Author's thumbnail
    Πηγή Φιλοσίδου
    Ιουν 22, 7:15μμ

    Ετοιμάζεις διακοπ-ΑΡΕΣ; 4+1 πράγματα που θα κάνουν τη διαφορά!

    Αααααχ καλοκαιράκι! Και σε ποιον δεν αρέσει. Και ποιος δεν ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μιας και το έφερε η συζήτηση… εσύ πώς αποφάσισες να περάσεις φέτος τις διακοπές σου; Είσαι από…

    3790401
    Αααααχ καλοκαιράκι! Και σε ποιον δεν αρέσει. Και ποιος δεν ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μιας και το έφερε η συζήτηση… εσύ πώς αποφάσισες να περάσεις φέτος τις διακοπές σου;

    Είσαι από αυτούς που αναζητούν για λίγες μέρες την ησυχία τους; Που απολαμβάνουν το κύμα, ενώ χαζεύουν το ηλιοβασίλεμα; Ή μήπως είσαι από εκείνους που καλοκαιρινές διακοπές και… πάρτι στο νησί πάνε μαζί; Σκοπός μας για φέτος είναι να περάσεις Α-Ξ-Ε-Χ-Α-Σ-Τ-Α. Για το λόγο αυτό καθίσαμε, συζητήσαμε ώρες ατελείωτες, τα βάλαμε κάτω και (επιτέλους) καταλήξαμε στα Top-5 πράγματα που θα κάνουν τις διακοπές σου ΚΑΙ πιο διασκεδαστικές ΚΑΙ πιο οικονομικές.

    #01 Κινήσου… ηλεκτρικά

    Δε θα χρειαστεί να πληρώσεις καύσιμα για τις μετακινήσεις σου. Ούτε να ψάχνεις για πάρκινγκ. Ούτε να νοικιάσεις μεταφορικό μέσο για όσες μέρες είσαι διακοπές. Με ένα ηλεκτρικό πατίνι, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή και έναηλεκτρικό scooter είσαι καλυμμένος και με το παραπάνω! Είναι η τέλεια λύση για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και γιατί όχι… για να κινείσαι πολύ οικονομικά, οικολογικά και γρήγορα ακόμα και μέσα στην πόλη σε καθημερινή βάση. Επειδή όμως το καλοκαίρι περνάμε και πολλές ώρες στη θάλασσα, τι θα έλεγες αν έκανες αυτές τις ώρες ακόμα πιο διασκεδαστικές; Με ένα ηλεκτρικό sea scooter έχεις εξασφαλίσει ατελείωτο παιχνίδι στο νερό και υποβρύχιες μετακινήσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες. Άσε που και όλη η παρέα θα ξετρελαθεί.

    #02 Άκου τα αγαπημένα σου Summer Hits παντού!

    Χωρίς μουσική, πώς θα μπεις σε summer mood; Όλα αρχίζουν με το που πατήσεις το πόδι σου στο καράβι. Επιβιβάσου, βρες μία θέση, βάλε τα headphones σου και απόλαυσε το ταξίδι ακούγοντας solo την αγαπημένη σου playlist. Επειδή όμως ξέρουμε ότι η μουσική παίζει καθοριστικό ρόλο στις καλοκαιρινές σου διακοπές, τι θα έλεγες για ένα φορητό ηχείο για την παραλία ή και για ένα party speaker για το κατάλυμα; Ό,τι και να λες εσύ, η παρέα σου έχει πει ήδη το ΝΑΙ!

    #03 Φωτογραφίες… πολλές φωτογραφίες!

    Ξεκινάνε οι διακοπές και το κινητό δεν έχει καμία θέση στο χέρι σου. Θα μας πεις… «Kαι φωτογραφίες πως θα βγάλω ρε παιδιά;». Η λύση είναι μία και καλή: Διάλεξε την κάμερα που σου ταιριάζει! Αν γενικότερα «κυνηγάς» το φακό και είσαι από αυτούς που ψάχνουν το καλύτερο spot του νησιού για photo shooting, τότε επίλεξε μία επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Θα τραβήξεις τόσες φωτογραφίες που θα... γεμίζεις το ένα άλμπουμ μετά το άλλο μόλις επιστρέψεις σπίτι. Αν τώρα είσαι περισσότερο «extreme», το ιδανικό για τις διακοπές σου θα ήταν μία action camera. Εκτός από φωτογραφίες, μπορείς να τραβάς video κάθε σου περιπέτεια… όποια κι αν είναι αυτή!

    #04 Ένα smartwatch… το χρειάζεσαι!

    Ειδικά στις διακοπές, το smartwatch σου το χρειάζεσαι όσο τίποτα άλλο. Το φοράς όλη μέρα, ακόμα και μέσα στη θάλασσα, αφού είναι αδιάβροχο. Διαχειρίζεσαι κλήσεις, μηνύματα και ό,τι άλλο θες χωρίς καν να βγάλεις το smartphone σου από την τσάντα. Έχεις ανοιχτό συνεχώς το GPS για να μη χαθείς. Και το κυριότερο; Είναι στιλάτο, λεπτό και ελαφρύ, έχει εντυπωσιακά watch faces και μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

    #05 Καλή παρέα & καλή διάθεση!

    Νησάκι, βουτιές, φαγητό, cool εξοπλισμός για το ταξίδι όμως… κάτι λείπει! Χωρίς καλή παρέα και καλή διάθεση δεν πας ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ! Μόλις φτιάξεις βαλίτσες λοιπόν και χαλαρώσεις, «βάλε» τον καλύτερό σου εαυτό και… είσαι έτοιμος να σαλπάρεις!

    Τώρα που μπήκες σε καλοκαιρινό mood και που ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για τις διακοπές... Είσαι έτοιμος να κάνεις την έρευνά σου και να φτιάξεις πρόγραμμα για όλες τις μέρες των διακοπών.
    …Και ήδη έχεις αργήσει!