Καλωσήρθες στο Club Οικιακή Τεχνολογία

    ...Στη φάση ζωής που είναι Συσκευές Σπιτιού!

    Club Οικιακή Τεχνολογία

    Εσύ που ψάχνεις για οικιακές συσκευές, αλλά είσαι μεγάλος tech lover. 
    Εσύ που δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από μία Α+++. 
    Κι εσύ που, αν και παραδοσιακός τύπος, σου αρέσουν οι σύγχρονες ανέσεις. 

     

    Ετοιμάσου, γιατί στο Πλαίσιο🔴 οικιακές συσκευές και τεχνολογία έχουν φτιάξει το τέλειο combo!  

     

    Ναι καλά κατάλαβες… Μπορείς να βρεις εκείνο το ψυγείο που του κάνεις knock-knock και κατευθείαν το περιεχόμενο έρχεται στο φως. Τη ρομποτική σκούπα που μαθαίνει το χώρο σου και καθαρίζει μόνη της. Ή το super design-άτο κλιματιστικό που το ρυθμίζεις και από το smartphone σου.

     

    Ώρα ⏱️ για ένα upgrade στον οικιακό σου εξοπλισμό με συσκευές που θα κάνουν την καθημερινότητά σου άνετη και… smart! 😉

    Μεγάλες Οικιακές Συσκευές

    Όσο κι αν ανεβάσουν τις στροφές, είναι σταθερή δύναμη. Κάνουν τέλειο fit με το χώρο και σε βάζουν για τα καλά στη φάση της λειτουργικότητας και της εργονομίας. Εδώ βρίσκεις τις must-have οικιακές συσκευές που… υπακούν ακόμη και σε φωνητικές εντολές. Και φυσικά; Τους experts καθαριότητας που αναλαμβάνουν και μισά φορτία, φροντίζοντας να κάνουν και οικονομία! 

     

    Μικρές Οικιακές Συσκευές

    Άλλες είναι master στην κουζίνα. Άλλες στην καθαριότητα. Κι άλλες, αναλαμβάνουν το image σου! Έρχονται με compact διαθέσεις και είναι έτοιμες να σου δείξουν όλες τις έξυπνες λειτουργίες τους. Έχουν την ευελιξία να προσαρμόζονται πλήρως στο καθημερινό σου πρόγραμμα, μέχρι και να μπαίνουν στον αυτόματο πιλότο. Για να απολαμβάνεις απόλυτη άνεση και ευελιξία, χωρίς συμβιβασμούς!  

     

    Κλίμα Σπιτιού

    Έχουν ήδη ρυθμίσει το κλίμα πριν καλά-καλά μπεις σπίτι. Φτιάχνουν θερμοκρασία, ατμόσφαιρα, υγρασία κι εσύ το απολαμβάνεις παντός καιρού! Ανακάλυψε τη νέα εποχή στο κλίμα σπιτιού και πάρε βαθιά ανάσα με συσκευές που «σπάνε» την παράδοση και φέρνουν τη θερμοκρασία στα μέτρα σου. 

     

    Ήρθε η ώρα να νιώσεις κι εσύ το beat των Οικιακών Συσκευών στο Πλαίσιο🔴. Βρες το Club σου, μπες στο ρυθμό της Οικιακής Τεχνολογίας κι ετοιμάσου να βρεις όλες τις συσκευές που ψάχνεις… στα καλύτερά τους!