφοδοτεί το νοικοκυριό με άφθονο ζεστό νερό όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και την νύχτα, χάρη στην αποθηκευμένη ποσότητα ζεστού νερού από την ημέρα. Ταυτόχρονα, κάνει άμεση απόσβεση εξοικονομώντας ρεύμα και αναβαθμίζει την αξία του εκάστοτε ακινήτου, αφού αποτελεί παράγοντας ενεργειακής αναβάθμισής του.

     

    Επέλεξε από την τεράστια γκάμα ηλιακών, και επωφελήσου από το Εξοικονομώ 2021!

    Κλιματιστικά

    An air condition inside unit over a white wall

    Ο κλιματισμός είναι από τις τεχνολογίες που «τρέχουν» με ταχύτητα… φωτός! Πλέον τα νέα κλιματιστικά διαθέτουν συστήματα Inventer που βελτιώνουν την απόδοσή τους σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας, αφού πλέον καταλαβαίνουν πότε να «φορτσάρουν» για να διατηρήσουν την θερμοκρασία σταθερή. Διαθέτουν περίπλοκους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα έξυπνα και χωρίς σπατάλη ενέργειας, ενώ πλέον μπορούν να είναι μέρος ενός έξυπνου σπιτιού και να συνδέονται μέσω Wi-Fi σε κάποιο home hub ή έξυπνο θερμοστάτη, τα οποία μπορείς να τα ελέγξεις από απόσταση. Η επιλογή ενός κλιματιστικού με υψηλή ενεργειακή απόδοση, σου εξασφαλίζει το ιδανικό κλίμα, οικονομικότερα! 

     

    Στο Πλαίσιο θα βρεις την μεγαλύτερη γκάμα κλιματιστικών ώστε να επωφεληθείς από το Εξοικονομώ 2021 επιλέγοντας αυτό που σου ταιριάζει!

    Αντλίες θερμότητας

    A heatpump recessed in an outside wall

    Μιλώντας για εξελιγμένα συστήματα κλιματισμού, οι αντλίες θερμότητας αποτελούν μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές. Με οικονομία που προσφέρει απόσβεση σε 2 με 3 χρόνια σε σχέση με συστήματα θέρμανσης πετρελαίου και δεν ρυπαίνει το άμεσο αστικό περιβάλλον.  Διαθέτουν δυνατότητα ψύξης και θέρμανσης με την ίδια μονάδα, που προσφέρει στην ουσία τα οφέλη μιας σύγχρονης μονάδας κλιματισμού.

     

    Οι αντλίες θέρμότητας σε περιμένουν στο Πλαίσιο! Επέλεξε σύμφωνα με τις ανάγκες σου και επωφελήσου από το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021.

    Έξυπνο σπίτι

    Smart Thermostat over a wall

    Όλα τα παραπάνω μπορούν να λειτουργήσουν με αρμονία για απόλυτη οικονομία και άνεση μέσω συστημάτων έξυπνου σπιτιού. Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμίζεται μέσω έξυπνων θερμοστατών και αισθητήρων, ο φωτισμός LED όχι μόνο μειώνουν την κατανάλωση κατά 75%, αλλά έχουν και διάρκεια ζωής πολύ μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων πυρακτώσεως, ενώ μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα μέσω του κινητού ή του tablet σου, να αλλάζεις τις παραμέτρους και να βλέπεις τις αλλαγές στην κατανάλωση ενέργειας σε πραγματικό χρόνο!

     

    Κάνε το σπίτι σου έξυπνο με το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021! Που αλλού; Στο Πλαίσιο φυσικά!