Author's thumbnail
    Plaisio User
    Ιουν 14, 9:32μμ

    Ο Απόλυτος Οδηγός Δώρων για την Ημέρα του Πατέρα: Μπαμπά, το ‘χεις!

    Κι εμείς έχουμε το δώρο που θα τον κάνει να νιώσει ότι είναι πραγματικά ένας... super-μπαμπάς!

    Γιορτή του Πατέρα

    Η Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει και είναι η τέλεια ευκαιρία να γιορτάσουμε τους υπέροχους μπαμπάδες στη ζωή μας. Φέτος, ας εστιάσουμε στο να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή τους και να ενθαρρύνουμε τα χόμπι και τα όνειρά τους. Είτε ο πατέρας σoυ είναι γκαντζετάκιας, λάτρης της φύσης, αθληταράς, γευσιγνώστης ή πρωτομάστορας, έχουμε τις τέλειες ιδέες για δώρα που θα τον κάνουν να νιώσει ότι μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο. Εδώ είναι ο απόλυτος οδηγός δώρων για την Ημέρα του Πατέρα:

    # Ο γκατζετάκιας Μπαμπάς

     

    Ο δικός σου μπαμπάς είναι πάντα σε αναζήτηση των τελευταίων gadgets; Bοήθησέ τον να παραμείνει μπροστά από την εποχή του με δώρα τεχνολογίας που θα κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη και διασκεδαστική.

     

    γκατζετάκιας μπαμπάς

     

    Smart Home Devices

     

    Φαντάσου το μπαμπά σου να ελέγχει τα φώτα, τον θερμοστάτη και τις κάμερες ασφαλείας από το smartphone του. Αν αυτή η ιδέα δεν σε τρομοκρατεί, τότε οι συσκευές έξυπνου σπιτιού, όπως έξυπνες πρίζες, έξυπνα φώτα και έξυπνοι θερμοστάτες, μπορούν να κάνουν το σπίτι του πιο αποδοτικό και άνετο. Αυτές οι συσκευές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά προσθέτουν και μια πινελιά σύγχρονης κομψότητας σε κάθε σπίτι.

    Δικτυακά & Google Assistant


    Αν ο μπαμπάς σου παραπονιέται πάντα για αργό ίντερνετ, οι ενισχυτές WiFi ή τα mesh δίκτυα είναι η τέλεια λύση. Αυτά τα προϊόντα εξασφαλίζουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε όλο το σπίτι, εξαλείφοντας τα σημεία χωρίς σήμα. Ετοιμάσου να σταματήσουν τα παράπονα και τα «έλα να μου φτιάξεις το internet»!


    TIP 😎 Συνδυάσέ τα με έναν Google Assistant και ο φάδερ μπορεί να ελέγχει όλο το έξυπνο σπίτι του με απλές φωνητικές εντολές. Από το να τσεκάρει τον καιρό μέχρι να παίζει τα αγαπημένα του τραγούδια, ο Google Assistant είναι σαν να έχει έναν προσωπικό βοηθό στο σπίτι.

    Δίσκοι SSD


    Για τον πατέρα που αγαπά τον υπολογιστή του (όσο παλιός και αν είναι), ένας δίσκος SSD είναι μια πραγματική επανάσταση. Οι SSD προσφέρουν ταχύτερους χρόνους εκκίνησης, γρηγορότερες μεταφορές αρχείων και συνολικά βελτιωμένη απόδοση. Είναι μια αναβάθμιση που μπορεί να δώσει νέα ζωή σε έναν παλιό υπολογιστή, κάνοντάς τον να λειτουργεί σαν καινούριος.

     

    Αν πάλι το PC του μπαμπά έχει γεμίσει και δεν υπάρχει άλλος χώρος, τότε ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD είναι επίσης ένα φανταστικό δώρο αφού συνδυάζει ταχύτητα, αξιοπιστία και φορητότητα. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους, οι SSD παρέχουν γρήγορους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων, καθιστώντας τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων, την αποθήκευση φωτογραφιών και την πρόσβαση σε σημαντικά έγγραφα πολύ πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις ότι τα δεδομένα του μπαμπά σου είναι ασφαλή και εύκολα προσβάσιμα. Αρκεί να θυμάται που έχει αφήσει τον σκληρό δίσκο!

    # Ο αθληταράς Μπαμπάς

     

    Εάν στον δικό σου πατέρα κολλάει περισσότερο η προτροπή «μπαμπά να τρέχεις» ή απλά είναι λάτρης της φύσης και της υπαίθρου, αυτά τα δώρα θα τον βοηθήσουν να καταγράψει κάθε στιγμή και να μείνει συνδεδεμένος ακόμα και όταν βγαίνει... εκτός πορείας!

     

    αθληταράς μπαμπάς

     

    Κινητό


    Ένα ανθεκτικό smartphone σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση μπορεί να αντέξει πτώσεις, νερό και ακραίες θερμοκρασίες. Παράλληλα διατηρεί όλες τις βασικές λειτουργίες που ψάχνουν οι μπαμπάδες όπως αμέτρητα emoji και άνοιγμα εφαρμογών καταλάθος όσο έχουν το κινητό στην τσέπη τους. Ψάξε για μοντέλα με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εξαιρετικές δυνατότητες GPS. Έτσι, ο πατέρας σου μπορεί να μείνει συνδεδεμένος και ασφαλής ενώ εξερευνά τη φύση ή τρέχει σε άγνωστες διαδρομές.

    Action Cameras


    Τα οικογενειακά άλμπουμ αποκτούν ένα «touch» περιπέτειας! Βοήθησε το μπαμπά σου να καταγράψει τις περιπέτειές του με μια GoPro. Αυτές οι ανθεκτικές, αδιάβροχες κάμερες είναι ιδανικές για την καταγραφή πεζοποριών, ποδηλατικών διαδρομών, ακόμη και υποβρύχιων εξορμήσεων. Με βίντεο υψηλής ανάλυσης και ποικιλία βάσεων, μπορεί να καταγράψει κάθε συναρπαστική στιγμή με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

    Smartwatch


    Go Dad, go! Ένα smartwatch είναι κάτι περισσότερο από ένα ρολόι· είναι ένας ανιχνευτής φυσικής κατάστασης, μετρητής καρδιακών παλμών και προσωπικός βοηθός σε ένα. Επίλεξε ένα με λειτουργίες όπως GPS, παρακολούθηση προπονήσεων και παρακολούθηση υγείας. Έτσι, ο πατέρας σου μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδό του, να θέτει στόχους φυσικής κατάστασης και να λαμβάνει υπενθυμίσεις για να παραμένει ενεργός όλη την ημέρα. Ένας πραγματικός superhero dad!

    Ασύρματα Ακουστικά


    Ένα ζευγάρι ποιοτικά ασύρματα ακουστικά είναι απαραίτητα για κάθε «τρελαμένο» με τη φυσική κατάσταση. Προσφέρουν ελευθερία κινήσεων χωρίς να μπερδεύονται σε καλώδια και μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις πιο απολαυστικές με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Ψάξε για ακουστικά με ασφαλή εφαρμογή, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ανθεκτικότητα στο νερό για να ανταποκρίνονται στις πιο έντονες προπονήσεις. Γιατί και ο μπαμπάς σου έχει το δικαίωμα να ακούει το Dad rock του όταν γυμνάζεται!

    # Ο σεφ Μπαμπάς με πολλά αστέρια

     

    Για τον πατέρα που αγαπά να μαγειρεύει και να πειραματίζεται στην κουζίνα, αυτά τα δώρα θα απογειώσουν τις μαγειρικές του δεξιότητες! Εξάλλου μην ξεχνάς, επενδύοντας στη μαγειρική του μπαμπά, επενδύεις ουσιαστικά σε εσένα! Γι'αυτό εξόπλισέ τον με τα καλύτερα!

     

    σεφ μπαμπάς

     

    BBQ


    Ανά πάσα ώρα και στιγμή, ο μπαμπάς είναι έτοιμος να πετάξει κρέας κάρβουνα; Αυτό που χρειάζεται τότε είναι ένα υψηλής ποιότητας μπάρμπεκιου. Mπορείς επίσης να βρεις ένα σετ που περιλαμβάνει βασικά εργαλεία όπως λαβίδες, σπάτουλες και θερμόμετρο κρέατος. Είτε είναι λάτρης των μπιφτεκιών, των μπριζολών ή των λαχανικών, ένα καλό σετ BBQ θα τον βοηθήσει να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

    Air Fryer


    Οι φριτέζες αέρος είναι πολύ δημοφιλείς για έναν πολύ απλό λόγο. Επιτρέπουν το μαγείρεμα τραγανών, νόστιμων φαγητών με λιγότερο λάδι, κάνοντάς τα πιο υγιεινά. Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την υγεία και τη διατροφή του μπαμπά αφού μπορεί να πειραματιστεί με τα πάντα, από πατάτες τηγανιτές μέχρι φτερούγες κοτόπουλου, απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας πιο υγιεινής μεθόδου μαγειρέματος.

    # Ο Αρχιμάστορας Μπαμπάς

     

    Υπάρχουν 3 είδη μπαμπά-μάστορα:


    1) Αυτός που επισκευάζει τα πάντα μόνος του και πάντα απορείς πως ξέρει να φτιάχνει ΚΑΙ αυτό!
    2) Αυτός που σχεδόν τα επισκευάζει και πάντα μένουν μισοφτιαγμένα ή καταλήγουν σε χειρότερη μοίρα από πριν. Το σίγουρο είναι ότι δεν ανέχεται άλλον μάστορα στο σπίτι.
    3) Αυτός που λέει «θα το φτιάξω αύριο» και μπορεί να περάσουν 6 μήνες χωρίς να έχετε καζανάκι.

     

    Όποιος τύπος πρωτομάστορα κι αν είναι ο δικός σου μπαμπάς, εδώ θα βρεις τα εργαλεία που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει κάθε έργο με τη σοβαρότητα (ή και όχι) που του αρμόζει.


    μπαμπάς που μαστορεύει με το παιδί του

    Εργαλεία


    Ένα ολοκληρωμένο σετ εργαλείων είναι απαραίτητο για κάθε μάστορα. Διάλεξε ανάμεσα από μια ποικιλία εργαλείων που περιλαμβάνει, κλειδιά, κατσαβίδια, και διαφορα αξεσουάρ. Με τα κατάλληλα εργαλεία ο πατέρας σου δεν έχει πλέον καμιά δικαιολογία να μην επισκευάσει το οτιδήποτε!

    Gardena


    Αν πάλι ο μπαμπάς σου προτιμάει ή αγαπάει εξίσου την κηπευτική, τότε η Gardena είναι αυτό που χρειάζεται με μια σειρά από καινοτόμα εργαλεία και εξοπλισμό κηπουρικής. Είτε ο πατέρας σου ασχολείται με την κηπουρική, τη φύτευση ή τη συντήρηση του τέλειου γρασιδιού, τα προϊόντα της Gardena είναι σχεδιασμένα για να κάνουν την κηπουρική εύκολη και απολαυστική. Από έξυπνα συστήματα άρδευσης μέχρι εργονομικά χειροκίνητα εργαλεία, η Gardena έχει κάτι για κάθε πατέρα που αγαπάει το πράσινο!

    Να χαίρεσαι τον μπαμπά σου!

     

    Αυτή την Ημέρα του Πατέρα, ας εμπνεύσουμε όλους τους μπαμπάδες να ακολουθήσουν τα χόμπι τους και τα πράγματα που τους γεμίζουν, χωρίς φόβο με πάθος!

     

    Γιατί μην ξεχνάς... Μπαμπά, το ‘χεις!

     

    μπαμπά το 'χεις - ημέρα του πατέρα