Θεσσαλία είμαστε #plai_sou

  Στο Πλαίσιο, έχουμε την προσφορά στο DNA μας και προσπαθούμε να το αποδεικνύουμε έμπρακτα, κάθε φορά. Έτσι και τώρα, θέλοντας να παραμείνουμε κοντά στους κατοίκους της Θεσσαλίας, προχωρήσαμε σε μία σειρά ενεργειών στήριξης.

  CSR THESSALIA

  Όταν το «εγώ» γίνεται «εμείς» δημιουργείται ένα «μαγικό» συναίσθημα. Βλέπεις… μία βοήθεια που εσύ μπορεί να τη θεωρείς μικρή, για κάποιον μπορεί να είναι ανεκτίμητης αξίας. Στο Πλαίσιο🔴, έχουμε την προσφορά στο DNA μας και προσπαθούμε να το αποδεικνύουμε έμπρακτα, κάθε φορά. Έτσι και τώρα, θέλοντας να παραμείνουμε κοντά στους κατοίκους της Θεσσαλίας, προχωρήσαμε σε μία σειρά ενεργειών στήριξης. Εκτός των άλλων, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή και στον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης της εταιρείας μας. 

   

  Όπως καταλαβαίνεις αυτή η «αποστολή» απαιτεί όρεξη, χρόνο και σίγουρα… πολλή δύναμη. Και τι καλύτερο από το να βλέπεις ζωγραφισμένα χαμόγελα σε 1000 παιδικά προσωπάκια; 

   

  Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, η ομάδα εθελοντών του Πλαισίου, επισκέφθηκε τη Λάρισα προκειμένου να μοιράσει 1000 τσάντες σε δημοτικά σχολεία της περιοχής.

   

  CSR THESS

  Πρώτη στάση, το Δημαρχείο Λάρισας. Εκεί, ο COO της εταιρείας μας, Αριστείδης Κοροβέσης, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο, ο οποίος  μας μετέφερε τα προβλήματα του τόπου και ύστερα, μας κατηύθυνε στα εξής σχολεία:

   

  -         3ο Δημοτικό Γιάννουλης

  -         23ο Δημοτικό Λάρισας

  -         26ο Δημοτικό Λάρισας

  -         33ο Δημοτικό Λάρισας

   

  Κατά την επίσκεψή μας για να μοιράσουμε τις τσάντες γεμάτες με γραφική ύλη, γνωρίσαμε από κοντά τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τους μαθητές των σχολείων. Μιλήσαμε, γελάσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες… Χιλιάδες συναισθήματα που δεν μπορούμε να περιγράψουμε σε λίγες γραμμές!

   

  CSR THESS

   

  Αυτή η δράση όμως, αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης πρωτοβουλίας της Πλαίσιο Computers, με σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και Βόλο.

    Γι’ αρχή, δράσαμε άμεσα και αποστείλαμε 50 πλυστικά μηχανήματα που αξιοποιήθηκαν για τον καθαρισμό σπιτιών και κτηρίων. 

   

    Επιπλέον, έχουμε προχωρήσει σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στη δημιουργία ενός fundraising μηχανισμού, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων της Θεσσαλίας. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες μας μπορούν να συνεισφέρουν μέσω του plaisio.gr όποιο ποσό εκείνοι επιθυμούν. Κι εμείς, δεσμευόμαστε το τελικό ποσό που θα συγκεντρωθεί να το αποδώσουμε x2.

   

    Παράλληλα, δημιουργήσαμε σε μόλις 7 ημέρες, ένα νέο τμήμα λευκών συσκευών στο κατάστημά μας στη Λάρισα. Παρέχοντας έκπτωση 25% σε οικιακό εξοπλισμό, σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους κατοίκους της περιοχής στη διαδικασία αποκατάστασης του νοικοκυριού τους. 

   

    Τέλος, η εταιρεία προχώρησε σε άμεση ενίσχυση του δικτύου διανομής της στην περιοχή και θα παραδίδει τις οικιακές συσκευές στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, άμεσα και χωρίς χρέωση, για όλες τις παραγγελίες, έως τις 14 Οκτωβρίου. Ενώ είναι ήδη σε λειτουργία και ειδική τηλεφωνική γραμμή προς διευκόλυνση των κατοίκων (📞2102895000).

  Σε κάθε δύσκολη κατάσταση, θέλουμε και προσπαθούμε να προσφέρουμε ό,τι είναι δυνατό. Ένα χαμόγελο, μας είναι αρκετό, για να προχωρήσουμε παρακάτω… να προσφέρουμε πιο πολλά… να είμαστε #Plai_sou ακόμα περισσότερο.

   

  Και αυτό, το θεωρούμε επιτυχία ✔️