Author's thumbnail
    Πηγή Φιλοσίδου
    Φεβ 13, 12:13μμ

    Valentine’s δώρα με λιγότερο από 20€ | Κίνηση αγάπης ρουά ματ!

    Στο Πλαίσιο όλα είναι δυνατά, ακόμα και να ενθουσιάσεις το άλλο σου μισό με λιγότερο από 20€. Πάρε ιδέες για τα πιο low- budget Valentine’s δώρα και κάνε μία κίνηση αγάπης που θα μείνει!

    Valentine's Day

    Γνωρίζεις πολύ καλά, ότι η 14η Φλεβάρη, είναι η μέρα που δε γλυτώνεις με τίποτα απ’ όλα εκείνα τα… ρομαντικά vibes. Κόκκινες καρδιές, λούτρινα, σοκολάτες, λουλούδια σε περιτριγυρίζουν από παντού.

    Τι; Εσύ δε θα κάνεις έστω ένα μικρό δώρο στο ταίρι σου;

     

    Φέτος, δε χρειάζεται να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Γιατί μπορείς να ζήσεις οικονομικά την Αγάπη στο δικό σου πλαίσιο… χάρη στο Πλαίσιο! Παρακάτω θα βρεις 3 ιδέες για δώρα, που όσο κι αν σου ακούγεται τρελό, ναι… κοστίζουν λιγότερο από 20!

    ❤️Μία κούπα, 
    που πάντα θα «φωνάζει» τ’ όνομά σου.

    Σε όλους τους «coffee lovers» και «cozy» τύπους αρέσει να έχουν τη δική τους κούπα. Εκεί θα σερβίρουν τον πρώτο καφέ της ημέρας, θα απολαύσουν το ρόφημά τους χαλαρά στον καναπέ και φυσικά, δε θα τη μοιραστούν ποτέ και με κανέναν! Σκέψου λοιπόν, πόσο μεγάλη συναισθηματική αξία μπορεί να αποκτήσει η κούπα για το ταίρι σου, αν θυμίζει εσένα κάθε φορά που βγαίνει από το ντουλάπι.

    • Sentio κεραμική κούπα
      Sentio Κεραμική Κούπα 450ml
      Είναι πανέμορφη, βγαίνει σε 4 χρώματα, έχει μεγάλη χωρητικότητα 450ml και έρχεται σε φανταστική συσκευασία-κουτί με καπάκι ακριβώς στο ίδιο design με την κούπα.
    • Sentio κεραμική κούπα
      Sentio Κεραμική Κούπα 450ml
      Έχει επίσης υπέροχο design, είναι minimal, θα τη βρεις σε 3 φανταστικά χρώματα με χωρητικότητα 250ml και σε συσκευασία-κουτί με καπάκι ακριβώς στο ίδιο design με την κούπα.
    • Sentio Κεραμική κούπα Ροζ
      Sentio Κεραμική Κούπα 520ml
      Είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για XL σερβιρίσματα, αφού έχει χωρητικότητα 520ml, ενώ το design της γεμάτο ανάγλυφες καρδιές από μακριά φωνάζει «Σ’ αγαπώ»!

    ❤️«Fun» κάλτσες,
    γιατί σχέση δίχως χιούμορ δεν έχει νοστιμάδα!

    Αν το «αλατοπίπερο» στη σχέση σας είναι το χιούμορ, τότε μόλις βρήκες το πιο «must» Valentine’s δώρο για το άλλο σου μισό. Κάλτσες με ιδιαίτερα prints, που όχι μόνο θα τις φοράει και θα σε σκέφτεται, αλλά θα εντυπωσιαστεί και με το packaging τόσο, που δε θα θέλει να τις βγάλει από μέσα!

    • κάλτσες hot dog
    • κάλτσες hot dog
    • Κάλτσες βάφλα
    • Κάλτσες βάφλα
    • Κάλτσες πατάτες τηγανητές
    • Κάλτσες πατάτες τηγανητές
    • Κάλτσες μπανάνα
    • Κάλτσες μπανάνα

    ❤️Travel essentials,
    γιατί η αγάπη φουντώνει σε κάθε ταξίδι! 

    Κρατάς μυστικό; Δε χρειάζεται κάτι special για να αναζωπυρώσεις τη σχέση σας. Επειδή «συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει» όπως λένε, ένα ταξίδι #justfor2 είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Τι καλύτερο λοιπόν από το ν’ αρχίσεις να προετοιμάζεις το έδαφος; 

    • Sentio Selfie Stick with Bluetooth Pro
      Sentio Selfie Stick with Bluetooth Pro
      Είναι 2σε1, αφού από τρίποδο γίνεται selfie stick και από selfie stick τρίποδο. Συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth, διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό για καλύτερες λήψεις και ασύρματο τηλεχειριστήριο για να έχεις τα clicks που θες, τη στιγμή που θες!
    • Sentio Stick Rotating Bluetooth
      Sentio Stick Rotating Bluetooth
      Είναι επίσης 2σε1, καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν τρίποδο και selfie stick. Έχει ασύρματο τηλεχειριστήριο για να πετυχαίνεις ακριβώς το «κλικ» που θες από μακριά και συνδέεται με το smartphone σου εύκολα, μέσω Bluetooth.
    • Sentio Ταξιδιωτικός Σάκος Γκρί-Μαύρο
      Sentio Ταξιδιωτικός Σάκος Γκρί-Μαύρο
      Έχει μεγάλη χωρητικότητα 53Lt, για να μπορείτε να μεταφέρετε τα πράγματα και των δύο σας σε μία τσάντα. Έρχεται μάλιστα με θήκη, ώστε να τον αποθηκεύεις μέχρι την επόμενη εξόρμηση χωρίς να δεσμεύει χώρο στην ντουλάπα.

    Ζήσε την Αγάπη στο δικό σου πλαίσιο. 
    💞 Μη φοβάσαι να μπερδευτείς… δεν υπάρχει σωστό ή λάθος! 
    💘 Να ακούς μονάχα την καρδιά σου… ακολουθώντας τους χτύπους της. 
    💟 Δημιούργησε τη δική σου ιστορία αγάπης… αγκαλιάζοντάς τη χωρίς ενδοιασμούς! 

     

    Και γενικά, ζήσ’ το όπως εσύ θες. Γιατί η Αγάπη είναι ένα κενό τετράδιο που περιμένει να γεμίσεις τις σελίδες του. Και το στυλό το κρατάς μόνο εσύ… και το ταίρι σου!

    spotify