Ημέρες Καριέρας: Το Πλαίσιο σε περιμένει στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!

  Αν σου αρέσει η τεχνολογία & ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία να «απογειώσεις» την καριέρα σου στο ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, τότε επιβάλλεται να μας γνωρίσεις στις Ημέρες…

  21-02-23_1128x191
  Αν σου αρέσει η τεχνολογία & ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία να «απογειώσεις» την καριέρα σου στο ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, τότε επιβάλλεται να μας γνωρίσεις στις Ημέρες Καριέρας!

  ΔΗΛΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ [mks_icon icon="fa-arrow-right" color="#000000" type="fa"] ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ!


  ΕΠΙΣΗΣ... Έχουμε ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ! 🎉

  Πέμπτη - 6/4 | 13:00 – 15:00 Μιλάμε με τον Δρ. Κυριάκο Κώτσογλου -Μηχανικό Παραγωγής & Διοίκησης, MSc, PhD- για tips & hacks που πρέπει να γνωρίζεις για μια επιτυχημένη συνέντευξη και μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Παρασκευή - 7/4 | 12:00 – 14:00 Μιλάμε με ένα πολύ δυνατό δίδυμο, τον Σάββα Πούμπουρα & τον Κωνσταντίνο Κίντζιο -Deputy Director Regeneration- για tips & hacks που πρέπει να γνωρίζεις για μια επιτυχημένη συνέντευξη και ένα σωστό LinkedIn profile. Τέλος και τις 2 ημέρες, θα βγάλουμε επαγγελματικές φωτογραφίες για το LinkedIn profile μας, με τη βοήθεια του Μάριου Θεολόγη, ενός καταξιωμένου φωτογράφου, του οποίου τα πορτραίτα σίγουρα σου μένουν αξέχαστα.

  Για εσένα που…

  Για εσένα που μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και θες να κάνεις το πρώτο βήμα. Αλλά και για εσένα που ζητάς μία στροφή στην καριέρα σου. Ναι! Ακόμα και για εσένα που ψάχνεις αυτό το κάτι παραπάνω και θες να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο... Οι Ημέρες Καριέρας και το Πλαίσιο είναι εδώ! Σε ενδιαφέρει μήπως κάτι από αυτά; Ταμείο, service, αποθήκη, τηλεφωνίαupgrade, χαρτοπωλείο, λευκές συσκευές, ψηφιακά, ή laptop;  Ετοιμάσου για μια χαλαρή, «out of the box» συζήτηση, που σίγουρα θα σε βάλει στο #plaisiovibe. Και πού ξέρεις; Μπορεί αυτή να είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις άμεσα την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν! Τι «μπορεί»; Σίγουρα, δηλαδή! Η ομάδα των #plaisiopeople σε περιμένει την Πέμπτη 6 & την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00-18:00, στο Aquila Atlantis Hotel – Αίθουσα Πασιφάη. Μαζί θα σχεδιάσουμε το επαγγελματικό μέλλον σου, όπως το φαντάζεσαι, ακόμα κι αν δεν έχεις εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεσαι μαζί είναι το πάθος και τη θετική σου ενέργεια! Ετοιμάσου λοιπόν, για μία μοναδική εμπειρία με… guests-έκπληξη που θα μοιραστούν μαζί σου τα δικά τους μυστικά για τις συνεντεύξεις! Ανακάλυψε από κοντά τις επαγγελματικές ευκαιρίες που σου προσφέρει το Πλαίσιο, αλλά και πώς είναι να ανήκεις σε μια δεμένη ομάδα 1.500 ανθρώπων. Ημέρες Καριέρας

  Κι αν αναρωτιέσαι «Γιατί Πλαίσιο»…

  Είμαστε μια 100% ελληνική εταιρεία, με δυνατό επιχειρηματικό DNA, που  ηγούμαστε στον κλάδο της Τεχνολογίας και του Retail, με πολλά βραβεία & διακρίσεις, μεταξύ άλλων:

  • 4η Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρεία της Ελλάδας 2022 από το Fortune Greece,
  • Retailer of the Year 2021,
  • e-Retailer of the Year 2022,
  • Digital Brand of the Year 2022