Come together | Official Teaser για το Deadpool & Wolverine!

    Όλοι αξίζουν ένα αίσιο τέλος. Το Deadpool & Wolverine θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου του 2024.

    Deadpool & Wolverine | Official Teaser | In Theaters July 26

    Αρκετά χρόνια από την τελευταία ταινία των «X-Men» και μετά την εξαγορά της 21st Century Fox από την The Walt Disney Company, o «Merc With a Mouth» του Ryan Reynolds (γνωστός και ως Deadpool) επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, φέρνοντας μαζί του και τον Wolverine του Hugh Jackman!

     

    Το επίσημο teaser της ταινίας, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Super Bowl (τι πιο σύνηθες), δείχνει τους άντρες της Time Variance Authority (TVA) — τους διαχειριστές του πολυσύμπαντος που είδαμε τελευταία φορά στη 2η σεζόν του «Loki» — και τον υψηλόβαθμο πράκτορα Paradox (Matthew MacFadyen) να απαγάγουν τον Deadpool ενώ γιορτάζει τα γενέθλιά του και τον μεταφέρουν στο MCU... περίπου.

     

    Αποκαλώντας τον εαυτό του «Marvel Jesus», ο Deadpool είναι έτοιμος να μας ταξιδέψει με μία R-rated περιπέτεια γεμάτη εξωφρενικά αστεία και το αβίαστο σπάσιμο του τέταρτου τοίχου, για το οποίο άλλωστε φημίζεται. Το πρόσωπο του Wolverine δεν αποκαλύπτεται, ωστόσο προς το τέλος του ολιγόλεπτου κλιπ εμφανίζεται... η σκιά του!