Xmas Break… με συναδέλφους!

    Οι πιο γιορτινές μέρες του χρόνου πλησιάζουν κι εσύ έχεις «ξεμείνει» στο γραφείο; No worries! Με λίγη έμπνευση, θέληση και μεράκι μπορείς να κάνεις τις μικρές στιγμές… μεγάλες, παρέα με τους αγαπημένους σου συναδέλφους!

    Xmas break

    Οι πιο γιορτινές μέρες του χρόνου πλησιάζουν κι εσύ έχεις «ξεμείνει» στο γραφείο; No worries! Με λίγη έμπνευση, θέληση και μεράκι μπορείς να κάνεις τις μικρές στιγμές… μεγάλες, παρέα με τους αγαπημένους σου συναδέλφους!

     

    Αφιέρωσε χρόνο, περνώντας μερικές ώρες διασκέδασης με την ομάδα και οργανώστε δραστηριότητες, που θα ενισχύσουν το -Christmas spirit. Έτσι, όχι μόνο θα αποφορτιστείτε από τη δουλειά, αλλά θα συσφίξετε και τις σχέσεις σας. Για αρχή…

     

    Οργανώστε ένα Xmas Brunch!

     

    Τι πιο όμορφο, να ξεκινάει η μέρα στο γραφείο με ένα χορταστικό πρωινό και ειδικά όταν το μοιράζεσαι με παρέα! Μην πανικοβάλλεσαι! Δε χρειάζεται να ψήσετε pancakes. Αρκεί, να προετοιμάσετε την αγαπημένη σας πρωινή συνήθεια… Έναν αχνιστό καφέ ή κάποιο αρωματικό τσάι.

     

    Προμηθευτείτε από το σπίτι διάφορα snacks, όπως τοστάκια, κρουασάν και διάφορα βουτήματα. Βρείτε έναν άνετο χώρο και… απολαύστε τη στιγμή! Αυτό το ολιγόλεπτο catch-up, όχι μόνο θα boost-άρει τη μέρα σας, αλλά θα γίνει και μια αφορμή να μιλήσετε επιτέλους για θέματα και εκτός δουλειάς!

     

    𝐓𝐢𝐩 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐢𝐩:

    Ένας «smart» τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων είναι η αγορά μιας «ομαδικής» καφετιέρας. Εξοπλιστείτε με μηχανή espresso ή φίλτρου και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θα σερβίρετε το αγαπημένο σας καφεδάκι, σε χρόνο dt.

     

    Στολίσατεεεεεε;

     

    Χριστούγεννα χωρίς λαμπιόνια να τρεμοπαίζουν και στολίδια «λουσμένα» από glitter, δεν είναι Χριστούγεννα! Γι’ αυτό, μη χάνεις -άλλο- χρόνο και κάνε το decor του γραφείου σου… ονειρικό. Τα πράγματα είναι απλά. Ο καθένας μπορεί να φέρει από ένα χριστουγεννιάτικο αντικείμενο… Μπάλες, λαμπάκια, αστεράκια, κατασκευές- έλατα, ταράνδους, χριστουγεννιάτικα κεράκια, σκούφους Άγιο-Βασίληδες, στολίδια χιονόμπαλες και ζαχαρωτά! Οτιδήποτε θα δώσει 𝐗𝐦𝐚𝐬 νότα και θα μετατρέψει το χώρο της δουλειάς σε… σκηνικό παραμυθιού.

     

    Μείνετε «πιστοί» στις… παραδόσεις!

     

    Μιλώντας, για την πιο σούπερ διασκεδαστική «τελετουργία» των γιορτών...Το λεγόμενο... «Secret Santa», στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και ως «Kris Kringel» στην Ιρλανδία, «Manit» στις Φιλιππίνες και «Angelito» στη Δομινικανή Δημοκρατία.

     

    Ήξερες ότι;

     

    #01 Ο «πρωτότυπος» Secret Santa ήταν ένας φιλάνθρωπος, oνομαζόμενος Larry Dean Stewart. Για περισσότερα από 25 χρόνια, ο κύριος Stewart δώριζε κρυφά λογαριασμούς σε ανθρώπους στο Κάνσας.

    #02 Στη Γερμανία ο Secret Santa ονομάζεται «Wichteln», το οποίο προέρχεται από το «Wichtel», που σημαίνει καλικάντζαρος ή ξωτικό.

    #03 Ή ότι η παράδοση του Secret Santa που προέρχεται από τη Σκανδιναβία, ονομάζεται «Julklapp», όπου αφήνεις δώρα στα σπίτια των ανθρώπων, χτυπάς τις πόρτες τους και μετά, τρέχεις μακριά.

     

    Μην ξεχνάς!

     

    Η αξία ενός δώρου είναι η σκέψη και η αγάπη που τα συνοδεύει. Η προσφορά των «μυστικών» δώρων αποτυπώνει την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τους άλλους. Επομένως, έχε στο μυαλό σου ότι, αξία έχουν οι Στιγμές & οι Αναμνήσεις…

     

    Όποια κι αν είναι η επιλογή του δώρου, «ντύστο» με τον καλύτερο 𝐗𝐦𝐚𝐬 τρόπο… Άφησε και ένα ανώνυμο σημείωμα με την εξής ατάκα: «Το είδα και σε σκέφτηκα» Σίγουρα θα εντυπωσιάσει, σίγουρα θα… «μετρήσει»! Κι αν θες να εμπνευστείς λίγο παραπάνω για την επιλογή του δώρου, ρίξε μια ματιά εδώ… σίγουρα θα πρωτοτυπήσεις τη φετινή χρονιά!

     

    Απόλαυσε τη γιορτινή ατμόσφαιρα κάνοντας ένα 𝐗𝐦𝐚𝐬 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐤 με τους συναδέλφους σου. Είναι ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας, να προσφέρετε, να νιώσετε θετικά συναισθήματα και να ξαναθυμηθείτε την ομορφιά της ανθρώπινης επαφής!