QUIZ Time | Οι «ιστορικές» σου γνώσεις για τον Ημιμαραθώνιο, σε ποιο LEVEL βρίσκονται;

    Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας πλησιάζει… Φέτος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου και υποδέχεται περίπου 20.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις (5km & 21km).

    Ημιμαραθώνιος

    Με αφορμή τη διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου με τη συμμετοχή περίπου 20.000 δρομέων σε όλες τις αποστάσεις (5km & 21km), ετοιμάσαμε ένα Quiz-άκι 10 ερωτήσεων σχετικά με την ιστορία του Ημιμαραθωνίου… είτε για να «φρεσκάρεις» τις γνώσεις σου είτε για να… αποκτήσεις μερικές.


    Μπες στη γραμμή εκκίνησης και κάνε… την καλύτερη επίδοση! 💨

    Είστε έτοιμοι για το quiz?
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ

    Συγχαρητήρια, «ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ» 🏅

     

    🏁  Ο Ημιμαραθώνιος, όπως και κάθε αγώνας δρόμου είναι μια σπουδαία γιορτή, αφιερωμένη στον αθλητισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συνεργασία και τη διεθνή φιλία. Αυτές οι διοργανώσεις είναι το σημείο συνάντησης δρομέων από ολόκληρο τον κόσμο, που τρέχουν για να κλείσουν στο «ντουλάπι» της καρδιάς τους μια μοναδική εμπειρία ή ακόμα και ένα ατομικό ρεκόρ. 

     

    Αν αυτή η διοργάνωση σε βρει, ως θεατή, κάνε support και χειροκρότησε την τεράστια προσπάθεια όλων αυτών που τρέχουν πλάι σου… Θα πάρουν extra boost ενέργειας και ψυχικής δύναμης! 👏🏻

     

    Διαφορετικά, αν σε βρει, ως runner, είσαι ήδη νικητής! Απόλαυσε τη διαδρομή και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Πάρε βαθιά ανάσα, σπάσε τα προσωπικά σου κοντέρ και γίνε η πιο υπερήφανη πράξη του εαυτού σου! 🏃🏽‍♀️ 🏃