Ετοιμάσου γιατί… φεύγουμε τριήμερο!

    Μήπως έχεις όρεξη για μία μίνι απόδραση; Ξέρεις… ένα τριήμερο για να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα σου και να «γεμίσεις μπαταρίες». Εσύ πες μόνο το «Ναι» και το «Που» άστο πάνω μας! Παρακάτω σου…

    img-15

    Μήπως έχεις όρεξη για μία μίνι απόδραση; Ξέρεις… ένα τριήμερο για να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα σου και να «γεμίσεις μπαταρίες». Εσύ πες μόνο το «Ναι» και το «Που» άστο πάνω μας!

    Παρακάτω σου έχουμε 5 TOP προορισμούς για ένα τριήμερο ταξίδι. Και όχι… στη λίστα μας δεν έχουμε βάλει ούτε το Ναύπλιο, ούτε την Πάρο. Τί θα έλεγες για Μάνη, Σπέτσες, Λευκάδα, Κύθνο ή Χαλκιδική;

    [mks_icon icon="fa-map-marker" color="#dd3333" type="fa"] Μάνη

    Μάνη, Πελοπόννησος Όσες φορές και να πας στη Μάνη, δε θα τη χορτάσεις ποτέ. Έχει πολλά μέρη να επισκεφθείς. Θα βγάλεις άαααπειρες φωτογραφίες, θα περπατήσεις σε πέτρινα σοκάκια, θα κάνεις ακόμα και βαρκάδα μέσα σε σπήλαια!

    Διάβασε ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για ένα τριήμερο στη Μάνη σε αυτόν τον [mks_icon icon="fa-arrow-right" color="#000000" type="fa"] ταξιδιωτικό οδηγό !

    [mks_icon icon="fa-map-marker" color="#dd3333" type="fa"] Σπέτσες

    Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 2023 - Σπέτσες Τί θα έλεγες για ένα ταξίδι στον Αργοσαρωνικό; Μέχρι τις Σπέτσες για παράδειγμα… Ένα νησί στο οποίο θα βρεις παραλίες για όλα τα γούστα. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πεντανόστιμες, παραδοσιακές συνταγές. Να κάνεις βόλτες στο κέντρο πάνω σε άμαξες…

    Αν ένα τριήμερο στις Σπέτσες σου ακούγεται αρκετά δελεαστικό, μπορείς να πάρεις μία γεύση από το μέρος σε αυτόν τον [mks_icon icon="fa-arrow-right" color="#000000" type="fa"] ταξιδιωτικό οδηγό !

    [mks_icon icon="fa-map-marker" color="#dd3333" type="fa"] Λευκάδα

    Λευκάδα Είναι νησί, αλλά δε χρειάζεσαι ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Σήμα κατατεθέν, είναι οι ονειρεμένες της παραλίες. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη μαγευτείς από τα καταπράσινα, ορεινά χωριουδάκια της. Φημίζεται για τις «chill» διακοπές που σου προσφέρει, αλλά αν θες και να «part-άρεις», είναι εξίσου ιδανικό μέρος!

    Στη Λευκάδα σε περιμένουν τόοοοσα πολλά να δεις και να κάνεις που σίγουρα, για ένα τριήμερο εκεί, πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξεις πρόγραμμα. Γι’ αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε αυτόν τον [mks_icon icon="fa-arrow-right" color="#000000" type="fa"] ταξιδιωτικό οδηγό που θα σε κατατοπίσεις πλήρως!

    [mks_icon icon="fa-map-marker" color="#dd3333" type="fa"]  Κύθνος

    Κύθνος Τώρα, ας ταξιδέψουμε μέχρι τις Κυκλάδες, για να γνωρίσουμε καλύτερα ένα από τα πιο γραφικά νησιά τους. Την Κύθνο! Ένα πανέμορφο νησί που διαθέτει πάνω από 100 παραλίες για να κολυμπήσεις. Μία υπέροχη κουζίνα για να δοκιμάσεις. Υπόγεια σπήλαια για να επισκεφθείς. Ακόμα και ζεστές ιαματικές πηγές για να βουτήξεις! Και για τους πιο τολμηρούς της παρέας… το μέρος παρέχει και πιο extreme δραστηριότητες, όπως η πεζοπορία και οι καταδύσεις! Στο νησί γενικά θα βρεις εκπληκτικά μονοπάτια για περπάτημα με τις ώρες κι έναν πλούσιο, υποθαλάσσιο κόσμο ιδανικό για… λίγη περιπέτεια!

    Αυτά κι άλλα πολλά μπορείς να κάνεις σε αυτό το μαγικό νησί των Κυκλάδων, που λέγεται Κύθνος. Διάβασε αναλυτικά όλα τα «Must-Do» στην Κύθνο σε αυτόν τον [mks_icon icon="fa-arrow-right" color="#000000" type="fa"] ταξιδιωτικό οδηγό !

    [mks_icon icon="fa-map-marker" color="#dd3333" type="fa"] Χαλκιδική

    Χαλκιδική Η Χαλκιδική είναι ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα. Θες ήλιο και θάλασσα; Καλό φαγητό με θέα το ηλιοβασίλεμα; Ή μήπως διασκέδαση όλη -μα όλη- μέρα; Μπορεί η Χαλκιδική να φημίζεται για την έντονη νυχτερινή της ζωή, όμως κρύβει και μία δεύτερη διάσταση. Πιο εναλλακτική, μακριά από το κοσμοπολίτικο στιλ που την έχεις ταυτίσει στο μυαλό σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να γνωρίσεις και τις δύο πλευρές της!

    Βρες την κατάλληλη μεριά της Χαλκιδικής για εσένα και την παρέα σου σε αυτόν τον [mks_icon icon="fa-arrow-right" color="#000000" type="fa"] ταξιδιωτικό οδηγό !


    #Special Tips

    …για το ταξίδι σου που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο!

    #01 Εκτός από τη βαλίτσα με τα πράγματα, πάρε μαζί σου κι ένα backpack. Θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για τις δραστηριότητες στη φύση, τις εκδρομές και τις περιπλανήσεις σου στο μέρος που θα επισκεφθείς. [gallery ids="98918,98917,98916"]   #02 Σχεδόν όοοολη τη μέρα θα είσαι σε μία παραλία. Οπότε δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις πίσω σου τα απαραίτητα, όπως είναι 1-2 μαγιό, ομπρέλα θαλάσσης, πετσέτα και αντιηλιακό. Α! Κι ένα ψυγειάκι για να έχεις μαζί δροσερά ποτά & αναψυκτικά από το πρωί μέχρι και το βράδυ. τριήμερο ψυγειάκι   #03 Επειδή πρόκειται να βγάλεις πολλέεεες φωτογραφίες, φρόντισε να εξοπλιστείς με τα κατάλληλα accessories. Ένα selfie stick για παράδειγμα, θα χαρίσει στη φωτογραφική σου συλλογή  διακοπών άλλη διάσταση.   #04 Αν είσαι πιο extreme τύπος, θα σου προτείναμε να έχεις μαζί μία action camera. Έτσι, θα μπορείς να απαθανατίσεις κάθε στιγμή… ακόμα και τις πιο δύσκολες διαδρομές! Μάλιστα, αν είναι και αδιάβροχη, θα έχεις την ευκαιρία να καταγράψεις και τις υποβρύχιες περιπέτειές σου στο μέρος!   #05  Τέλος, αν η ετοιμασία της βαλίτσας δεν είναι το φόρτε σου, σου έχουμε τέλειες λύσεις οργάνωσης. Που μάλλον… θα σε βγάλουν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση! Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικές θήκες ταξιδίου για τα ρούχα και τα αντικείμενα της βαλίτσας - αντί να τα τοποθετήσεις «χύμα». Ή αντί να παίρνεις μαζί ολόκληρες συσκευασίες, μπορείς να μεταφέρεις τα σαπούνια και τις κρέμες σου σε μπουκαλάκια ταξιδίου. [gallery columns="2" ids="98920,98921"]

    Διάβασε ακόμα περισσότερα hacks για την οργάνωση της βαλίτσας σε ένα ξεχωριστό  [mks_icon icon="fa-arrow-right" color="#000000" type="fa"] Blog Post που έχουμε ετοιμάσει!


    Αυτές ήταν οι προτάσεις μας λοιπόν, για ένα super-καλοκαιρινό τριήμερο. Ελπίζουμε -έστω- να σε ξεσηκώσαμε, ώστε με το που βρεις ευκαιρία για απόδραση, να ξέρεις ήδη τον προορισμό σου!

    Κι επειδή εκδρομή & μουσική... πάνε μαζί, σου ετοιμάσαμε την καλύτερη playlist! Πάτα click και... δυνάμωσέ το!

    τριήμερο playlist