Γιορτή της Μητέρας: Μία ημέρα αφιερωμένη σε εκείνη… γιατί το αξίζει!

    Υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που πάντα θα σε στηρίζει. Που στεναχωριέται περισσότερο από εσένα στις λύπες σου και που χαίρεται διπλά με τις χαρές σου. Της οφείλεις ένα μεγάλο «ευχαριστώ» γι’ αυτό…

    Playlist
    Υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που πάντα θα σε στηρίζει. Που στεναχωριέται περισσότερο από εσένα στις λύπες σου και που χαίρεται διπλά με τις χαρές σου. Της οφείλεις ένα μεγάλο «ευχαριστώ» γι’ αυτό που είσαι σήμερα και ένα τεράστιο «συγγνώμη» για όσες φορές τη στεναχώρησες… Η μαμά σου!

    Έφτασε και φέτος η μέρα της… μία μέρα αφιερωμένη σε εκείνη. Η «Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας» γιορτάζεται κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Ένα φιλί και μία αγκαλιά της «φτάνουν και της περισσεύουν», όπως θα έλεγε κι αυτή!

    Ακόμα λοιπόν κι αν δεν… πολύ-συμπαθείς αυτές τις «Παγκόσμιες Ημέρες» κάνε μία υποχώρηση και δείξε στη μαμά σου ότι τη θυμήθηκες. Παρακάτω θα βρεις τις πιο τρυφερές προτάσεις που σκεφτήκαμε για να την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή.

    #01 Περάστε τη μέρα όπως παλιά!

    Κάθισε και σκέψου μερικά πράγματα που κάνατε παλιότερα οι δυο σας. Ένα σινεμά, μία βόλτα για φαγητό, παγωτό στο χέρι και περπάτημα… Πρότεινέ της να περάσετε τη "Γιορτή της Μητέρας" όπως παλιά και να είσαι σίγουρος πως… θα είναι το καλύτερο δώρο που της έχεις προσφέρει ποτέ. Άλλωστε, Κυριακή είναι η Γιορτή. Όλος ο χρόνος είναι δικός σας!

    #02 Surprise στο σπίτι!

    Πήγαινε επίσκεψη στο σπίτι χωρίς να το ξέρει. Φυσικά και όχι με άδεια χέρια! Μπες σε ένα ανθοπωλείο και ζήτησε να σου φτιάξουν μία ανθοδέσμη με τα αγαπημένα της λουλούδια. Αν είναι και λάτρης των γλυκών; Μία τούρτα-καρδιά είναι ό,τι πρέπει, για να συνοδεύσει την ανθοδέσμη σου!

    #03 Βόλτα στο αγαπημένο της μέρος!

    Λατρεύει να κάθεται δίπλα στη θάλασσα; Να βλέπει τη θέα ψηλά από το βουνό; Ή να κάνει βόλτα στα μαγαζιά και να χαζεύει τις βιτρίνες; Ό,τι κι αν της αρέσει να κάνει, σίγουρα θα της αρέσει ακόμα περισσότερο αν σε έχει παρέα της! Την Κυριακή το πρωί σήκω από το κρεβάτι, παρ’ τη τηλέφωνο για να της ευχηθείς και πρότεινέ της να επισκεφθείτε μαζί το αγαπημένο της μέρος… όποιο κι αν είναι αυτό. Στο μεταξύ, επειδή σίγουρα θα γυρίσετε πεινασμένοι, προτού πάτε σπίτι μπορείτε να κάνετε και μία στάση για φαγητό στο αγαπημένο της εστιατόριο. Μάνα είναι μόνο μία. Και αξίζει να της κάνεις όλα τα χατίρια έστω και για μία μέρα!

    #04 Δείξε την αγάπη σου… από απόσταση!

    Αν για κάποιο λόγο είσαι μακριά από τη μαμά σου και δεν μπορείς να τη συναντήσεις... Και πάλι μπορείς να της δείξεις την αγάπη σου! Απλώς λίγο διαφορετικά... Στείλ’ της λουλούδια με μία ωραία κάρτα στο σπίτι. Ή αν είναι πιο… εξελιγμένη, μπορείς να της ετοιμάσεις ένα βιντεάκι με φωτογραφίες σας και να της το στείλεις κατευθείαν στο email. Κάν’ της και μια βίντεο-κλήση μέσα στη μέρα και θα δεις… η χαρά στα μάτια της δε θα περιγράφεται!

    Ελπίζουμε πως τα παραπάνω θα σε κάνουν να δεις τη «Γιορτή της Μητέρας» αλλιώς. Και όπως είπαμε! Δε χρειάζονται πολλά-πολλά. Η πραγματική αγάπη κρύβεται σε εκείνα τα μικρά, καθημερινά πράγματα που συνήθως αγνοούμε 😉

    💣 Πέρα από τα πιο TOP δώρα που θα βρεις στο plaisio.gr, ετοιμάσαμε και μία #playlist αποκλειστικά για αυτήν την ημέρα με hits που σίγουρα αρμόζουν στην περίσταση!

    Γιορτή της Μητέρας


    Χρόνια πολλά σε όλες τις Μανούλες λοιπόν!