Διασκέδαση στο εξοχικό; Εξοπλίσου κατάλληλα!

    Το Καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο! Αν είσαι ακόμα στην πόλη, κάνε λίγη υπομονή. Η άδεια έρχεται και το εξοχικό σε περιμένει! Είσαι, όμως, κατάλληλα εξοπλισμένος…

    Fun at the village

    Το Καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο! Αν είσαι ακόμα στην πόλη, κάνε λίγη υπομονή. Η άδεια έρχεται και το εξοχικό σε περιμένει! Είσαι, όμως, κατάλληλα εξοπλισμένος για μία γεμάτη μέρα με την παρέα ή την οικογένειά σου;

     

    Διασκέδαση χωρίς μουσική γίνεται; Δεν γίνεται!

     

    Πρώτα από όλα η μουσική! Βεβαιώσου πως πήρες μαζί σου ένα Bluetooth ηχείο, ή ακόμα και ένα party speaker, για να ανεβάσεις τα ντεσιμπέλ! Πριν κάνεις το οτιδήποτε, βάλε την αγαπημένη σου playlist να παίζει στο background. Αν έχεις party speaker, σύνδεσε μικρόφωνα και ετοιμάσου για καραόκε!

     

    Πείνασε κανείς;

     

    Και αφού έχεις δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ήρθε η ώρα για το φαγητό! Βγάλε τα υλικά από το ψυγείο και προετοίμασε την ψησταριά. Μην ξεχάσεις όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, που θα χρειαστείς για να ψήσεις γιατί… βλέπω να καίγεσαι! Πετσέτες, πιατέλες, πιρούνες, λαβίδα και ό,τι άλλο μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Όλα αυτά, για να έχεις το τέλειο ψήσιμο στα κρέατα και τα λαχανικά και να απολαύσετε ένα γευστικό γεύμα.

     

    Βγήκα!

     

    Τελείωσες με το φαγητό; Ώρα για παιχνίδι. Μιας και βρίσκεσαι στο εξοχικό, θες κάτι γρήγορο και εύκολο στη μεταφορά. Τι πιο απλό από ένα παιχνίδι με κάρτες! Από τα κλασικά Uno και Tichu, μέχρι και τα Learning Tubes/Cubes, για να μάθει όλη η παρέα νέες πληροφορίες για τον πλανήτη μας.

     

    Σαν ταινία παλιά...

     

    Άρχισε να νυχτώνει… Ήρθε η ώρα για ταινία! Βρες έναν άδειο τοίχο, σέταρε τον προτζέκτορα και απόλαυσε το δικό σου θερινό σινεμά. Αγχώνεσαι για τον χώρο; Κανένα πρόβλημα μιας και υπάρχουν compact λύσεις. Μερικά ποτά από το ψυγείο, λίγα πατατάκια και μια καλή ταινία. Μην περιοριστείς στα κλασικά και τσέκαρε ταινίες που δεν είναι τόσο mainstream. Ή αν θες να θυμηθείς τα παλιά, βάλε κάποια κλασική σειρά που θα σε κάνει να γελάσεις!

     

    Η διασκέδαση έχει πολλές μορφές. Ό,τι και αν κάνεις, προέχει να περάσεις καλά στις διακοπές σου, με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.