Άνοιξη σημαίνει… Ώρα για απόδραση!

    Μήπως η Άνοιξη σού χτυπάει την πόρτα; Εκμεταλλεύσου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, για να κάνεις την πιο… springlike απόδραση που έγινε ποτέ!

    Άνοιξη

    Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου είναι κιόλας εδώ. Σου χτυπάει ρυθμικά την πόρτα, για να σε βάλει στο απόλυτο Spring Mode. Και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις αξεπέραστες αναμνήσεις. Επειδή η Άνοιξη είναι κάτι παραπάνω από μια εποχή, φτιάξε τη δική σου ξεκινώντας από μια απόδραση που θα σου μείνει αξέχαστη! Άνοιξε στην Άνοιξη και άφησέ την να σου δείξει το δρόμο! 🌼🧭

     

    Όμως, πριν roll-άρεις για τα καλά και πάρεις τα βουνά και τα λαγκάδια, πρέπει να σιγουρευτείς ότι έχεις στις αποσκευές σου όλα όσα θα κάνουν αυτήν την ανοιξιάτικη απόδραση ξεχωριστή. Φτιάξε την must have λίστα σου καιLet’s get packing!

     

    Blooming Essentials🌸

     

    Είναι άκρως απαραίτητα. Διατηρούν την τάξη και την οργάνωση. Ενώ, σε συνοδεύουν σε κάθε μικρό ή μεγάλο ταξίδι. Μπορεί να σου φαίνονται πολύ… «βασικά», όμως σκέψου, τι θα έκανες χωρίς αυτά; Ξεκίνησε, λοιπόν, την επιχείρηση-απόδραση ανανεώνοντας τον ταξιδιωτικό σου εξοπλισμό και απόκτησε όλα όσα θα σε ακολουθούν σε κάθε σου βήμα. Τι θα έλεγες για μια καινούργια, στιλάτη βαλίτσα ή ένα elegant σακίδιο; Σε αυτήν την ανοιξιάτικη εξόρμηση, δώσε λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες και γίνε ο πιο happy traveler.

    • Ανοιξη
    • Ανοιξη
    • Ανοιξη

    Το Take Away το καλό!🌻

     

    Άνοιξη σημαίνει απόδραση. Και απόδραση σημαίνει ευχάριστες στιγμές, ξεγνοιασιά και καλοπέραση. Όταν, όμως, είσαι αδιόρθωτος coffee lover και δε δέχεσαι τίποτα λιγότερο από τον αγαπημένο σου espresso, τότε τα πράγματα γίνονται λίγο πιο… περίπλοκα. Ή μήπως όχι; Σκέψου out of the box και μην καταπιέσεις ούτε στιγμή τον barista που κρύβεις μέσα σου. Πρόσθεσε στις αποσκευές την αγαπημένη σου φορητή καφετιέρα και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις για το καφεδάκι σου, ούτε στιγμή. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου, όποια παρέα κι αν σε συντροφεύσει, ο καλός καφές είναι state of mind!

    • Ανοιξη
    • Ανοιξη
    • Ανοιξη

    Προορισμός Game On🏵️

     

    Μια φορά gamer, για πάντα και παντού gamer! Κι ήρθε η στιγμή που τόοοσο ανυπόμονα περίμενες. Επιτέλους, λίγος ελεύθερος χρόνος, για να αφιερώσεις στο αγαπημένο σου… άθλημα. Όχι, μην νιώθεις τύψεις που θέλεις να χαλαρώσεις και να κάνεις κάτι που σε διασκεδάζει. Η Άνοιξη πηγάζει από μέσα σου και βρίσκει διέξοδο σε αυτά που αγαπάς. Αν το gaming είναι κομμάτι της δικής σου απόδρασης, υποδέξου το με ανοιχτές αγκάλες και μετάτρεψε αυτό το ταξίδι στην πιο απρόσμενη εμπειρία. Εξοπλίσου με την φορητή κονσόλα που ταιριάζει στο γούστο σου και παίξε μέχρι να δεις στην οθόνη το «Game Over».

    • Ανοιξη
    • Ανοιξη
    • Ανοιξη

    Είσαι πια στο σημείο εκκίνησης, για την πιο… ανθισμένη απόδραση. Η λίστα σου είναι πλήρης. Γεμάτη με όλα εκείνα, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάθε απροσδόκητο, ταξιδιωτικό twist. Φόρεσε το πιο χαρούμενο χαμόγελό σου, φόρτωσε τις αποσκευές σου και ξεκίνα την περιπέτεια. Γιατί η Άνοιξη φτιάχνεται από εσένα, για εσένα!💐

     

    Υ.Γ. Αν είσαι από αυτούς που ονειρεύονται το ταξίδι, αλλά δυσκολεύονται να βρουν προορισμό, μη σκας! Δες τις προτάσεις για απόδραση που σου έχουμε ετοιμάσει και κάνε την πιο… bloomy επιλογή!

     

    Image
    Ανοιξη