Διαθέσιμη στο Disney+ η πρωτότυπη σειρά «Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες»

  Στη νέα σειρά μυστηρίου δέκα επεισοδίων πρωταγωνιστούν οι Violett Beane και Mandy Patinkin.

  Detective Rufus Cotesworth and his protégé, Imogene, dig for the truth on a Mediterranean ocean liner where everyone is hiding something.

  Η νέα, πρωτότυπη σειρά μυστηρίου, «Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες», με την Violett Beane και τον Mandy Patinkin, είναι τώρα διαθέσιμη, με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

   

  Η σειρά «Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες» διαδραματίζεται στον λαμπερό κόσμο της παγκόσμιας ελίτ και ακολουθεί την πανέξυπνη και ατίθαση Ίμοτζεν Σκοτ (Violett Beane), η οποία βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και γίνεται η βασική ύποπτη σε ένα μυστήριο δολοφονίας. Η τοποθεσία; Ένα πολυτελώς ανακαινισμένο υπερωκεάνιο. Οι ύποπτοι; Κάθε κακομαθημένος επιβάτης και εξουθενωμένο μέλος του προσωπικού. Το πρόβλημα; Για να αποδείξει την αθωότητά της, πρέπει να συνεργαστεί με έναν άντρα που απεχθάνεται, τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, τον Ρούφους Κόουτσγουορθ (Mandy Patinkin).

   

  Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Violett Beane, Mandy Patinkin, Lauren Patten, Rahul Kohli, Angela Zhou, Hugo Diego Garcia, Pardis Saremi και Linda Emond.

   

  Imogene Scott finds herself in the wrong place at the wrong time and becomes the prime suspect in a locked-room murder mystery; to prove her innocence, she must partner with a man she despises, Rufus Cotesworth, the world's greatest detective.
  © 2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

   

  Το «Θάνατος και Άλλες Λεπτομέρειες» είναι μια παραγωγή της ABC Signature. H σειρά είναι σε σενάριο και παραγωγή των Mike Weiss και Heidi Cole McAdams, οι οποίοι είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Marc Webb σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς και είναι παράλληλα εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Mark Martin. Ο David Petrarca είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός.

   

  Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τη Λειτουργία Junior, που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

   

  Βρες Smart TVs σε όλες τις διαστάσεις και τεχνολογίες, εξοπλισμό Home Cinema και αξεσουάρ στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr, για αγαπημένες σειρές, ταινίες και περιεχόμενο από κορυφαίες VoD (Video on Demand) πλατφόρμες.