Προτάσεις δώρων από γυναίκα σε γυναίκα, με αγάπη!

    Γυναίκα. Η σημερινή ημέρα ανήκει σε όλες τις γυναίκες που δίνουν νόημα σε αυτή τη λέξη. Μία λέξη που κλείνει μέσα της όλη τη δημιουργία! Ας τις γιορτάσουμε, ξεκινώντας από ένα δώρο αγάπης & σεβασμού!

    Women's Day

    Γυναίκες, 8 Μαρτίου σήμερα, μία μέρα με κλίμα εορταστικό και άρωμα... ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ! Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, τα επιτεύγματά της, τις επιτυχίες, τις καθημερινές «μάχες» της, τους στόχους και τα όνειρά της…

     

    Όλοι εσείς λοιπόν, αυτή την ημέρα, δείξτε την εκτίμησή σας για τις ξεχωριστές Κυρίες στη ζωή σας, προσφέροντάς τους ένα δώρο που εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη σας.

    Εμείς, γιορτάζουμε τις #PlaisioWomen κάθε μέρα! Κι αυτές με τη σειρά τους, συγκέντρωσαν μια λίστα και σου προτείνουν μοναδικές προτάσεις γι' αυτά που αγαπάς.

    🎁 Special δώρα από γυναίκα - σε γυναίκα! 🎁

     

    Tech & Gadgets

    Μια κατηγορία high tech δώρων γι’ αυτές που λατρεύουν την τεχνολογία, αλλά και το style. Ο συνδυασμός και των δύο, πρακτικότητας & αισθητικής, είναι ιδανική επιλογή που, αναμφισβήτητα, δελεάζει κάθε γυναικείο γούστο.

     

    Οι προτάσεις είναι άπειρες, από Κινητά, Laptop, Tablet και φυσικά cool Accessories. Επειδή, οι αποχρώσεις του ροζ αντιπροσωπεύουν αυτή την ημέρα, check-αρε τα προτεινόμενα μοναδικά σχέδια, που σίγουρα θα γίνουν κομμάτι του προσωπικού τους στιλ.

    • Samsung Galaxy S23 256GB Lavender
      Samsung Galaxy S23 256GB Lavender
      Το νέο Galaxy S23 έρχεται με κομψή, ανθεκτική σχεδίαση, πανίσχυρο επεξεργαστή και για ακόμη μία φορά με μία εκπληκτική κάμερα που κάνει τη νύχτα… μέρα ενώ η «έξυπνη οθόνη» του δίνει άλλη διάσταση στο περιεχόμενο που παρακολουθείς.
    • Apple iPad 10thGen 64GB WiFi Tablet 10.9" Pink
      Apple iPad 10thGen 64GB WiFi Tablet 10.9" Pink
      Το iPad 10ης γενιάς είναι γεγονός με μεγαλύτερη οθόνη 10,9 ιντσών και ζωηρά νέα χρώματα. Προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να δημιουργείς, να παραμένεις συνδεδεμένος και να είσαι αποτελεσματικός σε ό,τι κάνεις.
    • Apple MacBook Air Retina MGND3GR/A (Late 2020) Gold
      Apple MacBook Air Retina MGND3GR/A (Late 2020) Gold
      Ο λεπτότερος, ελαφρύτερος φορητός υπολογιστής της Apple - το δημοφιλές και αγαπημένο MacBook Air 13,3” - μεταμορφώθηκε πλήρως από τον πανίσχυρο 8πύρηνο επεξεργαστή M1.

    Μουσικής & Κινηματογράφου

    Όλοι μας έχουμε μια μουσικό-φιλη, που ξυπνάει και κοιμάται υπό την μουσική υπόκρουση αγαπημένων hits. Απολαμβάνει, non-stop την αγαπημένη της playlist, ελληνικών & ξένων επιτυχιών, όπου κι αν βρίσκεται… Στο σπίτι, στη δουλειά, σε εξωτερικές δραστηριότητες, στα ΜΜΜ. Φυσικά και δε θα λείπει από τη συλλογή της μια τέτοια συσκευή, αλλά μήπως ήρθε η ώρα για ανανέωση, ή για αντικατάσταση μιας πιο εξελιγμένης και «smart» συσκευής με περισσότερες παροχές και οφέλη;

     

    Αφού μπορείς να βρεις από Soundbar εντυπωσιακής απόδοσης, επιτραπέζια ηχεία με vintage design, αδιάβροχα ηχεία σε εκπληκτικούς χρωματικούς συνδυασμούς, μέχρι ακουστικά & ηχεία που συνδέονται με Bluetooth και, μπορεί να τα έχει μαζί της 24/24ωρο. Νομίζω ότι η φίλη σου, θα σε ευγνωμονεί για πάντα! Δες και γέμισε το «καλάθι» σου με τα κορυφαία…

    • JBL Headphones Tune 500 Ροζ
      JBL Headphones Tune 500 Ροζ
      Με τα JBL Headphones Tune 500 θα έχεις ακριβή και εντυπωσιακό ήχο! Είναι πτυσσόμενα, ελαφριά, άνετα και συμπαγή και διαθέτουν μακρύ πλατύ καλώδιο για να μην μπερδεύονται εύκολα.
    • Samsung Galaxy Buds2 Pro Bora Purple
      Samsung Galaxy Buds2 Pro Bora Purple
      Απίστευτα ελαφριά και γεμάτα στυλ, ενώ διατηρούν την άνεση που αναζητάς, με εξαιρετική ποιότητα ήχου με μεγάλα ηχεία 2 δρόμων, σύστημα VPU + 3x μικρόφωνα High-SNR και πιστοποίηση IPX7 για αντοχή στο νερό, προσφέρουν premium εμπειρία ακρόασης.
    • Amazon Echo Dot 5 Charcoal
      Amazon Echo Dot 5 Charcoal
      Με γνώριμο σχεδιασμό, διακριτικό μέγεθος και Dual-band Wi-Fi, το Amazon Echo Dot 5ης γενιάς, σου δείχνει την ώρα, σου επιτρέπει να ελέγχεις έξυπνες συσκευές με τη φωνή σου, να απολαμβάνεις audiobooks & podcasts από το Amazon, το Apple Music το Spotify.

    Διακόσμησης

    Στη γυναίκα Deco-Lover, που ακολουθεί πιστά τα trends της εποχής ή πολύ απλά αγαπά να κυριαρχεί στον προσωπικό ή επαγγελματικό της χώρο, η κομψότητα και η «easy chic» φινέτσα. Οι προτάσεις μας; Ατελείωτες, αλλά με special focus όοοο,τι σχετίζεται με Deco & Fashion δώρα. Είτε μένει μόνη της, είτε συγκατοικεί, ο προσωπικός της χώρος είναι το spot που την ηρεμεί και την ξεκουράζει.

     

    Προτίμησε, λοιπόν, κάποιο κεραμικό βάζο με ιδιαίτερο μοτίβο για τα αγαπημένα της λουλούδια, ένα ξύλινο Stand για τα αμέτρητα κοσμήματά της ή κάτι πιο πρακτικό και χρήσιμο. Ένα φορητό Make-up Box με καθρέφτη LED συνδυαστικά με το Mini ψυγειάκι καλλυντικών θα απογειώνουν, κάθε φορά, την «ιεροτελεστία» του μακιγιάζ της, ενώ θα της εξασφαλίζουν full άνεση. Διαφορετικά, ένα σκαμπό industrial, ή ένα τραπεζάκι με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο είναι έξυπνες και οικονομικές επιλογές, που σαφώς θα δώσουν πιο σύγχρονη πνοή στη διακόσμηση του χώρου της. Να, κοίτα για τι σου μιλάμε τόση ώρα…

     

    • Sentio Φορητό Make-up Box με Καθρέφτη LED
      Sentio Φορητό Make-up Box με Καθρέφτη LED
      Box με ενσωματωμένο LED φως σε φυσική και πραγματική απόχρωση, για να αποθηκεύεις τα καλλυντικά σου και να μακιγιάρεσαι σαν επαγγελματίας make-up artist.
    • Sentio Γυάλινο Βάζο Calm Nature
      Sentio Γυάλινο Βάζο Calm Nature
      Ανανέωσε το χώρο σου με το διακοσμητικό γυάλινο βάζο Calm Nature από τη Sentio. Προσδίδει φινέτσα και στιλ, ακόμα και στον πιο μίνιμαλ χώρο.
    • Sentio Σκαμπό Industrial
      Sentio Σκαμπό Industrial
      Το σκαμό industrial διαθέτει μεταλλική πλέξη στη βάση του και κάθισμα με πλέξη ψάθας. Είναι η τέλεια προσθήκη στη διακόσμηση του δωματίου, του σαλονιού, της κουζίνας, του γραφείου ακόμα & του μπαλκονιού σου. Θα ταιριάξει άρτια σε χώρους boho ή industrial.

    Ευεξίας

    Για αυτήν την «ηρωίδα» που αγωνίζεται να βρει χρόνο για τον εαυτό της, αφού το self-care, έχει πάει... «περίπατο». Τι θα έλεγες λοιπόν, να επιλέξεις, για αυτή τη γυναίκα ένα σετ από wellness προϊόντα; Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο τρόπος ζωής της θα αλλάξει, ενώ θα εκπληρώσει δραστικά τους fitness στόχους της.

     

    Αλλά για να μένει ενημερωμένη ότι η προσπάθειά της «αποφέρει καρπούς», δε θα πρέπει να λείπει από το outfit, ένα κομψό και premium design Wearable. Και επειδή η φυσική κατάσταση, δεν εξαρτάται μόνο από τα squats που θα κάνει, μήπως να δώσεις βάση και στην υγιεινή της διατροφή; Ένα φορητό Blender, εκτός ότι θα την ακολουθεί σταθερά στις εξωτερικές της ασχολίες, θα της ετοιμάζει σε χρόνο dt ενεργειακά ποτά, από φρούτα και λαχανικά, που θα boost-άρουν τη μέρα της από το πρωί, μέχρι το βράδυ. Φυσικά, δε θα έλειπε από τη λίστα μας ένα πανίσχυρο Air Fryer, που θα της φτιάχνει υγιεινά και θρεπτικά γεύματα σε ρυθμούς… fast forward! Μη χάνεις χρόνο, σου λέμε…

    • Amazfit Bip 3 Pro Pink
      Amazfit Bip 3 Pro Pink
      Το Amazfit Bip 3 Pro αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό λειτουργικότητας, τεχνολογικής υπεροχής και υπέροχου στυλ. Αξεσουάρ που σου παρέχει πληροφόρηση για διάφορες φάσεις της καθημερινότητάς σου, όπως όταν ασκείσαι, ακούς μουσική ή όταν κοιμάσαι.
    • Sentio Kettlebell 4 Kg
      Sentio Kettlebell 4 Kg
      Κάνε συνδυαστικές ασκήσεις με βάρη και αερόβιο και απέκτησε άλλο… κορμί! Τα Kettlebells 4kg με ειδικές λαβές θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις το στόχο σου.
    • Nutribullet Μπλέντερ NB606B Original
      Nutribullet Μπλέντερ NB606B Original
      Το μπλέντερ της Nutribullet έχει ισχύ 600W, λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι που περιστρέφεται με 18.500 στροφές το λεπτό, δύο XL κύπελλα και… υπόσχεται να φτάσει το smoothie σου σε άλλο level.

    Hobbies

    Η σημερινή γιορτή έρχεται ως μια ευγενική υπενθύμιση αναγνώρισης της δύναμης και της πολυτιμότητας κάθε γυναίκας! Σήμερα, είναι μια ευκαιρία να δώσει προτεραιότητα στα «θέλω» και στις ανάγκες της, «ξοδεύοντας» λίγα λεπτά σκέψης για αυτή και μόνο αυτή! Ίσως ο ελεύθερός της χρόνος να είναι περιορισμένος, αλλά σίγουρα, όλο και κάποιο αγαπημένο χόμπι θα έχει που την εξελίσσει, την κρατά δημιουργική ή πολύ απλά την χαλαρώνει!

     

    Εάν η ζωή της περιστρέφεται από… κλικ λήψεων, μια φωτογραφική μηχανή είναι ό,τι πρέπει για να αποτυπώνει τις στιγμές της! Ή εάν το πάθος της είναι οι αυτοδημιούργητες δραστηριότητες, οι DIY προτάσεις μας θα την… ξεσηκώσουν! Α, κοίταξε! Σού έχουμε και εναλλακτική, σε περίπτωση που είναι Γυναίκα-Gamer… Ένα ασύρματο Xbox Controller, θα αναβαθμίσει την gaming εμπειρία της και σίγουρα δεν θα ξε-κολλάει από την κονσόλα.

    • Polaroid Now Pink
      Polaroid Now Pink
      Point, shoot, and keep: αν είσαι από τους «ρομαντικούς» που εξακολουθούν να προτιμούν τα κλασικά φιλμ για τις φωτογραφίες τους, η αναλογική Polaroid Now i‑Type Instant Camera με ενσωματωμένο viewfinder είναι η στιγμιαία κάμερα που αναζητάς.
    • Pebeo Kit Γλυπτικής Gedeo
      Pebeo Kit Γλυπτικής Gedeo
      Φτιάξε τα δικά σου καλούπια και δημιούργησε μοναδικά ενθύμια για εσένα, αλλά και για τους αγαπημένους σου, με αυτό το φανταστικό σετ γλυπτικής από την Gedeo!
    • Microsoft Xbox Wireless Controller Dream Vapor Special Edition
      Microsoft Xbox Wireless Controller Dream Vapor Special Edition
      Ανέβασε το παιχνίδι σε νέα επίπεδα: Εξάλειψε τον ανταγωνισμό σου με το ασύρματο χειριστήριο Xbox – Dream Vapor Special Edition με μια δυναμική δίνη ροζ και μοβ χρωμάτων και λαβές από καουτσούκ με διαμάντια στο πίσω μέρος.

    Γυναίκες ενωθείτε! Όχι μόνο για τη σημερινή ημέρα, αλλά και για την κάθε μέρα! Η προσφορά ενός δώρου είναι μια όμορφη και ευγενική χειρονομία, που μας υπενθυμίζει ότι η αληθινή αγάπη υπάρχει, όταν μπαίνει σε πρώτο πλάνο η θέληση και το ενδιαφέρον! Ο χρόνος και η προσοχή, είναι όσα μας κάνουν να νιώθουμε… Ξεχωριστές!


    Σε όλες Εσάς & σε όλες Εμάς, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    Image
    Women's Day